36194
  • 5c0rp330n
    nexus s: jobb support, biztosan kap android 4.0-at is hivatalosan, tobb gyari tarhely, NFC
    galaxy s: gorilla glass, samoled kijelzo (nexus s-bol is van ilyen varians, de sztem amit mondtal az nem olyan), microsd bovithetoseg, 720p videorogzites

szoval attol fugg milyen szempontok szamitanak inkabb.
  • Firerock
    Kössz
  • ktomi22
    vagyis nem.. a8181 es model..
  • ktomi22
    a8183 es model
  • vass17
    Nem tudom mit értesz az alatt, hogy húzza az ember szemét. Nekem normál Amoled van, ugyanakkor elég sokszor láttam már az Samoledet is: az élességbeli különbség a modernebb LCD-hez képest nem vehető észre (ha nem nagyítóval nézed a képet, amit kétlek!), emellett sokkal élénkebbek a színei és a kontraszt egyszerűen össze sem hasonlítható a szürkés-fekete LCD-hez képest.
    A fogyasztás pedig éppen az Amoledek előnyei közé tartozik, csak akkor fogyaszt többet, ha fehér képet jelenítesz meg, alapvetően viszont alacsonyabb, ráadásul az Android fejlesztései is egyre inkább a fekete alapon világos betűket preferálják, ami kedvez neki.
  • ktomi22
    hy
    htc desire rootolast lepesrol lepesrelegegyszerubb leggyorsabb megoldas leirna valaki vagvy linkelné?
    2.2 android version
    2.29.405.5 software number
  • aate
    Elfogult vagyok :D Nexus S egyenlőre mindig friss szoftver,jól néz ki,a kijelző super clear Lcd így kevésbé karcolódik, nekem 4 hónap után sincs rajta karc...
  • aate
    Go launcher témák
  • qetuol
    egyértelmű h nexus s.. én nem tudnék rosszat mondani róla.. fólia nem kell rá, ha vigyázni fogsz rá, és nem abba a zsebedbe teszed, amiben az apró meg a kulcs van. :D
  • qetuol
    egyéni preferancia kérdése.. eddig 4 embert kérdeztem, akik össze tudták hasonlítani a samoledet és az sclcd-t, és mnindannyian úgy nyilatkoztak, h a samoled szép szép elsőre, de aztán húzza az ember szemét. arról nem is beszélve, h nem ad éles képet. meg ugye többet fogyaszt.
  • Truck Driver001
    Igen-igen, olvastam, bár a Super Clear LCD sem utolsó, SAMOLED után az egyik legjobb. :)
  • jazzy
    Ja igen, meg az SGS az Super Amoled, ami azért odavágja a Nexus S-t. Viszont Nexus S-re lesz Ice Cream Sandwich 4.0 frissítés :)
  • Truck Driver001
    Azt nem tudtam, hogy gyárilag Gorilla Glass-al van szerelve az SGS. :)
    Mondjuk így is úgy is tokban lenne a telefon, szóval annyira nem szempont GG. - dobálni meg nem akarom. :D
  • jazzy
    SGS vagy Nexus S, X10i-t nem ajánlom, 65k színmélységű, míg a másik kettő 16M, nem mindegy.

A másik kettő gyakorlatilag ugyanaz, mindkettőt a Samsung csinálta, csak az egyiknek Google a neve és ezért minden frissítést azonnal megkap (Egy darabig).

SGS-en van Gorilla Glass, Nexus S-en nincs, szóval ha dobálni akarod SGS jobb, meg Nexusra amúgy is kell fólia.
  • Truck Driver001
    Napot/reggelt!

Egy kérdéssel fordulnék a szakikhoz, mert épp telefonvásárlás előtt állok. :)
    Android mellett döntöttem, bár eddig csak Nokia telefonjaim voltak, de "kicsit" elvérzett már a Symbian.. :(

A lehetséges telefonok, amiket kinéztem:
    SGS I9000.
    Xperia X10i. [a nagy]
    Google Nexus S i9023

A kérdésem az, hogy a három közül ti mit ajánlotok? :)
    Azt tudom, hogy hardverileg szinte mindhárom készülék egyforma, de pl szoftveres gyorsaságban a Nexus S viszi a pálmát.
    De aztán kitudja, várom a véleményeket/tapasztalatokat, ti ehhez jobban értetek. :)

