3205
-
#2963 A mall.hu-n jo arban van a ronkszallito + nincs futarkoltseg ma rendeltem meg.En ott neznek szet. Ja most toltotte be a kepeket. Hmm nekem a Savoye jibban bejon szep uvegfelulete van -
#2962 Akkor segits, melyik legyen, mert elegge nem tudok donteni... :-)
-
#2961 na végül egy 60012-vel leptem meg magam:)
eredetileg a rönkszállítót néztem ki magamnak, sajna az nem volt, de majd legközelebb -
#2960 Eddig technikek mentek 1000 db felett!
Mostanaban az architecture-el szemezgetek! -
#2959 értem.
1995-ös aquanautstól kezdve van pár készletem, most szeretném újra elkezdeni gyűjteni a szetteket (most jött el nálam a "megajándékozom már magam egy készlettel")
látom hogy a city-t nyomatják minden évben és viszonylag jó ár/érték arányban is vannak, de azt olyan "snassznak" tartom:) bár a city mellett a kisvasút jó érvnek számít...
ti téma szerint gyűjtitek őket vagy ami megtetszik? -
Katarn576 #2958 Sziasztok.
Szeretném figyelmetekbe ajánlani saját blog oldalamat, ami mi másról, mint a LEGO-ról szól. Szettek, kiegészítők, leírások, újdonságok, és minden ami a legózáshoz szükséges! Várok mindenkit sok szeretettel.
http://legouniverzum.blog.hu/ -
#2957 Mert bizonyos témák csak néhány évente jönnek elő új készletekkel. Pl. kastély téma sincs minden évben. Kalózos most nem lesz egy darabig, mert volt sima kalóz meg karib-tengeres is 1-2 éve. A köztes időben meg amíg a boltok készlete tart.
A régi készletek ára meg mindig évről évre drágább, mivel már nem gyártják azokat, de az független attól, hogy éppen milyen témákat lehet kapni. Amikor volt kalózos téma, akkor is a régi kalóz szettek drágák voltak. -
#2956 kalózos készleteket miért találni csak elvétve, 2009 óta nem gyártják őket? az ebayen is eléggé felment az áruk. -
Borg #2955 LEGO KRAZ
-
#2954 Ilyet keresek.
Bontatlant, lehetoleg magyar eladotol, boltbol!
-
#2953 új western témát nem terveznek a közeljövőben? az egyik legjobb volt -
Freeda Krueger #2952 Fantasztikus :)
-
#2951 Nagyon szépek! -
#2950 Elismerésem a készítőknek! -
#2949 hoztam némi nézegetnivalót :)
-
-
-
-
-
#2944 Igen. -
#2943 Sziasztok,
szerintetek is alkalmi vétel lenne EZ 4900 Ft-ért? -
#2942 Ez az! :D -
#2941 2015 elején visszatérnek a kalózok, nemrég egy verseny keretében nevet kellett adni az új hajónak
the brick bounty lett a győztes cím
-
#2940 True story! :D -
#2939 Vigyázat! Hangos!
Vigyázat! Hangos! -
#2938 8457 Power Puller modellhez tartozó hátsó kerekeket vásárolnék! Kéne úgy... 6 darab
-
#2937 A katalógus az ez:
Ez pedig a megépítendő:
-
#2936 Köszi! Rálesek mit tud a honlap! -
Freeda Krueger #2935 Általában a legowebshopok foglalkoznak ilyesmivel.Csak ki kell válogatni,miből mennyit kérsz.
például itt
remélem nem reklám... -
#2934 Hali!
Múltkor találtam a keresztfiammal egy régebbi építő katalógust benne jó cuccokkal. Majd később rákeresek melyik az pontosan. (Nem átlagos.)
Kérdés: honnan tudnék adott kockákat/lapokat/elemeket stb rendelni, adott darabszámban? -
dregnarr1 #2933 Volvo és LEGO
.. a miniature remote-controlled L350F wheel loader in Volvo livery that not only drives, steers, lifts and loads just like the real thing – it also converts into an equally impressive hauler.
-
#2932 Vaterán párezer (2-5) forint kilója, ebayen ennek töredéke. Ha szétválogatod színek szerint, esetleg típusra is, akkor drágább.
Megadtad te magad a kulcsszavakat, azokkal keress rá pár online piacon. -
Bazsalusz #2931 Mennyibe kerül a lego-nak kilója?Lenne vagy 15kg eladó, ömlesztve. :) -
#2930 Nagyon szépek! -
#2929 Apróságok :) -
CseNo #2928 Nekem is tetszik! -
#2927 A lego film zsenialis!!! Nezzetek meg! -
:) -
#2925 Minden szupi szuper! :D -
#2924 bamba vagy, mi csütörtökön néztük a kölökkel :D