3204
9788344801201527859.gif
  • Punker
    a váramhoz gyárilag volt ilyen tekerő cucc, csak ugye elvarázsolták, majd holnap agyalok rajta mára elég volt délután 2 óta nyomatja, ideje lenne berakni a kádba aztán szunyáljon :)
  • Carlos
    Új kedvenc, meg kell vennem úgyérzem (2008-as készlet lesz):
  • Sadist
    Úgy tudom van komplett rács, kb. 7x10 cm-es, és olyan vastag, hogy egy alap legoemberke meg tudja fogni. Ha van olyan elemed, akkor átfűzöl rajta valami strapabíróbb cérnát (úgy emlékszem mindkét végén vagy lyuk), és belerakod egy sínbe, cérnát meg egy csörlőre feltekered.

Vagy egy másik lehetőség, hogy standard lego elemekből összerkasz egy rácsot, úgy hogy a két szélére lehessen rögzíteni egy-egy fogaslécet, azokat aztán fogaskerekekkel emelheted/süllyesztheted. Ha nagyon pro vagy, akkor egy csigakerékkel oldod meg, úgy nem kell rögzítő mechanikát sem csinálnod.
  • Punker
    kéne valami sín rendszer mert szétkapja rögtön :)
  • Cat 02 #1154
    cérna/damil biztos fog kelleni, rács nem nagy dolog, nekem volt 1 olyanom amiben de fejből nem tudom h hogyan kell, a papírokat meg végképp nem :=(
  • Punker
    várkapuhoz fel-le húzható rácsot csináljak, ötletem nincs hirtelen :(
  • Pistike 007
    x)
  • Kata
    :D

Ennyi erővel kínában érezné magát jól a gyerek, mert nem is fehér a legóemberek színe, hanem sárga.
  • Pistike 007
    Vagy
    Anyád, egy új legóember! Apu kell egy ilyen is!!(:
  • Sadist
    De most képzeld el, gyerek Legon nő fel, kialakul benne, hogy mindenki ugyanolyan, csak az arc meg a ruci más, aztán ha meglát egy négert, akkor fatal error
  • PíszLávJuniti
    :DDDDDDDD
    rasszista legó
  • Mike at home
    mond meg neki, hogy az élet nem a csalásról szól
    nem kell Kulcsárt nevelni a gyerekből :DDD
  • Cat 02 #1146
    játsz nagylábasat
  • Punker
    na most megkaptam, építsek várat a kölöknek, igaz hogy az alkatrészeket is elszórta nem csak a papírokat de nem baj. aztán harcoljak vele, leosztás övé a vár, szinte minden ember, nekem jut 3 "török" 1 félszemű az ugye jumurdzsák + 2 takarítő kategória fegyver nuku, 1-1 ágyúnk van d eneki 3 lövedék nekem 1. és még ezen felül is csal :)
  • Punker
    kihagytad a fiataloknak a wild wild west kategóriát
  • Punker
    Vilmosos üveg legó van?
  • Kata
    űrhajóbuziknak egy kis finomság :)
  • Kata
    építsd meg, módosítsd, javítsd ízlésed szerint :)
  • Sadist
    Uccsó a B oszloptól hátrafele jól néz ki, de az eleje valami rohadt ocsmány :|
  • Kata
    sdfgs
    fdsg
    fdh
    rth
  • Sadist
    Valaki talált már jól kinéző Porsche 911-et?
  • Dzsini
    nagyon hálás dolog Steampunk LEGO-t építgetni, rengeteg a fogaskerék, cső, meg apró kütyü hozzá:

BrickShelf-en is van pár galériányi :)
  • Dzsini
    egy Steampunk TIE fighter (a Steampunk egy elképzelt művészeti stílus, kb. a viktoriánus kor gőzgépeinek stílusát (rengeteg réz tekerentyű meg ilyesmik) viszi modern eszközökbe - ilyen volt például H.G.Wells Időgép filmében is, de Verne űrhajója, tengeralattjárója is ide köthető)
  • sz4bolcs
    Emlékszel a Vissza a jövőbe utolsó részének a végére? Vonatos odőgépes jelenet. :D Na ez kb. hasonló egy Tie-fighterrel. :D
  • DJ Skyline
    hát ilyenről sem hallottam még, hogy Steampunk, ma is tanultam valamit :D
  • sz4bolcs
    Vahaha ez nagyon üt! :D
  • gyuri12
    ezmiezez?
  • Dzsini
    és egyéb LEGO Steampunk jóságok
  • Dzsini
  • sz4bolcs
    loool xDDDDDDD
  • bracsek #1128
  • sz4bolcs
    hol?
  • bracsek #1126
    ne is tedd meg.
  • Zsolcz
    tolókocsis lego:O ilyet még nem basztam
  • Solten
  • Solten
    Ez az! Még megvan összerakva valahol az egyik szekrényben...
  • sz4bolcs
    Command & Conquer :D
  • Punker
    behalok a Challenger-en meghalt tanárnő is ott van.
  • Sadist
    És van köztük fekete :D
    Martin Luther King
  • Punker
    be lehet azt csukni, egyik legjob bötlet volt hogy ezeket a szetteket a kis kapcsokkal össze lehetett fűzni vagy a nagyokat pl vár becsukni.