3204
-
#1562 Lánctalp
MALUG fórum. Közös rendelés. Vagy Bricklink-en nézz ki egy boltot és rendeld meg.
Alternativ: Nézd ki magadnak a boltot és a Malug-on a közös rendelés topikban kérj meg valakit, hogy rendelje meg neked.
Bricklink első találat:
Qty: 1,803
Each: $0.148
(1803 darabja van a boltnak, darabonként 0.148 centért) (plussz postaköltség súly alapján persze) -
pack #1561 ja és külön megtudom vhol szerezni, mert motorom van a teljes bulldozert meg még sem venném most meg:)
tehát külön csak a lánctalp kéne róla vki tud adni még 1 linket ahol esetleg megtudom venni? -
pack #1560 Sziasztok. Valaki megtudná mondani, hogy mi a száma/neve annak a lánctalpnak ami pl. a LEGO TECHNIC 8275 Motorized Bulldozer-en is van...?
Ha valaki tudja plz segtsen. köszi -
#1559 Na akkor mind1, de nagyon jó lett :D Én még mindig a millenium falconra gyűjtök :D na majd ha meglesz, akk csinálok neki valahogy én is egy hasonló hangárt (csak azt nemtom hogy XD) Na de azokkal a fényekkel áhhhhh nagyon szép! -
#1558 Ez egyedi. Többekközt.
Sok készlet, plussz épített egy hangárt nekik.
SW legók közt nézz szét. -
#1557 ez egyedi, elég húzós ára lenne egy ilyennek. -
#1556 Ilyet hol lehet kapni? :D Ez most valami új készlet, vagy valami egyedi? Előrre is köszi! -
#1555 ja,oks,mondjuk főleg a képeket néztem,ahol egyenként vont az emberekről,meg ilyenekről:) -
#1554 Az nem teljesen az!
Itten kell nézelődni. -
#1553 szünetel:( -
#1552 közben megtaláltam -
#1551 És ez a kocka rendelés ez milyen oldalról érhető el? -
#1550 MALUG -
thoomas #1549 sziasztok!
Pneumatikus alkatrészeket melyik magyar oldalon lehet külön vásárolni? én már keresgélem egy jó ideje de nem találtam még:S előre is köszi a segítséget!
-
gyuri12 #1548 :D
Így már más.:) -
#1547 ja ha nem 2,5 órát aludtam volna 2 nap alatt + nem kéne vitáznom az 5 éves gyerekkel hogy hogy is kell értelmezni a leírást :D -
gyuri12 #1546 Pedig nem tűnik olyan nagynak/bonyolultnak... -
#1545 -
#1544 hát gyerekek ezzel a rendőrséggel éjfélre leszünk kész :D -
Zsolcz #1543 ha milliomos lennék, felvásárolnám az összes Lego City-s cuccot, és 1 egész szobát az foglalna el jólenne -
#1542 akkor linkbe -
#1541 -
#1540 régebben láttam itt nagyobb házakat, kávézót, de most vmiért nem -
#1539 Lego áruház - Lego City -
#1538 szerettem volna ilyet, emlékszem -
#1537 persze hogy drága
de rendelhetsz
régen nem, de ma olyan kockát rendelsz amilyet csak akarsz -
#1536 Remélem is,mert imádtam a kalózokat+bennszülötteket is a majommal,katonákkal,pálmákkal...stb:):)
-
#1535 azért a kombájn az nem egyszerű :D de a farm is figyelemre méltó -
#1534 nagy hajó nekem se volt, mikor lehetett volna makettet kértem helyette. -
#1533 Én meg mindig is nagy kalózhajót akartam, csak sose kaptam... -
#1532 nekem is abból volt a legtöbb kiskoromban :D -
#1531 Jeeah visszajön a Pirates sorozat:) kb 10-12 éve az volt a kedvencem :D -
#1530 Őőő...
A két technic készlet 2008-as. A Hummer nekem is megvan a másik mo-n nem kapható. De mindkettő 2008-as. -
#1529 jövőre lesz 1-2 érdekes dolog! -
gyuri12 #1528 Thx. -
#1527 Régen mennyire akartam ezt a szettet!!! -
#1526 na ja ezek jók voltak nagyon, most van postás, kukás, repülő minden csak alap emberek nem nagyon. -
#1525 jó,de beszerezhető áron értem az egyszerű házakra mint pl ez volt:
-
#1524 Javaslom a MALUG fórumot.
Ott szoktak igen nagy mennyiségben rendelni és szétosztják a postaköltséget. Vannak közös rendelések. Szóval nagyon kis korrekt. Énis több közös rendelésbe beszáltam már. Megbízható. -
gyuri12 #1523 Csak drága a kocka-rendelés. Szerintem.
Amúgy valaki próbálta már nagyobb adagban a rendelést? Tapasztalatok?