36194
  • PeeTeR
    fogalmam sincs, jatek kategoriaba volt, onnan linkeltem ide anno
    most igy hirtelen nincs tobb ilyen, de szoktam linkelgetni, ha talalok, feldobom ide is
  • Firerock
    Ilyeneket Méééééééég!:D
    Mi ezeknek az összefoglaló nevük?
  • Jim Morrison
    nincs.

• PeeTeR
    ? :D
  • Firerock
    Tudtok nekem pár olyan alkalmazást mondani ami semmire való,viszont szórakoztató,olyat mint pl az Ifight és társai:)
  • [HUN]FaTaL
    Electron is jó, nem kell dombornyomott legyen már nagyon régóta. MasterCard is jó, ha nem Maestro.

#7583: Passz, én a gyári SE launchert használom, mert a kisebb kijelzőhöz a négysarkos felület megfelel. De lehet majd kipróbálok más Launchereket is. :)
  • Firerock
    Kössz
  • Rage47
    http://www.sg.hu/cikkek/85453/nem_lesz_android_4_0_az_elso_nexuson
  • Rage47
    neked van iphonod is?
  • Jim Morrison
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=7091]#7091[/URL]
  • Firerock
    Egyet tudsz mondani? Nem kell csilivili ájfón,csak sima Android,oldalragörgetős formában,ajfónosat találtam már....
  • Rage47
    otp junior kártyám nem dombornyomott és simán megy vele

a vásárlástól számítva 15 percig visszakérheted az app árát
  • Vadnokedli
    igen úgy(kártyával lényeg dombornyomott legyen), és a kártyához tartozó adatokat: lakcím-név-stb-stb-t beírni.
  • ba32107
    Lenne egy láma kérdésem. Marketen hogy lehet vásárolni? Kártyával? Visa electron jó hozzá? Eddig még nem találtam egy appot sem, amit érdemes megvenni, de most úgy néz ki igen, és érdekelne hogy működik.
  • Vadnokedli
    8 illetve 1(talán) hónap VIP tagság az SG-n igényelhető nálam. Privátban indok hogy miért kéne vagy ilyesmi, nem kamu. :
  • Firerock
    Valaki játszik a Fishing Kings nevű játékkal?
    Mert az elmondhatná hogy hogy a @&@#-ba lehet menteni? Nagyon idegesítő hogy játszok vele fél órát,és amit kilépek szabályosan a játékból elfelejt minden:/
  • [HUN]FaTaL
    Adattárolási mód (MSC)
  • szucsy89
    Samsungom van, de ez a mass storage mit takarna? mert magyar a telóm és ilyet még véletlenül sem találok :D
  • [HUN]FaTaL
    Alkalmazás függő, hogy merre kell. Az alap android menüben (és a főképernyőn is) oldalra kell.
  • Firerock
    Be lehet az állítani hogy a menüben ne lefele kelljen görgetni hanem oldalra,úgy mint az iphone-ban?
    #7567: Kössz!
  • [HUN]FaTaL
    Nem ezeket kell, fejlesztés meg pláne nem kell..

Beállításokban kapcsolódást keress és tedd Mass Storagera. Nekem ez a beállítások -> Sony ericssonban van, de gondolom neked nem SE-d van. :)
  • szucsy89
    igen, zenéket tenni rá. de nekem nem kérdez rá miután rádugtam, marad az alap asztal, a windowsban meg nem jelenik meg meghajtóként. tölteni viszont tölt
  • [HUN]FaTaL
    Na ez zsír, kösz. :D
  • SzirmosSzisza
    Mit szeretnél elérni pontosan ? Másolni rá adatot ?

Amúgy nekem annyi, hogy beállítottam, hogy kérdezzen rá, háttértárként csatlakoztat, csatolás és látja is a PC :)
  • szucsy89
    Kéne egy kis segítség. Rányomtam USB-re a telefonom, de nem írt ki semmit. Monodm ok. Kihúztam, bedugtam, sehol semmi. Rákerestem neten, be kell pipálni az ismeretlen forrásokat, meg a fejlesztésen belül az USB-hibakeresést ki kell pipálni. De ha kipipálom automatikusan visszapipálja magának... itt szenvedek vele fél órája kezd fogyni a türelmem, szóval valaki segíthetne :D
  • PeeTeR
    Xperia Arc Launcher 2.0.A.0.22 xda
  • Jim Morrison
    talán
  • ldavid
    kicsit bonyolultabb, de én mindig lerövidítem a linkeket goo.gl-lel, aztán az url végére írt .qr kiterjesztéssel kész a qr kód :)
  • Fabio Capello
    használd ezt :)
  • [HUN]FaTaL
    Létezik olyan app, ami QR kód helyett linkeket ismer fel a kamerával? Sokszor PC-n találok valamit, mert itthon mégiscsak könnyebb azon böngészni és uncsi minden linket beírkálni, hiába a qwerty. A legjobb az lenne, ha QR kódot is olvasna, akkor nem kéne két app.

Vagy ne is álmodjak ilyesmiről, mert így belegondolva elég komplex szoftver lenne (karakterfelismerés)? :)
  • Firerock
    Kössz!
  • 5c0rp330n
    ehhez nem kell task killer, mert az altalaban eszetlenul kinyir olyan dolgokat is, amik kellenek, amivel csak megjobban szivatja az aksit es cseszi szet a rendszert is. ha valami nem hajlando leallni, settings/applications/running services-ben kiloheted (ennek csinalhatsz shortcut-ot is homescreen-en)
  • Firerock
    kipróbálom,most raktam fel 1000játékot és sokat kipróbáltam belőle,az x.-nél elkezdett akadni mint állat,kilőttem Task Killerrel és ment minden rendesen:/
    A Skype meg offlineban van,de így is fut tovább:/
  • [HUN]FaTaL
    Task killer szvsz felesleges, annak nyugodtan nyomhatsz egy uninstallt. Felesleges kilődözni az alkalmazásokat, mert sem aksit sem semmit nem spórolsz vele és az android úgyis kilövi őket, ha kell.

Skype fent van, de még nem léptem be vele 1x sem így passz. Nem tudod offline módba tenni az állapotot benne? Mert akkor valószínűleg ki is lép egy idő múlva.
  • Firerock
    És azt is szeretném megcsinálni hogy a Skype és a Task killer ne induljon el bekapcsoláskor!
  • Firerock
    A Skype-ot be lehet úgy állítani hogy ne állandóan fusson csak akkor amikor megnyitom?
    Ugyanez a Facebook Messengerrel!
  • Jim Morrison
    Tud valaki valami jó kis mp ert, amit local wifin/bluetoothon lehet tolni?
  • [HUN]FaTaL
    Majd beleírják a használatiba, hogy csak nyelvvel oldhatod fel. Hogy ujjal oldottad fel arról a gyártó nem tehet. :D
  • Narxis
    Igen, jönni fog majd egy frissítés androidhoz, hogy ezentúl csak lábbal vagy orral lehet majd feloldani a telót. :D

Viccet félretéve nem hiszem, hogy ebből gond lesz.
  • Inquisitor
    United States Patent - 8,046,721 - October 25, 2011 - Apple Inc.
    Unlocking a device by performing gestures on an unlock image
    Öööö, és akkor most visszamenőleg kézlevágás jár azoknak akik ilyet használtak nem Apple telefonon?