Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy kép a lényegrõl. Sajnos 3 db fogaskerék eltörött, mert nem bírta a terhelést. A kormányzás viszont parádés lett.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Én inkább technic kedvelõ vagyok. Íme néhány kép az utolsó alkotásomról.
A fogaskerék törõ<#boxer>#boxer>
6X4-es hajtás 2db XL motorral, a kormányzás M motorral. Az energiát 2 db akkupakk (2,5 Ah) szolgáltatja.
ha a többséget zavarja kiszedem
ha senkit, maradhat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ha postát hozzávesszük, 20ezerért sem sok!
innen rendelt már valaki?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nagy részük 20-30 perces mókákból áll, de igen könnyen meg lehet hosszabbítani a játékidõt szinte mindegyiknél, ha saját készletbõl használsz fel anyagokat.
Gyerekek miatt az alapfelállás egyiknél sem jelent komplex játékmenetet, de úgy tervezték meg, hogy idõsebb fejjel is belemerülhess, van taktikai mélysége.
Csak ajánlani tudom õket, bár az áruk nem a legjobb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
érdkes, igen, mert középkor már régóta van
nem tudom, azt mondták modern nem lesz, a lego pacifista játék
csak ugye azóta változott a világ meg majdnem csõdbe mentek
bírom az ilyen kamu "akciókat"
BattleTag: kabel15#2672
lenne még 1 hiányzó darab. Sajna most nem tudok képet csinálni róla. Egy össze kötõ elem. 2 oldalról bele megy egy + alakú cucc középen pedig lyuk van. Van több féle döntési szögben. Ilyen kéne még. Holnap megpróbálok képet csinálni róla.
Mint itt.
A jobb oldali. És kb mennyibe kerülhet?
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szóval van ötletetek, hogy miben lehet két ilyen kipufogó-izé-bigyó?