36194
-
#7913 Slice It!, Plants vs Zombies, Apparatus (bár ehhez tényleg sokat kell gondolkodni meg próbálkozni), most szedtem le a Milliomos-t, Bunny Shooter (virágbolti verzió jobb) akkor mi van még...AngryBirds-ök nagyon ritkán,PES11,Cut the Rope meg Reckless Getaway (hamar végig lehet menni a pályákon de élvezetes)...nagyjából ezekkel játszom ha ráérek. -
#7912 Én inkább ilyen régebbi klasszikusokkal játszom. Sudoku, Arkanoid stb. :D
Micro Machines, Death Rally klón és Sonic kerestetik :D (Akár valamilyen emuval) -
#7911 Egyelőre mindegy milyen, csak nincs olyan ami lekötne sokáig. A nova tetszik, kifogom próbálni. Köszi! :) -
#7910 De az a wifit is nézi nem? -
#7909 adatfigyelő. tökéletes arra amire kell. NetCountert is ajánlani tudom, de annak nincs widgetje :/ -
#7908 N.O.V.A. 2?
Gun Bros?
Én logikai játékokat szoktam játszani szinte csak, keveset is fogyaszt; gondolkodtat is. :D -
#7907 Kössz srácok -
#7906 A legjobb! Én is ezt használom. Widgetként is kitehető! -
#7905 Tudtok valami olyan játékot ami leköt hosszabb ideig? :D Vagy ki, mivel játszik? :D -
#7904 Nincs mobilnetem, de, ha jól emlékszem a 3G Watchdogot szokták ajánlani. -
#7903 Van olyan program ami részletesen megmutatja a mobilnet használatot(kül alkalmazások) és kitehető az asztalra és resetelhető a számláló? -
#7902 Oks. :) -
#7901 Kerestem magon, de nem találta. Dobhatnál püben linket. :D
Mod.: Megvan :D
Amit találtam az elvileg 1.0.3.
Működik :D
Köszi Narxis & Falkon.
Sonicra valaki?:) -
#7900 Ha az nem jó, írj rám! :D Ncore-n fent van :DDDD
Jim, köszi, átolvasom. -
#7899 Valamit találtam filestubeal, majd kiderül jó e. :D -
#7898 Biztos vagy te abban? -
#7897 Az úgy nem jó, telós játékért nem fizetek. :D -
#7896 de az egyből le is tölti a telóra ha wifin vagy mobilneten van nem? -
#7895 R-Type-ra vagy mire keress rá, úgy láttam az valami ilyesmi. De nincs virágbolti verzió. :D -
#7894 gugli ezt dobta ki -
#7893 Vagy market.android.com :D -
#7892 K700i-re (meg sok javas telóra) volt annó az Alpha Wing Ex nevű, oldal nézetes, űrhajós, lövöldözős game. :D
Nincs ennek valami klónja androidra (szebb kivitelben persze)?
És 2D-s Sonic van e?:) -
#7891 Sziasztok! Bocsi az Off-ért, de ez a topik pörög jól.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van a haveromnak egy C902-es telefonja. Frissítette a szoftverét, csak a kábel beakadt, és kihúzódott. Van biztonsági mentése, de azt hova kell rakni? Most így használhatatlan a telefon.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#7890 valaki valamikor kérdezte, hogy lehet t olyat csinálni, hogy gépen kiválasztja milyen progikat szeretne telepiiteni, később meg letöltse. Neki üzenem: Appbrain -
TomBond #7889 Nekem az van! Szerintem nagyon jó teló! -
#7888 ARC S-t venném én max a helyedben, vagy melyik az.
Galaxy S-nek (i9000)-nek meg szerintem szebb a képe, a SuperAMOLED miatt is. -
#7887 Estét!
Gyors kérdésem lenne, aztán nem is zavarok! :)
Holnap veszem meg első Android-os készülékem, és elég sokáig vacilláltam hogy milyet/mennyiért. X12 Arc, I9000 Galaxy, és Nexus S-ben gondolkodtam. Végül SE Arc lett a döntésem, a gyönyörű Bravia kijelző miatt, és az ehhez fűződő "erős" hardver - no meg az ebből adódó gyorsaság miatt. :)
Szerintetek jó döntés egy nagy tepsi? :) -
#7886 Swapper 2 progit használta már valaki? Van értelme használni? -
#7885 semmilyen alap kapcsoló widget nincs? akkor nézd meg az elixirt (2), 80%hogy van adatforgalom kapcsoló. Bár olyan widgetek is tuti letölthetők, amelyek csak ezt kapcsolják. -
ldavid #7884 közben megtaláltam én is, kösz -
#7883 kiraktam a Gowidget kapcsolóját a mobile network-ra és azt írja hogy csak a 2.3-as androidtól használható ez a funkció!
Defy-ra pedig nincs hivatalos 2.3 5let? -
#7882 felhívtam őket,aztmondták valamiért nem küldtek sms-t. a szolgálatatás pedig már aktiválva van
Na mind1,az a lényeg hogy működik! Kössz -
#7881 attól mert kikapcsoltad a mobilnetet, attól még az sms nek jönnie kéne. Nekem is van mobilnetem és gyakran kapcsolom ki / be, hogy ne mindig generáljon adatforgalmat. Ha nem jött SMS akkor a vodánál lesz a hiba.
szerintem. -
#7880 Az Android 4.0-ból már lesz hivatalos x86-os port
-
#7879 Srácok még 1 hete amikor nem akartam hogy rákapcsolódjon a netre wifi nélkül a telefon megcsináltam ezeket a lépéseket:
- Hogyan tudom letiltani a mobilnetet?
Amennyiben abszolút nem szeretnéd, hogy legyen mobilnet a telefonodon, a következő lehetőségeid vannak:
- Settings/Wireless&Networks/Mobile networks/Access point alatt a hozzáférési pontokat ki lehet törölni, vagy át lehet írni hibásra az adatokat.
- Setting/Data manager/Data delivery alatt vedd ki a pipát az All mobile data elől
Most előfizettem a vodafone-nál és aztmondták hogy küldik az sms-t rögtön hogy aktiválták,azóta sem...(ez volt délelőtt) Mit kéne visszaálíltanom hogy újra tudjam használni?Az első lépésnél már rákattintottam hogy állítsa vissza default-ra. -
#7878 mar a GB a legelterjedtebb android verzio: link -
#7877 Csak a GameBoid van nem ? Igazából nem tudom mi van vele, nekem van APK-m azt csá azt használom. -
#7876 DHD-re egy Sense rom az ~350-400mb -
#7875 olvastam a többit is, de a galaxy minin nehéz is lenne összehozni annyit :D -
ldavid #7874 abból van ingyenes?