12
  • Rauchr
    Sztem nagyon jó az ötlet, TPB-nek további sok sikert, így előbb vagy utóbb teljes mértékben leáldozik a lemezkiadók kora. Bár ez eddig sem volt kétséges, cd-t mostanság már nem vesz senki.
  • Wittgen
    ,,Az oldal májusban egy svéd rockegyüttessel közösen indított zeneletöltő honlapot, amelynek segítségével a felhasználók pénzzel támogathatják az előadókat. A zeneiparnak természetesen nem nyerte el a tetszését az ötlet..."

Mit tudnának csinálni a kiadók? Nincs törvénybe vésve, hogy minden együttes köteles szerződni bármilyen kiadóhoz is. Legalábbis nem tudok róla.
  • FoodLFG
    Már régebben megnéztem a klipet, nem tetszett, ezért le sem töltöttem az albumot.
    De ettől eltekintve tényleg jó ötlet.

Mondjuk engem sokkal jobban izgat az új p2p protokol létrehozása.
  • irkab1rka
    a torrent kurvára legális, ahogy a dc is és az ftp is.
    Ha jogvédett tartalmat osztassz meg, az már nem.

Kérlek ne sajnáljatok 5000 huf-ot egy audio cd-ért, különben nem tudom majd lecserélni a porsche-mat, és a többi ügyvéd halálra fog cikizni. így is szitbasz az ideg, ha arra gondolok, hogy ezek a geci zenészek mennyit nyúlnak a kiadótól...
  • Szefmester
    ha jól tudom a lemezeladásokból már régóta nem lehet megélni :D csak a koncertekből és az egyéb fellépésekből
  • C4ine
    Pont ezen filóztam én is. :)Remélem 20év múlva is ez lesz a filozófia, bár az eddigi párezer év történelmi tapasztalat nem ezt mutatja... (Tudom pesszimista gyökér állat vagyok, de ez van :)
  • Sionnach
    20 év múlva: "The Pirate Bay" zenekiadó vállalat...
    A aktuális zeneipar lehanyatlik és a mostani ellenségeik átveszik a szerepét... :)
  • echo
    baromi jól csinálják! Bátran próbálgatják a még járatlan utakat.
  • ostroml
    Milyen jó ötlet nem a cd eladásból kell megélni hanem az élő felépésekböl és nincs is jobb út a köztudatba való bekerüléshez ennél állj ki egy botrány weboldal mellet és adod az új albumodat :D vajon ígyen fognak el meni fellépni is ? :D
  • who am I 7
    csitt.hülyeségek nem kellenek.

Szerintem jó az ötlet.Ők rájöttek, hogy kell szépen leváltani a régi kiadósdi cédés témát (új generáció, cdnek már fuccs).És segítettek a bandának.Szerintem zsír (Y) a net utat tör.
  • Csaba42
    Mielőtt még valaki nagyokos félreértene, és itt elkezdene arcoskodni: tudom, a torrentezés önmagában legális, bár a mai perverz világban semmit sem lehet tudni.
  • Csaba42
    A hitetlenek, nem esküdtek fel a jogvédők bibliájára! A 8. parancsolat: ne warezolj!