7
-
Razgon #7 Ami igazán durva, hogy tárolni kell a felhasználókról adatokat, a tárolás költségeit pedig a szolgáltatókra (és így a felhasználókra) hárítják... Ez aztán a dupla pofátlanság. -
1Bazs #6 Maga az adatgyűjtés csak egy dolog, itt inkább az a kérdés, hogy ki, milyen esetben és milyen célra használhatja fel. Amúgy ne legyenek illúzióink, ezeket az adatokat a telefon esetében biztosan most is akár hónapokig megőrzik a számlázás miatt és később is felhasználják valamilyen aggregált formában a "fogyasztói" magatartás vizsgálatához. Így állítanak össze olyan díjcsomagokat ami aztán nagyon "jó" lesz nekünk.
Az internetnél már cifrább a helyzet, de ott is a ki mikor mire inkább a kérdés szerintem és nem maga az adatgyűjtés ténye. -
who am I 7 #5 Jó q*va édes annyukat tárolják.Már elnézést....Ez azért nevetséges úgy ahogy van.Mi vagyunk mi állatok?Általánosítás.Ok van pár nem épp eszű ember..az tény, akik inkább már állatok.De a nagytöbbség fogékony lenne az intelligenciára, ha kedves féreg poltikus barátaink tanítanák őket és nem csak átbasznák a palánkon.Méghogy a biztonságod?Lófa*zt....Mindenki vigyázzon magára amennyire csak tud, a politikusok meg csináljanak olyan országot, ahol nincsennek nagy ellentétek.....ENNNYI -
#4 Persze hogy benne van ez amit mondasz. Dehát a németek ezekhez a dolgokhoz való hozzáállásuk elég elmebeteg szal meg is érdemlik és ezekszerint nem épeszűek. Ha viszont tényleg lenne effektív eredménye és értelme tényleg jó lenne. Végülis a terroristáknak is a szabdságának a korlátozása ha nem robbantgathat szóval nem ilyen egyszerű. De jelen esetben teljesen igazad van. -
#3 Ezt most nem mondod komolyan? A terrorizmust manapság ráaggatják mindenre, hogy egyre retardáltabb törvényeket hozzanak amiket épeszű ember még látni se akar, nem hogy bevezetni.
"A társadalom, amely feladja szabadságát a biztonságáért, egyiket sem érdemli meg, és mindkettőt elveszíti. Benjamin Franklin"
-
xizor #2 Persze, hogy terjed ki...Ezzel csak nyílt utat adnának, hogy mindenedhez hozzáférjenek, és felhasználják ellened. -
#1 Hát nem is tudom. Zavarna ha az életemet így nyomonkövetnék viszont, ha nem robbanok fel ennek köszönhetően a metróban akkor szerintem megéri. Ugyhogy csak vezesék be ugykell a németeknek. Ittmeg úgyse robbantanak remélhetőleg.