36194
  • PeeTeR
    Pure news widget esetleg ez? a resize launcher fuggo
  • [HUN]FaTaL
    Home képernyőm. :)

Aki tud olyan RSS Widgetet, ami Google Readerből szinkronizál, átlátszó és kiér a képernyő széléig (mint a naptár és óra), ne tartsa vissza. :)

• Solten
    Blade/Skate hardverehez tul sok a 480*800, a mezei Ginger mondjuk siman porog vele, de amint alkalmazasokkal teliti az ember a telefont meg kirak 1-2 widgetet, maris akadozik. Persze sok fugg az adott launchertol is.
  • [HUN]FaTaL
    Elfogadható hardver? Armv6? Ugyanaz a hardver van benne, mint a bladeben.
  • zeli
    Köszi a válaszokat. Igazából a Nexus S jött be a legjobban eddig, még nézegetem ezt a ZTE SKate-et, aztán majd meglátjuk. :D
  • aate
    T mobilnál dominóban 58 500. most. lenne olcsóbb egy 10-esel...Nem keresgélnék tovább karácsonyra...
  • [HUN]FaTaL
    Xperia Mini 3,2"-n, másik házban. :D

Igazából ennyi a különbség, alapvetően drágább is (annyiért vesztegeti a T mint a Mini Prot), Telenornál se Mini, se Mini Pro gondolom ezért ilyen olcsó.
  • [HUN]FaTaL
    Game dev story - VAN
    Hot Springs Story - VAN

Gameloft gamek nem csak tegran mennek? Persze feketén biztosan megoldható, én is Asphalt 5-ztem már ezen a telón :)
  • aate
    Ezen most én is elgondolkodtam de walkman modil Li-Ion 1200 mAh aksival elég gyenge...
  • Vadnokedli
    Nem is annyira hú de szar. hm.
  • [HUN]FaTaL
    omg

SE Live With Walkman 45k a Telenornál kártyásan. Vagy valamit elírtak, vagy nagyon olcsón kapják, T-nél hatvanvalamennyi. Aki telenoros annak ez iszonyat best buy.
  • Falkon
    Amit itt linkeltek, azt csak simán felrakod sd-re, és onnan telepíted. Legálisan ezeket a Marketről tudod beszerezni, legtöbbször fizetősen. A marketes dolgokat egy g-mail-es account-hoz rendeli hozzá.
  • aate
    A ZTE Skate, ma néztem meg kb 45- 50 e.elégé elfogadható hardver és kinézet.
    Bár kicsit nagyobb mint a nexusom :D Teszt itt >
  • aate
    Ebben az árban: Samsung Galaxy S ,Nexus s,( HTC Nexus One már semmiképpen sem )
  • Vadnokedli
    Csak 94 ezer- 2 magy- biometrikus ujjlenyomat olvasó- de szar TFT kijelző.
  • zeli
    Hali!

Telefon vásárlásában kérnék tőletek tanácsot. Igazából pontos nem nagyon van, 1-2t nézegettem eddigelé.
    Olyan 50-70k között (előfizetés nélkül), amiket eddig néztem: Motorola Defy, Samsung Nexus S, HTC Nexus One, vagy Samsung Galaxy S (ezt mondjuk ilyen árban nem találtam)
    Tehát vmi hasonló kinézettel/hardverrel rendelkezőt keresnék.
  • zola2000
    szerintem elég ha megnézed hogy ezeket a market fel e ajálja, ha igen akkor biztos jók, köszi...
  • [HUN]FaTaL
    Ezek ingyenesek? Ha nem akkor adj APK-t vagy valamit, vagy később keresek, mert most mást csinálok.

Earth nincs, market fel se ajánlja és az m.google.hu/earth is azt mondja nem támogatott készülék.
  • zola2000
    hmm

kairosofttól: game dev story-hot spring story?
    ilyen RPGk mint a zenonia-inotia3-gailardia-spectral souls?
    a nagyobb gameloftos gammák mint a NOVA-gangstar?
    google earth van xperia minire? köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Appot még nem látam aminek gondja lenne, játékokkal lehet gond maximum.

Meg kevesebb widget fér el a képernyőn (gondolom, ez az első androidos telefonom).

