Valósítsuk meg álmainkat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...avagy õk valósítsanak meg minket...esetleg...
Ha nem megy, még mindig beleszarhatunk az egész önmegvalósítósdi, hazug pofájukba!
Hopp, elgurult a gyógyszerem... DE LEGALÁBB NEM REKLÁMOZOK SZÁNALMAS MÓDON!
sos
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
jobb a földön járni
Mert tény, hogy így van!
Most jut eszembe, hogy nem szabad reklámoznom...
ez annyira szomorú...ha pl egy lányra gondolunk.
Volt úgy h úgyéreztem, h nincs olyan dolog amit jobban szeretnék h megvalósuljon, minthogy összjöjjön egy kapcsolatom, aztánmeg amikor ott volt, akkor már nem is volt érdekes...
rettentõen nagy kár az ilyen...de vajon mi lehet az oka?...
Ha azok a dolgok amiket a legjobban akarsz nem boldogítanak amikor teljesülnek akkor mi vár rám az életben?...):
Aztán van hogycsak úgytûnnek a dolgok, mintha éretlmétveszteték volna, miután teljesülnek, aztán mikor elveszted ezt a látszólag már értelmetlen, sõt van hogy idegesítõ dolgot, rájössz h ez volt a legfontoabb dolog az életedben...
S:
dixitque deus fiat lux
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
bodrisa: így már mindjárt másabb 😄
Ha megnézed a világon ma élõ leggazdagabb embereket, szinte mind kivétel nélkül a semmibõl kezdte. Kreativitás, szorgalom és kitartás kell a megvalósításhoz, no és egy kis szerencse is persze 😉
és ahány ember annyi féle.Erre a kérdésre választ csak akkor kapsz, ha konkrétabban teszed fel.
dixitque deus fiat lux
csakhát a legtöbb álom megvalósításához kell a pénz :/
Erre a kérdésre keresem a választ... Mennyi az ára annak, hogy egy régóta dédelgetett vágyunk valóra váljon?
Ez csak pénz kérdése? Vagy több kell hozzá?
Várom a gondolatmeneteket...