17
  • vanclemmons
    biztos az is sokat segített az ítéleten, h megbánta... az a baj, h ba**hatja a bánatát... előbb kellett volna gondolkozni...
  • Tinman #16
    Rofl.

• hiftu
    Kár, hogy a Fox River(nek elnevezett) börtön nem aktív. Mehetne vissza a cellájába.
  • Mr Hyde
    Asszem ez a sors iróniája :D
  • C4ine
    Kér, hogy nem egy Fox River szintű helyre fogják betolni (gondolom én) mert ha ott is olvassák a híreket akkor az tuti, hogy ezért megkapná a magáét. Két 15éves lány. Gratulálok b***meg!
  • fv
    Ja, Copkiller Csaszi megúszta, pedig enyhén szólva kissebb sztár, mint Tweener.
  • mellon
    Amiről itt nem esik szó: az elhunyt, egy 17 éves srác volt. A kocsiban megsérült 2 15 éves lány. Link

A cikket elolvasva nekem (is) Cs. Előd ugrott be
  • Kensin
    Egy hónap 20 rács mögött nem sok
  • Wittgen
    Császár drogozva vezetett és okozott halálos balesetet, mégis megúszta. USÁ-ban keményebbek a bűntetések, de ha van egy jó (drága) ügyvéded+még híres is vagy akkor csekély lesz a bünti (vagy nem is lesz).
  • Neakardtudni
    Lol, Zaki, Császár Előd neve nagyon régről nem ugrik be?

Itt ment volna egy kis pénz erre, zsupsz, a laborban eltűnik a vérminta, ment volna egy kis pénz arra, hoppá, máris elnézőbb a bíró.
  • pauly
    Hol élsz te?
  • portable
    Nem éppen. Ugyan ilyen balesetért egy ismerősöm 1.5 évet kapott(vagy 2 évet nemtom már:S)
  • gyuri12
    majd mahone úgyis lelövi:|
    egyébként meg "vicces"
  • LowEnd
    Szerintem nagyon messze mellé lőttél.
    Hozzávetőlegesen Magyarországon is ennyi ennek a bűncselekménynek a jutalma.

A tizenöt év a szándékos emberölés alapesetének lenne a felső határa. És ez messze nem ilyen súlyú.
  • zaki
    3.5 év? Jó magaviselettel 20 hónap? Jó ügyvédje van... Ha ez itt valamelyikünkkel törtönt volna meg, min 15 év... Undorító.
  • djukel
    Az ottani zsebes majd jól seggbe kúrja.
  • knightbali
    Irónia rullz