Válaszokat előre is köszönöm!
  • Firerock
    Valaki használja ezt a K-9 mail programot?
    A windowslivetot szeretném csatolni de fogalmam sincsa pop3 és hasonló beállításokról...
  • Firerock
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=7647]#7647[/URL]??
  • szucsy89
    Én Heroes 2-t raktam fel múltkor, csak túl kicsi a Gio kijelzője hozzá :(
  • [HUN]FaTaL
    Na találtam belőle HVGAra optimalizáltat, majd ha lesz új kártyám hellyel akkor kipróbálom. :D
  • Firerock
    Go luncherhez tud valaki még több widgetet és kül. témákat?(nem legális megoldások is érdekelnek:))
  • Vadnokedli
    Szerintem 1,19GB az semmi.. Dungeon Defenders: First Wave meg hasonlók UT3 Motorral? :D
  • [HUN]FaTaL
    1 giga? omg :D

Meg 320x480on ez nem megy szerintem. Ráadásul ez már a 3D-s settlers, amit én nem anynira kedvelek. Egy settlers 2 klón kéne :D
  • 5c0rp330n
    duke3d is van mar..
  • Firerock
    [Android] The Settlers HD v1.0.3:)
    [1.19 GB]
  • [HUN]FaTaL
    Egy Settlerset én is elviselnék mobilon. :)
  • Solten
  • Firerock
    meg tudjátok mondani hogy hol tudom beállítani hogy amikor e-mailem jön akkor jelezzen a telefon?
    Nem gmail,hanem hotmail.de már csatolva van,viszont nem jelez csak akkor ha bele vagyok lépve a programba!
  • kifli
    én már korábban is kerestem ilyet, kevés sikerrel :)

nekem ruse mobil változata mozgatná meg a fantáziámat :)
  • benőmenő
    Most nézem, hogy a gta 3-at már ki is adták ilyen mobil cuccokra. Na most csak szerintem érthetelen, hogy stratégia játékokat is kiadjanak (lásd: stronghold crusader), mert ezekben még tapitós stick sem kéne, mert csak bökdösni kell, meg mutltitouchal a kijelölés sem vészes. Egyedül a képernyőméret a határ, de a galaxy note-ok meg tabletek korában ez nem akkora gond szvsz. Ne mondják már, hogy egy ezer éves izometrikus stratégia, vagy pl. egy baldur's gate nem futna el, ha a 3d-s gta 3 igen.
  • Jim Morrison
    az én telómnál úgy van, hogyha a gyári progi később frissiiti a telefonom, akkor nem lesz semmi gond, csak unrootolva lesz. (tehát szerintem igen)
  • ThugEdge
    most tesztelem, szerintem marha jó, lehet, hogy már ismert
    http://pocketnow.com/android/speed-up-web-browsing-and-android-market-with-set-dns
  • ktomi22
    Hy van 1 HTC Desirem.. rootolni szeretnem hogy torolhessem a gyari programokat, de a kerdesem a kovetkezo:

ha rootolom, (es nem rakok custom ROMot) akkor attol meg frissiti a rendszer magat, ha jon uj frissites? .. mind eddig? most 2.2 van rajta gyarilag updatelte..
  • 5c0rp330n
    Samu adta el a legtobb okostelot a legutobbi negyedevben: link
  • Jim Morrison
    link ben van a link.
  • joshua
    Tudtok olyan programot, amivel olyan lehet az android, mint a sony ericsonon is? Mármint főképenyőn pl a 4 sarkos módszer.
  • kifli
    ubuntun már dolgoznak rajta, már az utolsó két kiadásban benne is volt az új felület, ami szerintem egyértelműen táblagépekhez j elsősorban. unity néven nézz utána :)

• Narxis
    Nyilván, de kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből valami mert olyan távoli időpontot adtak meg, hogy nekem úgy tűnik nem 100-os a projekt, plusz az UI-t is elcseszhetik.
  • Narxis
    Akkor nekem se. :D
  • GregSB
    A "2014-ben jöhet az Ubuntu táblagépekre és okostelefonokra." itt arra utal, hogy táblagépekre és okostelefonokra optimalizált UI-val.
  • [HUN]FaTaL
    Ha az okostelefonos osük is akkora fos lesz, mint az asztali linux disztrib, akkor nekem nem kell. :D