36194
-
#7673 nexus s: jobb support, biztosan kap android 4.0-at is hivatalosan, tobb gyari tarhely, NFC
galaxy s: gorilla glass, samoled kijelzo (nexus s-bol is van ilyen varians, de sztem amit mondtal az nem olyan), microsd bovithetoseg, 720p videorogzites
szoval attol fugg milyen szempontok szamitanak inkabb. -
#7672 Kössz -
ktomi22 #7671 vagyis nem.. a8181 es model.. -
ktomi22 #7670 a8183 es model -
vass17 #7669 Nem tudom mit értesz az alatt, hogy húzza az ember szemét. Nekem normál Amoled van, ugyanakkor elég sokszor láttam már az Samoledet is: az élességbeli különbség a modernebb LCD-hez képest nem vehető észre (ha nem nagyítóval nézed a képet, amit kétlek!), emellett sokkal élénkebbek a színei és a kontraszt egyszerűen össze sem hasonlítható a szürkés-fekete LCD-hez képest.
A fogyasztás pedig éppen az Amoledek előnyei közé tartozik, csak akkor fogyaszt többet, ha fehér képet jelenítesz meg, alapvetően viszont alacsonyabb, ráadásul az Android fejlesztései is egyre inkább a fekete alapon világos betűket preferálják, ami kedvez neki. -
ktomi22 #7668 hy
htc desire rootolast lepesrol lepesrelegegyszerubb leggyorsabb megoldas leirna valaki vagvy linkelné?
2.2 android version
2.29.405.5 software number -
#7667 Elfogult vagyok :D Nexus S egyenlőre mindig friss szoftver,jól néz ki,a kijelző super clear Lcd így kevésbé karcolódik, nekem 4 hónap után sincs rajta karc... -
#7666 Go launcher témák -
#7665 egyértelmű h nexus s.. én nem tudnék rosszat mondani róla.. fólia nem kell rá, ha vigyázni fogsz rá, és nem abba a zsebedbe teszed, amiben az apró meg a kulcs van. :D -
#7664 egyéni preferancia kérdése.. eddig 4 embert kérdeztem, akik össze tudták hasonlítani a samoledet és az sclcd-t, és mnindannyian úgy nyilatkoztak, h a samoled szép szép elsőre, de aztán húzza az ember szemét. arról nem is beszélve, h nem ad éles képet. meg ugye többet fogyaszt. -
#7663 Igen-igen, olvastam, bár a Super Clear LCD sem utolsó, SAMOLED után az egyik legjobb. :) -
#7662 Ja igen, meg az SGS az Super Amoled, ami azért odavágja a Nexus S-t. Viszont Nexus S-re lesz Ice Cream Sandwich 4.0 frissítés :) -
#7661 Azt nem tudtam, hogy gyárilag Gorilla Glass-al van szerelve az SGS. :)
Mondjuk így is úgy is tokban lenne a telefon, szóval annyira nem szempont GG. - dobálni meg nem akarom. :D -
#7660 SGS vagy Nexus S, X10i-t nem ajánlom, 65k színmélységű, míg a másik kettő 16M, nem mindegy.
A másik kettő gyakorlatilag ugyanaz, mindkettőt a Samsung csinálta, csak az egyiknek Google a neve és ezért minden frissítést azonnal megkap (Egy darabig).
SGS-en van Gorilla Glass, Nexus S-en nincs, szóval ha dobálni akarod SGS jobb, meg Nexusra amúgy is kell fólia. -
#7659 Napot/reggelt!
Egy kérdéssel fordulnék a szakikhoz, mert épp telefonvásárlás előtt állok. :)
Android mellett döntöttem, bár eddig csak Nokia telefonjaim voltak, de "kicsit" elvérzett már a Symbian.. :(
A lehetséges telefonok, amiket kinéztem:
SGS I9000.
Xperia X10i. [a nagy]
Google Nexus S i9023
A kérdésem az, hogy a három közül ti mit ajánlotok? :)
Azt tudom, hogy hardverileg szinte mindhárom készülék egyforma, de pl szoftveres gyorsaságban a Nexus S viszi a pálmát.
