36194
-
#7833 én jóval olcsóbban szeretnék elfogadhatót!
Mert ez most SOS-ben kéne.
Most ezt néztem. Vélemény? -
#7832 Én még mindig az előző telefonomhoz adott HPM70et használom, persze nem egy csúcsminőség (sőt közelébe nincs egy cx300nak sem) viszont tűrhetően szól és egy fillért sem kell ráköltenem, ha tönkremegy se, mert van belőle tartalék is. :D -
vass17 #7831 Prohardveren most leginkább a Xears-ek népszerűek. Olyan 9000-ért találsz újat hardveraprón garanciálisan. Még szeptemberben vettem egyet, tényleg szépen szólt, a közép és magastartományban össze sem lehet hasonlítani a régi CX300-II-ammal. Nekem mégsem vált be, leginkább azért, mert folyamatosan vákuumot képzett a fülemben, ha egy kicsivel mélyebbre tettem, körülbelül úgy mint az első generációs CX300-asom, de a Sennheiser valahogy megszüntette ezt a 2. generációban. -
#7830 Ez jó lenne Defy-hoz? MErt az 5db Nokiás füles ami itthon van az katasztrofálisan szól! -
#7829 Én is bamba vagyok. Ott a battery status a quickerben, rányomva odavisz. :D -
#7828 Nekem 1 gomb SwitchPro Widgettel. :D -
#7827 Nem részletesebb kell, csak annyi, hogy be tudjam rakni ikonnak a quickerbe.
Mivel hogy csak a beállításokat engedi és onnan még 2 almenü.
#7826: Appot keresek, nem widgetet, de azért köszi. :) %-os kimutatás van a notification barban. -
#7826 Én marketről töltöttem le, Battery Widget(Elvision a "kiadó") -
#7825 Én így számolom ki, általában, fejben, ha mAh-t akarok mérni. De ez hülyeség, jelentéktelen. -
#7824 2.3 Gingerbread? Nem? az az aktuális fogyasztott százaléknak az alkalmazásokra leosztott százalékot mutatja,
Tehát van 75% az akksidból akkor 25% fogyott ugye?
És a 25% on belülre van leosztva, ennél részletesebb hova kell? :D
HABLATY-hülyeség következik->
És ha mAh-ba akarod kimérni mennyit is fogyaszt 1-1 alkalmazás akkor csak osztanod kell a teljes kapacitást 100-al és utána azt még megszorozni 0,25 el pl 25% esetében ha 25% fogyott, és utána pl ezt az eredmény megszorozni alkalmazás esetén 0.8 al ha az alkalmazás 80% ot fogyaszt. -
#7823 Senki? -
#7822 Letöltöttem,van egy Skins mappa és az apk file. A Skins mappát hova kell másolnom? -
#7821 beautiful widgets -
#7820 de az nem változik időjárás hatására! -
#7819 Galaxy 3-ra tudnátok mondani egy jó custom rom-ot a destiny-n kívül?
Mostanában egyre gyakrabban crashelnek a progik, meg fagy a teló :S -
#7818 Motorolában van beépítve is, az a füves. -
#7817 második már olyan -
#7816 Kossz.
Letezik olyan live wallpaper ami az idojaras hatasara valtozik? Gyari Go weather hattereken kivul? -
#7815 Sennheiser CX sorozatot nyugodt szívvel ajánlom.Mindegyikből (CX300,CX400,CX500) van már második gen. bár nekem anno egy CX300 1.gen. volt és szerettem nagyon.Zárt, ezt mondjuk szokni kell.Sajnos elhagytam valahol.Most egy JBL Reference 220 van ez azért kicsit magasabb kategória...kíváncsi vagyok, hogy ha most felrakom az SGS-re a voodoofix-es semaphore kernelt akkor mennyivel lesz jobb a hangzása a telónak. -
#7814 Van Skullcandy 5-6 ezerért mikrofonnal, ha nem kell mikrofon már 3 ezerért is van. (bár én nem szeretem a skull candy-t -
#7813 Van valamilyen alkalmazás, ami részletesen kilistázza, hogy mi mennyit használta az aksit? Betenném az ikonját a quickerbe, mert a gyári menüből csak a beallításokat lehet és unalmas utána mindig kotorászni :D -
#7812 hyperdroidot ne hagyd ki, legjobb és leggyorsabb android rom :)
sense nincs, mondjuk nekem nem hiányzott :) -
#7811 Tudnatok mondani par jo de olcso agybadugos fulest?
-
Gabady #7810 Ahogy óckodtam ettől az androidról, annyira tetszik... kb 1hónapja szereztem be egy HD2-t és ez a modolhatósága nagyon bejön... (Y) upp -
#7809 AKG K550 ez is nagyon jó. -
#7808 linket -
#7807 Ez tény, hogy nem ugyanaz, de ha van olyan, mint a Sennheiserem, és gyárilag adják hozzá, s még a hangprocesszorra és a kimenő jelre is figyelnek, tehát nem csak annyi, hogy ráragasztanak egy nevet, és kész (amit nagyonsokan csinálnak) akkor jó dolog lehet ez. Én úgysem szeretek külön zenelejátszót vinni magammal, ahogyan fényképezőgép és notebook sincs mindíg nálam, így jó az, ha rágyúrnak ilyenre is. -
#7806 50-60 ezerből már megvan egy jóféle stúdió fejhallgató, ami normális megfizethető árban még benne van szerintem. -
#7805 nem csak a fülestől függ, hanem a hangcsiptől is, habár vannak stúdió minőségű fülesek is, de azoknak az ára annyi, mint maga a telefon -
#7804 De igen, de nem fogják hozni a fejhallgatók minőségét. -
#7803 Miért, nem láttál még drága fasza minőségű fülest?
Vass17: Hát amíg mp3 megy rajta lehet akármilyen a kimenete, bár egy fasza flac-el meg egy jó minőségi hangprocesszorral lehet az jó. -
vass17 #7802 Miért lenne elképzelhetetlen? Gondolom nem csak poénból kérnek érte annyi pénzt, hanem tud is valamit. Számomra inkább az a kérdés, hogy a telefon audio kimenete mennyire felel meg egy jobb fajta fülesnek, mivel a hangforrás sem mindegy.. -
#7801 Azért ezt egy fülesről nehezen tudom elképzelni. :D -
#7800 pont ez az, amire kíváncsi vagyok.. állítólag stúdióminőségű hangzás.. -
#7799 + mydocuments ha jól emlékszem. -
#7798 ThinkFree Office kezeli legtöbb MS formátumot, bár hosszasan dolgozni tuti rossz vele. Meg ott van Google Docs is. -
#7797 Lehet hülye kérdés, de androidra van normális office, vagy olyan progo ami olyan kiterjesztésekkel dolgozik és lehet táblázatot kezelni? Mert anyuméknak kéne egy masina amin tudnak dolgozgatni meg netezni és nincs eldöntve, hogy htpc, vagy tablet lenne-e jobb. -
#7796 Eleg komoly (uj) hardver dolgozik benne, bar 4.3" meg a 720p felbontas... Elegge foldmuvesvakitas. -
#7795 Nekem se kéne. Amúgy. :D Szerintem túl lesz árazva is. -
#7794 mert mi olyan nagy újítás van benne?