36194
  • Morphin
    Slice It!, Plants vs Zombies, Apparatus (bár ehhez tényleg sokat kell gondolkodni meg próbálkozni), most szedtem le a Milliomos-t, Bunny Shooter (virágbolti verzió jobb) akkor mi van még...AngryBirds-ök nagyon ritkán,PES11,Cut the Rope meg Reckless Getaway (hamar végig lehet menni a pályákon de élvezetes)...nagyjából ezekkel játszom ha ráérek.
  • [HUN]FaTaL
    Én inkább ilyen régebbi klasszikusokkal játszom. Sudoku, Arkanoid stb. :D

Micro Machines, Death Rally klón és Sonic kerestetik :D (Akár valamilyen emuval)
  • Falkon
    Egyelőre mindegy milyen, csak nincs olyan ami lekötne sokáig. A nova tetszik, kifogom próbálni. Köszi! :)
  • Firerock
    De az a wifit is nézi nem?
  • Jim Morrison
    adatfigyelő. tökéletes arra amire kell. NetCountert is ajánlani tudom, de annak nincs widgetje :/
  • Vadnokedli
    N.O.V.A. 2?
    Gun Bros?
    Én logikai játékokat szoktam játszani szinte csak, keveset is fogyaszt; gondolkodtat is. :D
  • Firerock
    Kössz srácok
  • Falkon
    A legjobb! Én is ezt használom. Widgetként is kitehető!
  • Falkon
    Tudtok valami olyan játékot ami leköt hosszabb ideig? :D Vagy ki, mivel játszik? :D
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mobilnetem, de, ha jól emlékszem a 3G Watchdogot szokták ajánlani.
  • Firerock
    Van olyan program ami részletesen megmutatja a mobilnet használatot(kül alkalmazások) és kitehető az asztalra és resetelhető a számláló?
  • Falkon
    Oks. :)
  • [HUN]FaTaL
    Kerestem magon, de nem találta. Dobhatnál püben linket. :D

Mod.: Megvan :D

Amit találtam az elvileg 1.0.3.

Működik :D

Köszi Narxis & Falkon.

Sonicra valaki?:)
  • Falkon
    Ha az nem jó, írj rám! :D Ncore-n fent van :DDDD

Jim, köszi, átolvasom.
  • [HUN]FaTaL
    Valamit találtam filestubeal, majd kiderül jó e. :D
  • Falkon
    Biztos vagy te abban?
  • [HUN]FaTaL
    Az úgy nem jó, telós játékért nem fizetek. :D
  • Jim Morrison
    de az egyből le is tölti a telóra ha wifin vagy mobilneten van nem?
  • Narxis
    R-Type-ra vagy mire keress rá, úgy láttam az valami ilyesmi. De nincs virágbolti verzió. :D
  • Jim Morrison
    gugli ezt dobta ki
  • SzirmosSzisza
    Vagy market.android.com :D
  • [HUN]FaTaL
    K700i-re (meg sok javas telóra) volt annó az Alpha Wing Ex nevű, oldal nézetes, űrhajós, lövöldözős game. :D

Nincs ennek valami klónja androidra (szebb kivitelben persze)?

És 2D-s Sonic van e?:)
  • Falkon
    Sziasztok! Bocsi az Off-ért, de ez a topik pörög jól.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van a haveromnak egy C902-es telefonja. Frissítette a szoftverét, csak a kábel beakadt, és kihúzódott. Van biztonsági mentése, de azt hova kell rakni? Most így használhatatlan a telefon.

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Jim Morrison
    valaki valamikor kérdezte, hogy lehet t olyat csinálni, hogy gépen kiválasztja milyen progikat szeretne telepiiteni, később meg letöltse. Neki üzenem: Appbrain
  • TomBond
    Nekem az van! Szerintem nagyon jó teló!
  • Vadnokedli
    ARC S-t venném én max a helyedben, vagy melyik az.
    Galaxy S-nek (i9000)-nek meg szerintem szebb a képe, a SuperAMOLED miatt is.
  • Truck Driver001
    Estét!
    Gyors kérdésem lenne, aztán nem is zavarok! :)
    Holnap veszem meg első Android-os készülékem, és elég sokáig vacilláltam hogy milyet/mennyiért. X12 Arc, I9000 Galaxy, és Nexus S-ben gondolkodtam. Végül SE Arc lett a döntésem, a gyönyörű Bravia kijelző miatt, és az ehhez fűződő "erős" hardver - no meg az ebből adódó gyorsaság miatt. :)
    Szerintetek jó döntés egy nagy tepsi? :)
  • JaSoN HuNTeR #7886
    Swapper 2 progit használta már valaki? Van értelme használni?
  • Jim Morrison
    semmilyen alap kapcsoló widget nincs? akkor nézd meg az elixirt (2), 80%hogy van adatforgalom kapcsoló. Bár olyan widgetek is tuti letölthetők, amelyek csak ezt kapcsolják.
  • ldavid
    közben megtaláltam én is, kösz
  • Firerock
    kiraktam a Gowidget kapcsolóját a mobile network-ra és azt írja hogy csak a 2.3-as androidtól használható ez a funkció!
    Defy-ra pedig nincs hivatalos 2.3 5let?
  • Firerock
    felhívtam őket,aztmondták valamiért nem küldtek sms-t. a szolgálatatás pedig már aktiválva van
    Na mind1,az a lényeg hogy működik! Kössz
  • Jim Morrison
    attól mert kikapcsoltad a mobilnetet, attól még az sms nek jönnie kéne. Nekem is van mobilnetem és gyakran kapcsolom ki / be, hogy ne mindig generáljon adatforgalmat. Ha nem jött SMS akkor a vodánál lesz a hiba.
    szerintem.
  • Solten
    Az Android 4.0-ból már lesz hivatalos x86-os port

• Firerock
    Srácok még 1 hete amikor nem akartam hogy rákapcsolódjon a netre wifi nélkül a telefon megcsináltam ezeket a lépéseket:
    - Hogyan tudom letiltani a mobilnetet?
    Amennyiben abszolút nem szeretnéd, hogy legyen mobilnet a telefonodon, a következő lehetőségeid vannak:
    - Settings/Wireless&Networks/Mobile networks/Access point alatt a hozzáférési pontokat ki lehet törölni, vagy át lehet írni hibásra az adatokat.
    - Setting/Data manager/Data delivery alatt vedd ki a pipát az All mobile data elől

Most előfizettem a vodafone-nál és aztmondták hogy küldik az sms-t rögtön hogy aktiválták,azóta sem...(ez volt délelőtt) Mit kéne visszaálíltanom hogy újra tudjam használni?Az első lépésnél már rákattintottam hogy állítsa vissza default-ra.
  • 5c0rp330n
    mar a GB a legelterjedtebb android verzio: link
  • SzirmosSzisza
    Csak a GameBoid van nem ? Igazából nem tudom mi van vele, nekem van APK-m azt csá azt használom.
  • Bencee7
    DHD-re egy Sense rom az ~350-400mb
  • ocskoszilard
    olvastam a többit is, de a galaxy minin nehéz is lenne összehozni annyit :D
  • ldavid
    abból van ingyenes?