De aztán kitudja, várom a véleményeket/tapasztalatokat, ti ehhez jobban értetek. :)
Válaszokat előre is köszönöm! -
#7658 Valaki használja ezt a K-9 mail programot?
A windowslivetot szeretném csatolni de fogalmam sincsa pop3 és hasonló beállításokról... -
#7657 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=7647]#7647[/URL]?? -
#7656 Én Heroes 2-t raktam fel múltkor, csak túl kicsi a Gio kijelzője hozzá :( -
#7655 Na találtam belőle HVGAra optimalizáltat, majd ha lesz új kártyám hellyel akkor kipróbálom. :D -
#7654 Go luncherhez tud valaki még több widgetet és kül. témákat?(nem legális megoldások is érdekelnek:)) -
#7653 Szerintem 1,19GB az semmi.. Dungeon Defenders: First Wave meg hasonlók UT3 Motorral? :D -
#7652 1 giga? omg :D
Meg 320x480on ez nem megy szerintem. Ráadásul ez már a 3D-s settlers, amit én nem anynira kedvelek. Egy settlers 2 klón kéne :D -
#7651 duke3d is van mar.. -
#7650 [Android] The Settlers HD v1.0.3:)
[1.19 GB] -
#7649 Egy Settlerset én is elviselnék mobilon. :) -
#7648 -
#7647 meg tudjátok mondani hogy hol tudom beállítani hogy amikor e-mailem jön akkor jelezzen a telefon?
Nem gmail,hanem hotmail.de már csatolva van,viszont nem jelez csak akkor ha bele vagyok lépve a programba! -
#7646 én már korábban is kerestem ilyet, kevés sikerrel :)
nekem ruse mobil változata mozgatná meg a fantáziámat :) -
#7645 Most nézem, hogy a gta 3-at már ki is adták ilyen mobil cuccokra. Na most csak szerintem érthetelen, hogy stratégia játékokat is kiadjanak (lásd: stronghold crusader), mert ezekben még tapitós stick sem kéne, mert csak bökdösni kell, meg mutltitouchal a kijelölés sem vészes. Egyedül a képernyőméret a határ, de a galaxy note-ok meg tabletek korában ez nem akkora gond szvsz. Ne mondják már, hogy egy ezer éves izometrikus stratégia, vagy pl. egy baldur's gate nem futna el, ha a 3d-s gta 3 igen. -
#7644 az én telómnál úgy van, hogyha a gyári progi később frissiiti a telefonom, akkor nem lesz semmi gond, csak unrootolva lesz. (tehát szerintem igen) -
#7643 most tesztelem, szerintem marha jó, lehet, hogy már ismert
http://pocketnow.com/android/speed-up-web-browsing-and-android-market-with-set-dns -
ktomi22 #7642 Hy van 1 HTC Desirem.. rootolni szeretnem hogy torolhessem a gyari programokat, de a kerdesem a kovetkezo:
ha rootolom, (es nem rakok custom ROMot) akkor attol meg frissiti a rendszer magat, ha jon uj frissites? .. mind eddig? most 2.2 van rajta gyarilag updatelte.. -
#7641 Samu adta el a legtobb okostelot a legutobbi negyedevben: link -
#7640 link ben van a link. -
#7639 Tudtok olyan programot, amivel olyan lehet az android, mint a sony ericsonon is? Mármint főképenyőn pl a 4 sarkos módszer. -
#7638 ubuntun már dolgoznak rajta, már az utolsó két kiadásban benne is volt az új felület, ami szerintem egyértelműen táblagépekhez j elsősorban. unity néven nézz utána :)
-
#7637 Nyilván, de kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből valami mert olyan távoli időpontot adtak meg, hogy nekem úgy tűnik nem 100-os a projekt, plusz az UI-t is elcseszhetik. -
#7636 Akkor nekem se. :D -
#7635 A "2014-ben jöhet az Ubuntu táblagépekre és okostelefonokra." itt arra utal, hogy táblagépekre és okostelefonokra optimalizált UI-val. -
#7634 Ha az okostelefonos osük is akkora fos lesz, mint az asztali linux disztrib, akkor nekem nem kell. :D