Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
2 - nem tetszik

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Ahogy a szovegben is irjak: "nem garantaljak", hogy jon update. De azt sem, hogy nem jon. Ha megnezed, Nexus 7 joval a kiirt datum utan kapott 6.0-t es azota is minden frissitest.

Mas:
Has the "affordable" smartphone let us down? (opinion)
Exclusive: specs for "Sailfish" - the smaller of two upcoming HTC-built Nexus devices - eleg erdekesen hangzik

Regards,

Hecker007
Ezek szerint Nexus 5-re már nem jön az N-es droid 😞

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, egy probléma megoldásában. Úgy gondolom minden gyárilag adott, csak nem tudom összerakni egy működőképes rendszerré. Adott egy MXQ plus S905 Androidos TV Box, adott egy USB-s touch screen vezérlő, (csak az üveglap kinézetű usb-s eszköz, ezt szeretném egy monitor elé helyezni majd) és van ennek a touch screen vezérlőnek az androidra készítette drivere: touch screen android driver A gyártó honlapján levan írva a telepítés menete, de egy kukkot sem értek belőle. Légyszi segítsen valaki, hogy mit kezdjek ezzel a kiterjesztés nélküli letöltött fájlal? Gondolom nem csak simán be kell másolni egy könyvtárba. De akkor mit csináljak vele? Köszönöm!
Dzsini
rengeteg leárazás a play storeban

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Üdv.

Nekem tegnap jött egy frissítés S7-re, de azóta a SmartManager Clean SDK folyamat leáll. Tapasztalt ilyet más is?
Jim Morrison
Valszeg csak a havi biztonsági frissítés volt.
(Nekem hét elején jött s6 edge re, T)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Galaxy s6 ra Vodafonenála mai frissítés mit tartalmaz?

Köszönöm
skinnyman
adam46
Ha stock rendszert futtatna, akkor eléggé kihagyhatatlan vétel lenne. 😊
skinnyman

Hands-on and first impressions of the OnePlus 3
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.06.16. 21:08:27

Regards,

skinnyman
skinnyman
Mocskos jo ara lett itthon amugy, en siman 130k fole saccoltam volna.

Regards,

skinnyman
OnePlus 3
Az biztos, hogy az egyik legjobb ar/ertek aranyu telefon most.

Regards,

LocalPatriot
Üdv!

Valaki használja innen az Aquamail app-ot?
A Pro verziót használom 4 fiókkal (2 gmail, 1 yahoo, 1 munkahelyi exchange), és olyan gondom van, hogy utóbbin kívül a három címről nem tudok levelet küldeni, csak fogadni… folyamatosan csatlakozási hibát ír, és hogy ellenőrizzem az adatokat, de azokat nem én adtam meg, hanem az app automatikusan… nem is értek annyira hozzá. Esetleg van más, jobb mail kliens ennél? Igaz, ebben kéne megoldanom, hamár megvettem….

Előre is köszönöm!
skinnyman
"Valahogy erősen kétlem hogy a hardver ne bírná el a 4.4.2-nél frissebb rendszert."

Hiaba bir frissebbet, ha senki nem veszi a faradsagot, hogy megcsinalja ra..

Mas:
Clearest Pics Yet Of OnePlus 3 Leak Ahead Of Announcement

Regards,

Üdv skacok. Nem egyszer próbáltam keresgélni, de sajnos telefonos rom keresgélésben béna vagyok. A céleszköz egy Prestigio Multiphone 5517 DUO volna. A lehető legfrissebb és legstabilabb droidot szeretném rászuszakolni, de ruszki oldalakon, meg egy két gyanúsan hasonló szövegzetű (ugyanazon kommentelőkkel, és kommentekkel) oldalakon kívül nem találtam semmit. :/

Valahogy erősen kétlem hogy a hardver ne bírná el a 4.4.2-nél frissebb rendszert.

Hajlékony telefon: Ha zsebben van és leülsz kevésbé lesz hajlamos a permanens hajlásra. Ha feltekercseled és az alkarodra húzod akkor kapsz egy kihúzható kijelzős pipboyt. 😄 Megfelelő vezérléssel úgy használhatsz funkciókat hogy egyik vagy másik irányba csavarod a kijelzőt bizonyos pontokon.
theone91
Majd jön valaki és talál bele értelmet, ennyi az egész. Ha nem így lesz, akkor megyünk tovább. Plusz ez nem csak arról szól, hogy Kiss Aladár mire tudná ezt a technológiát használni, hanem bemutatja azt is, hogy egy cég kutató- fejlesztő- és innovációs részlege mennyire tud egy mai napig is nehéz problémát kiküszöbölni, kivitelezni és élő példákban alkalmazni. A végeredmény természetesen lehet bármennyire bugyuta, nem biztos, hogy ez a lényeg.

