17
-
vanclemmons #17 biztos az is sokat segített az ítéleten, h megbánta... az a baj, h ba**hatja a bánatát... előbb kellett volna gondolkozni... -
#16 Rofl.
-
#15 Kár, hogy a Fox River(nek elnevezett) börtön nem aktív. Mehetne vissza a cellájába. -
#14 Asszem ez a sors iróniája :D -
C4ine #13 Kér, hogy nem egy Fox River szintű helyre fogják betolni (gondolom én) mert ha ott is olvassák a híreket akkor az tuti, hogy ezért megkapná a magáét. Két 15éves lány. Gratulálok b***meg! -
fv #12 Ja, Copkiller Csaszi megúszta, pedig enyhén szólva kissebb sztár, mint Tweener. -
#11 Amiről itt nem esik szó: az elhunyt, egy 17 éves srác volt. A kocsiban megsérült 2 15 éves lány. Link
A cikket elolvasva nekem (is) Cs. Előd ugrott be -
#10 Egy hónap 20 rács mögött nem sok -
Wittgen #9 Császár drogozva vezetett és okozott halálos balesetet, mégis megúszta. USÁ-ban keményebbek a bűntetések, de ha van egy jó (drága) ügyvéded+még híres is vagy akkor csekély lesz a bünti (vagy nem is lesz). -
Neakardtudni #8 Lol, Zaki, Császár Előd neve nagyon régről nem ugrik be?
Itt ment volna egy kis pénz erre, zsupsz, a laborban eltűnik a vérminta, ment volna egy kis pénz arra, hoppá, máris elnézőbb a bíró. -
pauly #7 Hol élsz te? -
portable #6 Nem éppen. Ugyan ilyen balesetért egy ismerősöm 1.5 évet kapott(vagy 2 évet nemtom már:S) -
gyuri12 #5 majd mahone úgyis lelövi:|
egyébként meg "vicces" -
LowEnd #4 Szerintem nagyon messze mellé lőttél.
Hozzávetőlegesen Magyarországon is ennyi ennek a bűncselekménynek a jutalma.
A tizenöt év a szándékos emberölés alapesetének lenne a felső határa. És ez messze nem ilyen súlyú. -
#3 3.5 év? Jó magaviselettel 20 hónap? Jó ügyvédje van... Ha ez itt valamelyikünkkel törtönt volna meg, min 15 év... Undorító. -
djukel #2 Az ottani zsebes majd jól seggbe kúrja. -
knightbali #1 Irónia rullz