10
-
Epikurosz #10 igen, hát.
Legyen már 1984 is aqrva életbe, de a bűnözést akkor is meg kell fékezni.
Minden emberbe rfid csipet kell beleülteni, az agyába is!!!
-
Zro #9 Ezek sem a problémák megoldásán dolgoznak, hanem megpróbálják megfélemlíteni az embereket. Egyébként, ha nincs takarva az arcod ezekről a felvételekről simán be lehet azonosítani bárkit. Nem a randalírozókat fogják figyelni 3 millió kamerával, hanem a lehetséges randalírozókat, tehát bárkit... Lassan eljutnak oda, hogy minden lakosra jut egy kamera :) Esetleg az segítene, ha mindenkinek a feje fölött folyamatosan lebegne egy ilyen kis helikopter, nehogy valami rosszban sántikáljon -
haxoror #8 Az se egy utolsó szempont hogy a népség is tudja az utcán hogy felveszik amit éppen csinál, már ez is visszatartó erő lehet. -
Praetor #7 Be vannak sz*rva a vezetők, mint Mo-on... -
AranyKéz #6 Azok a bevándorlók tökéletesen beilleszkedtek a francia társadalomba; randalíroznak, forronganak :)
-
Epikurosz #5 gagyi. Nincs rajta géppuska. -
Ronny #4 egyszerűen ki kell dobni a bevándorlókat és akkor nincs ilyen gond. -
kernerster #3 Hát jahhhh. Lehet itt az 1984-el dobálózni, én is azt szoktam. De itt azért ez mégse olyan, mint amikor Britanniában köszön a kamera, hogy rossz helyen mentél át. Annak télleg van egy kis orwell-es utóíze, ennek nincs. Mert itt zavargókat és csőcseléket figyelnek, nem a közembert.
Másrészről, képzelj el focimeccset a tévéből. Talán nevetséges de jobban látod a játékosok mozgását, mint maga az edző. Mert magassabbról nézed, egy fajta magasabba nézőpontból :). És nem hiszem h rossz képet adna különben nem vezetnék be. -
googlekereso #2 Ebből a hozzászólásodból nekem az jön le, hogy nem igazán értesz a stratégiához,taktikához...
1. A tömeg haladási irányát esetleg meg tudják becsülni (nagyobb százalékkal mint lent), és látják ha egy csoport a nagy tömegből kiválik és másfele indul el
2. Esetleg meglátnak olyat is amit a földről nem
Habár lehet hogy néhány ember a tetőre meg tenné -
#1 Na? Senki nem írja be a bűvös számot? :D Vagy már elcsépelt?
Én csak azt nem értem, hogy az miért jó, hogyha látják a tüntetőket felülről is? Látják hogy merre vonul a tömeg? Egyáltalán milyen képet ad? Azonosíthatók a felvételek alapján a fő hangadók, huligánvezérek?