13
  • j6
    Sry, tényleg van. Infot találtam róla, hogy lesz alsó és középkategoriás Amd,de még nem láttam a szokásos árlistákon.
  • cSuwwi
    van már róla kép is
  • And01
    A 3800-as szériából is készül agp
  • dez
    De, HD2600 Pro és/vagy XT-ből van AGP-s. Állítólag a GF8600-asokból is lesz.
    Shaderintenzív kódokban gyorsabb is, mint az 1950Pro (mármint DX9-ben is).
  • j6
    Az 1950-es nem DX10-es (csak mert radical@work azt kérdezett).
    DX10-es nincs AGP-ben, csak PCI-E foglalathoz van (nVidia 8xxx-sorozat és Amd HDxxxx sorozat).
  • Cobra.
    Radeon 1950pro. AGP-ben ez a legjobb, kb a dupláját tudja, mint az X800pro. Ennél erősebb csak az Nvidia 8800 vagy Ati 2900 lenne, de ezekből biztos nem lesz AGP-s verzió és valószínűleg az új felső-középkategóriából sem.
  • T0nk
    Az OpenGL 3-at jó eséllyel minden OpenGL 2-t támogató kártya tudja, ugyanis az OpengGL ARB azon tagjai akarják létrehozni, akik nem akarták, hogy visszafelé kompatibilis maradjon az OpenGL 2.0. Kidobnák belőle azokat a funkciókat, amiket senki nem használ, annyira szétavulták magukat.
  • radical@work
    Milyen AGPs dx10es kártya kapható most (vagy lesz) ami lényegesen gyorsabb mint x800Pro?
  • Kovász
    A Tom's Hardware-en van egy fasza kis táblázat, én azt szoktam nézegetni.
  • vax
    Tudom talán korai a kérdés de ez az ATI bocsánat AMD kártyái de főként az NVIDIA kártyáival szemben hol foglalnak helyet teljesítményben?
  • takysoft
    engem inkább az OpenGl 3 érdekelne.
    Voltak pletyik, hogy a jövő év eleji ATI kártyák már tudni fogják.
  • kraven81
    Nem nov. 15.-e volt eddig?