5
-
winnie #5 leno például standupozott elég sokáig. maga is kitudná izzadni, de ez csapatmunka, amiben ő is részt vesz. (ilyen alapon kezelhetné a kamerát is, világíthatna meg minden)
ő performer, akinek írnak - mint fábrynak. így is durva meló, amit csinál ,de ha még az egész műsort neki kéne megírnia, minden vendégével neki kéne előzetesen beszélgetnie, szerkeszteni... -
Wittgen #4 Na ja, de kiizzadni a szövegkönyveket, az nem? Akkor lennének nagyágyúk, ha egy ilyen sztrájk nem befolyásolná a műsort, hanem azt saját kútfőből is ki tudnák bulizni. -
winnie #3 már hogyne. leno minden nap éjjel 11.30-tól lenyom egy egyórás show-t- ha valaki, akkor ő, és a pár late night showman, hatalmas pénzeket érdemel. durva meló. -
Wittgen #2 "...Jay Leno pedig fánkot osztogatott az NBC burbanki stúdiójánál. "Nem tudom, mit fogunk csinálni, meddig tart ez (...) 20 éve dolgozom együtt ezekkel az emberekkel, nélkülük nem vagyok mulatságos, halott vagyok" - mondta."
Ebből is látszik, hogy nem érdemelnek a bejáratótt sómenek semennyivel több bért, mint az írók. -
winnie #1 "The New Adventures of Old Christine szappanopera gyártását,"
még szerencse, hogy az mti ért hozzá.