3,5 évig sitten a Szökés sztárja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztos az is sokat segített az ítéleten, h megbánta... az a baj, h ba**hatja a bánatát... elõbb kellett volna gondolkozni...

People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!

Tinman
Rofl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hiftu
Kár, hogy a Fox River(nek elnevezett) börtön nem aktív. Mehetne vissza a cellájába.

Mr Hyde
Asszem ez a sors iróniája 😄

Kér, hogy nem egy Fox River szintû helyre fogják betolni (gondolom én) mert ha ott is olvassák a híreket akkor az tuti, hogy ezért megkapná a magáét. Két 15éves lány. Gratulálok b***meg!
Ja, Copkiller Csaszi megúszta, pedig enyhén szólva kissebb sztár, mint Tweener.
mellon
Amirõl itt nem esik szó: az elhunyt, egy 17 éves srác volt. A kocsiban megsérült 2 15 éves lány. Link

A cikket elolvasva nekem (is) Cs. Elõd ugrott be <#levele><#violent>

Kensin
Egy hónap 20 rács mögött nem sok <#banplz>
Császár drogozva vezetett és okozott halálos balesetet, mégis megúszta. USÁ-ban keményebbek a bûntetések, de ha van egy jó (drága) ügyvéded+még híres is vagy akkor csekély lesz a bünti (vagy nem is lesz).
Lol, Zaki, Császár Elõd neve nagyon régrõl nem ugrik be?

Itt ment volna egy kis pénz erre, zsupsz, a laborban eltûnik a vérminta, ment volna egy kis pénz arra, hoppá, máris elnézõbb a bíró.

\"Az, aki valamely szabadságjogot felad egy kicsivel nagyobb biztonság érdekében az egyiket sem érdemli meg.\" (Benjamin Franklin-nak tulajdonított mondás)

Hol élsz te? <#wow2>

Nem éppen. Ugyan ilyen balesetért egy ismerõsöm 1.5 évet kapott(vagy 2 évet nemtom már:S)

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

majd mahone úgyis lelövi:|
egyébként meg "vicces"

Szerintem nagyon messze mellé lõttél.
Hozzávetõlegesen Magyarországon is ennyi ennek a bûncselekménynek a jutalma.

A tizenöt év a szándékos emberölés alapesetének lenne a felsõ határa. És ez messze nem ilyen súlyú.

zaki
3.5 év? Jó magaviselettel 20 hónap? Jó ügyvédje van... Ha ez itt valamelyikünkkel törtönt volna meg, min 15 év... Undorító.

Az ottani zsebes majd jól seggbe kúrja.
Irónia rullz<#hehe>