Ha leírod milyen appra gondolsz, akkor esetleg megnézhetem (persze, ha nem 200db) :D
  • zola2000
    3 hüvejkre elég az a HVGA, láttam már telenor onetoucht és 3,5ön is elmegy...

a kérdésem az alkalmazáskompatibilitása nem sokkal kisebb e a HVGAnak mint a wVGAnak, tehát fognak e menni a zte bladen megszokott APPok HVGAn is, vagy sok nem kompatibilis?
  • [HUN]FaTaL
    A felbontása jóval kisebb ám, mint a bladenek avval is számolj. :) Mert 800x480 helyett 480x320.

Bemész egy T-Pontba és ki tudod próbálni. Mondjuk, amikor én voltam, akkor csak PRO volt kirakva, de nem nyitod ki a billentyűzetet és akkor sima Mini. Annyi, hogy a PRO csak alkalmazások alatt lép fektetett módba magától, a főképernyőn csak akkor ha kinyitod a billentyűzetet.
  • zola2000
    köszi, ez tényleg jó lesz, igaz hogy fél collal kisebb kijelzö mint a bladen, de a jobb tft minőség miatt nem gáz, lehet hogy ez lesz.
  • Willi Betz
    Hát pl ami pár hsz-el lejjebb is van "Go Launcher témák".
  • szucsy89
    Ezt hogy érted? Ha van google accountod, szinkronizálod a telefonnal, rányomsz marketen az installra és ott fog virítani pár mp múlva a telefonon :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem X10 minit, hanem sima Xperia Minit mondtam. 1ghz snapdragon, adreno 205.

Mini teszt

A kijelző kisebb, meg a felbontás is (3", 320x480), de egyébként mindenben jobb mint a blade.
  • Narxis
    Használt telefonok között is szétnézhetsz.
  • zola2000
    nem: 600 MHz ARM 11 processor, Adreno 200 GPU, Qualcomm MSM7227 chipset ami ugyanaz mint a zte blade procija (arm11=armv6), csak kisebb a kijelzo, es draga.
  • [HUN]FaTaL
    Ez kb olyan mintha te most i7es configot szeretnél játékra alkalmas vga-val 80 ezer forintból, nem nagyon fog menni.

Mininek szép a kijelzője, de jóval kisebb és a felbontása is kisebb, mint a bladenek.

A blade utódja (skate) meg ugyanaz csak 800mhz-n (armv6).
  • zola2000
    "mindegy", ha nem tud valaki jobbat mondani, akkor majd jövőre váltom le a mostani telefonom, zte blade szintü kijelző kell, de nem ártana ha futna a google earth, a flash, egyéb komolyabb appok/játékok mindezt 50k alatt (annál többet nem adok telefonért).
  • 5c0rp330n
    hat jah az mondjuk tenyleg nagyon sok felar a samoled-ert..
    jo valasztas, fasza telo!
  • Willi Betz
    Ma vettem magamnak egy Androidos telefont (Samsung Galaxy Gio),egyelőre még ismerkedek vele,viszont tetszenek ezek a témák amiket lehet letölteni hozzá. Kérdésem annyi,hogy számítógépen keresztül megy,vagy telefonon?
  • [HUN]FaTaL
    Független kell?

T-mobilenál neten rendelve 49k az xperia mini, ha nem zavar a kis kijelző. Más készülék hírtelen nem jut eszembe ARMV7-tel ennyiért.
  • zola2000
    Tud valaki mondani 50ezer alatt ARMv7es telefont? vizálló defy és 8MP kamerás moto van 60kért, de olyan extra nekem nem kell, Huawei X5ben gondolkodom, de azt nem akarják bevezetni...
  • Firerock
    kössz
  • [HUN]FaTaL
    Defy mindenképpen.
  • PeeTeR
    toltesre nincs megoldas, tobb keszuleknek is van ez a jelenseg, GT540 -re konkret megoldas nincs. hasznalj masik radiot :)
  • zoliii
    Az mitől lehet, hogy mióta a GT540 mobilomra rátettem a SwiftDroid rom-ot, bekapcsol a teló, ha töltésre teszem (kikapcsolt állapotnál)? Miért kapcsol be a Bluetooths a rádiónál? Így meríti az aksit! :(
  • aate
    Én a család tagnak akarok venni. Vagy egy Skate vagy egy defy vélemények ?
  • aate
    Saját készülék megadása ott van fent az android banner alatt.