Svéd együttest támogat a The Pirate Bay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem nagyon jó az ötlet, TPB-nek további sok sikert, így elõbb vagy utóbb teljes mértékben leáldozik a lemezkiadók kora. Bár ez eddig sem volt kétséges, cd-t mostanság már nem vesz senki.
,,Az oldal májusban egy svéd rockegyüttessel közösen indított zeneletöltõ honlapot, amelynek segítségével a felhasználók pénzzel támogathatják az elõadókat. A zeneiparnak természetesen nem nyerte el a tetszését az ötlet..."
Mit tudnának csinálni a kiadók? Nincs törvénybe vésve, hogy minden együttes köteles szerzõdni bármilyen kiadóhoz is. Legalábbis nem tudok róla.
Mit tudnának csinálni a kiadók? Nincs törvénybe vésve, hogy minden együttes köteles szerzõdni bármilyen kiadóhoz is. Legalábbis nem tudok róla.
Már régebben megnéztem a klipet, nem tetszett, ezért le sem töltöttem az albumot.
De ettõl eltekintve tényleg jó ötlet.
Mondjuk engem sokkal jobban izgat az új p2p protokol létrehozása.
De ettõl eltekintve tényleg jó ötlet.
Mondjuk engem sokkal jobban izgat az új p2p protokol létrehozása.
https://twitter.com/foodlfg
a torrent kurvára legális, ahogy a dc is és az ftp is.
Ha jogvédett tartalmat osztassz meg, az már nem.
Kérlek ne sajnáljatok 5000 huf-ot egy audio cd-ért, különben nem tudom majd lecserélni a porsche-mat, és a többi ügyvéd halálra fog cikizni. így is szitbasz az ideg, ha arra gondolok, hogy ezek a geci zenészek mennyit nyúlnak a kiadótól...
Ha jogvédett tartalmat osztassz meg, az már nem.
Kérlek ne sajnáljatok 5000 huf-ot egy audio cd-ért, különben nem tudom majd lecserélni a porsche-mat, és a többi ügyvéd halálra fog cikizni. így is szitbasz az ideg, ha arra gondolok, hogy ezek a geci zenészek mennyit nyúlnak a kiadótól...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
ha jól tudom a lemezeladásokból már régóta nem lehet megélni 😄 csak a koncertekbõl és az egyéb fellépésekbõl
Pont ezen filóztam én is. 😊Remélem 20év múlva is ez lesz a filozófia, bár az eddigi párezer év történelmi tapasztalat nem ezt mutatja... (Tudom pesszimista gyökér állat vagyok, de ez van 😊
20 év múlva: "The Pirate Bay" zenekiadó vállalat...
A aktuális zeneipar lehanyatlik és a mostani ellenségeik átveszik a szerepét... 😊
A aktuális zeneipar lehanyatlik és a mostani ellenségeik átveszik a szerepét... 😊
baromi jól csinálják! Bátran próbálgatják a még járatlan utakat.
Milyen jó ötlet nem a cd eladásból kell megélni hanem az élõ felépésekböl és nincs is jobb út a köztudatba való bekerüléshez ennél állj ki egy botrány weboldal mellet és adod az új albumodat 😄 vajon ígyen fognak el meni fellépni is ? 😄
csitt.hülyeségek nem kellenek.
Szerintem jó az ötlet.Õk rájöttek, hogy kell szépen leváltani a régi kiadósdi cédés témát (új generáció, cdnek már fuccs).És segítettek a bandának.Szerintem zsír (Y) a net utat tör.
Szerintem jó az ötlet.Õk rájöttek, hogy kell szépen leváltani a régi kiadósdi cédés témát (új generáció, cdnek már fuccs).És segítettek a bandának.Szerintem zsír (Y) a net utat tör.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Mielõtt még valaki nagyokos félreértene, és itt elkezdene arcoskodni: tudom, a torrentezés önmagában legális, bár a mai perverz világban semmit sem lehet tudni.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A hitetlenek, nem esküdtek fel a jogvédõk bibliájára!<#hehe>#hehe> A 8. parancsolat: ne warezolj!<#vigyor2>#vigyor2>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia