34
Találkoztál már a hasonmásoddal? Mindenkinek van egy \"ikertestvére\" valahol a világban, hiszel ebben?
-
#34 Who? -
#33 Al(te)reg(ó). -
#32 Linkcsere?:)) -
#31 :DDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddd -
#30 És visszamentél a gyógyintézetbe. -
Taibi #29 Ilyen pont ma reggel történt velem a DunaPlazaban!
Még beszélgettem is vele egy 5-10 percet.
A többi ember is tök furcsán nézett ránk.
Aztán rájöttem, hog egy tükörrel állok szemben, és inkább kijöttem a plázábúl. -
#28 Bármi megtörténhet;) -
n3whous3 #27 Egyik volt osztálytársamnak van egy alteregója. Ismerik is egymást. Tisztára, mintha ikertestvérek lennének :DDD Egyszer össze is kevertem az "eredetivel" a "hasonmást" :DD -
#26 :D -
Vlala #25 Érdekes téma. Én személy szerint nem szeretnék találkozni az alteregómmal, mert
a) tutira megijednék tőle;
b) elfogna a hányinger;
c) belőlem egy is sok. -
#24 Egyik nap itt ülök a gépnél, egyik codos srác bejelentkezik, és azthittem én vagyok a képén !!! ilyen nagyon közeli "félarcos" kép de nagyon hasonlított rám ! Picit meglepődtem :) Kül léteznek ilyenek, pl van 1 csaj akit mst kinéztem, ma nézem a barátokköztöt és tök hasonlít a zsófira belőle :D az arca egy picit más... :D -
#23 nem akarok találkozni velem, szerencsére csak a tükörben látom magam : D -
#22 Én hülyét kapnék ha jönne velem szemben egy én. -
cucmalajmc #21 én szemüveges vagyok, ebből adódóan sok ember olyan, mintha hasonlítana rám. -
Hajnalcat #20 Én láttam itt a fórumom egy gyereket, aki teljesen ugyanúgy néz ki, mint az egyik közeli ismerősöm. -
#19 ahha, akkor az alteregóm még nincs meg :-), de alelkitárs kipipálva -
#18 És te alteregója vagy a logódon található tagnak?:P -
#17 ezt úgy bírom... attól h te nem tudod megkülönböztetni őket, kicsit több időt eltöltenél ott és máris észrevennéd a különbségeket.
amugy ők is ugyanezt gondolhatják másokról, akik egy országon belül nagyon hasonlítanak. -
#16 Kínában mindenki mindenkinek altegerója? :P -
#15 Nem:) -
#14 ha nem tévedek -
#13 Lelki társ csak olyan ember lehet akit ismersz szerintem -
#12 Az alteregó kinézetre megegyezőséget jelent. -
#11 Ilyen a két nővéremnek volt, vagyis ilyen helyzet :-) értlemiségnek nem a legmagasabb fokán álló kőmüves nézte őket ikreknek :D pedig nem nagyon hasonlítanak egymásra, amúgy ez az alterego eltér a lelki társtól? -
#10 Engem meg barátnőmet elég sokszor néznek testvéreknek. :)
Idén tavaszal volt asszem, hogy ugyanolyan pólóban bringáztunk egymás mellett, kislány az anyukájának:
"Nézd anya, iklek!" :D -
#9 Szerintem is. Inkább próbálj meg az alteregódtól elkülönölni. Legyél kicsit egyénibb :) -
#8 Nemtudom, sztem felesleges :-D -
Wolfsnack #7 :) lehet ezt gondolta: "ilyen csövesül néztem ki fiatalabban?" -
Wolfsnack #6 ezt én is így gondolom, van pár "zsáner",
volt egy dagadt haverom általános suliban jó humorral, most van egy ismerősöm akki dettó olyan, apróbb eltéréssel külsőleg
de azzal akit a villamoson láttam lehet hogy teljesen más személyiségek vagyunk, viszont külsőleg nagyon egyeztünk
volt egy nagy szerelmem még nagyon régen, őt keresem a többi lányban is, erre csak akkor jövök rá amikor valami közöset veszek észre, mondjuk úgy mosolyognak
ez is lehet valami alteregó kutatás
mit gondoltok fontos az ember életében a saját és mások alteregójának/zsánerének keresése? -
#5 én se láttam még magamhoz hasonlót, ilyen jo csávók mint én ritkán születnek :D:D (egóóóó :D:D:D:D:D) -
#4 Végülis előfordulhat, ha épp hasonló géntérképű emberrel találkozol. Olyan nagyon sokféle ember nincs külsőre, több nagyobb típus van, és csak kisebb eltérések vannak:)
Én még nem láttam magamhoz hasonlót, én ritkacsunya vagyok:D -
#3 Hasonló már velem is történt, akkor úgy gondoltam, hogy tíz év múlva biztos úgy fogok kinézni ahogy ő kinézett akkor.
A kérdés az, hogy a másik ember is úgy gondolja hogy hasonlítasz rá, vagy csak te ?:) -
#2 :D -
Wolfsnack #1 Szevasztok!
Nem régen találkoztam a villamoson a hasonmásommal.
Tudom hülyének tűnik a dolog de úgy nézett ki mint én csak pár évvel idősebb volt és jobban öltözködött.
Egyszer egy lányt is láttam aki akár a testvérem is lehetett volna, ha lánynak születek biztos úgy néznék ki. :)
Ti már átestetek hasonlón?