A Samsungon is mindenki kacagott mikor a kétezres években elkezdett a hajlékony kijelzőkkel foglalkozni, senki sem látott mögötte értelmet és tény hogy nincs túl sok azon túl, hogy statikusan hajlított kijelzőket láttunk már Samsung tévéken, monitorokon és telefonokon. De aztán mégis az egyik legnagyobb képernyő gyártó és beszállító lett a Samsungból, ami nagyban az innovációra és fejlesztésre való hajlamnak köszönhető.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2016.06.11. 17:27:16

Jim Morrison
Jobban el tudod rakni, kis resen beadni, ha kilopjak a kezedbol foghatod anelkul l, hogy kettetorjon, stb stb :3

skinnyman
Felteszed a csuklodra a telefont, es ott az okosora.

Regards,

adam46
Írjatok már példákat plíz a hajtogatható telefonok előnyeire, mert én nem tudom, hogy mire használhatnám a hétköznapokban. <#fejvakaras>
skinnyman
Moto Z & Moto Z Force - komolyan nem sok ertelmet latom a sima Z-nek a Force mellett.

A Closer Look At Lenovo's Flexible Display Wrist Phone And Foldable Tablet - azert nem rossz, hogy ez mar egy mukodo telefon

Regards,

skinnyman

Regards,

benőmenő
Most is 5.1.1 van és egy vacak. Használhatatlanul belassítja a Kitkathez képest. Custom cuccal meg több a macera és főleg a szüleim használják.
Akkor majd megpróbálom visszaflashelni a régit, rootolni és kinyomni ezt service-t.
Undorító, ahogy kiáll a kamera a hátulján. Közel sem ultra vékony ez...
skinnyman

Regards,

skinnyman
A legbiztosabb elvileg ha root-olt, a SystemUpdateService-t kell disable-ezni. Vagy meg talan mukodhet h a notification-re hosszu klikk es ott kikapcsolni a notification-oket arra az appra ami ezt dobalja - ha ki lehet, ez nem tilt le emiatt mas fontos notification-oket.
Amugy 5.1.1-et (vagy valami custom 6.0-t) probaltal mar? Ahogy emlekszem, azt olvastam, h nem kene sokkal rosszabbnak lennie, mint 4.4-en (a legtobb normalis hardveru cuccon pedig kifejezetten gyorsabb szokott lenni egy ujabb verzio).

Regards,

benőmenő
Sziasztok!
Szerintetek mi lenne a legkisebb macerával járó módszer, amivel a legfrissebb Kitkat-et tudnám rávarázsolni a wifi only 2012-es Nexus 7-re úgy, hogy ne töltse le az ötöst és a noti baron se zaklasson vele?
Jim Morrison

desigo
A 2 éves karcmentes G2-esemet adtam el 34 ezerért szóval az új 30-ért ingyen van kb.
Az egyik eladónál 98,5% Positive feedback van és 193 eladott készülék.
skinnyman
+eu-n kivul vam-ot is szamolj ra meg 27% afat..

Regards,

Uff most néztem ebay-en több sellernél új lg g2 32gb-os csak 32000 ft. D801 vagy mi a szösz...
Egyáltalán gyártják még, vagy honnan van ezeknek?
Lehet be kéne kockáztatni, mert az még most is egy jó teló és ennyiért itthon csak vackot kapok (igaz azok számlával, garanciával).
Mondjuk free shipping az meg necces, hogy megjön-e...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Jim Morrison

Ma frissült a Z2-m 6.0-ra. Ezek tényleg kiszedték belőle a vezetéknélküli csatlakozást a számítógéphez wifi hálózaton belül?! (ami a beállítások, xperia kapcsolat, usb, _szgépnév_, csatlakozás alatt volt...)
Valakinek van még ilyen problémája?

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

theone91
OnePlux X-et használok most, 199 dollárért ingyen van.

skinnyman
build.prop-ot barmilyen rootolt eszkozon egy perc atirni. Mondjuk erre felkeszulhetnek.

Regards,

Dzsini
Mennyi idő lesz amíg lesznek olyan romok, amik Nexusnak hazudnak egy készüléket? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
fu

szucsy89
OFF: lol, létezik ubuntus telefon? azt hittem az a projekt behalt, régebben követtem a topicját is de ott is elcsendesültek a dolgok...
skinnyman
OnePlus 3 TENAA Certification Gives Away Most Specs And Device Photos - ez eleg komoly lehet
A kinezet mondjuk tovabbra is lehetett volna kreativabb 😊

Regards,

skinnyman
Baromi sok fajta "okos" ora van. A legtobb fajta viszonylag mukodeskeptelen telefon nelkul, de vannak onalobb fajtak, peldaul samsung gear s2 olyan, illetve most az uj android wear is ebbe az iranyba megy el, elkezdik nyomni ra az onallo appokat is.
Hogy dokumentumokat/kepeket miert akarnal egy okosorara tenni, azt nem nagyon ertem. Puskazason kivul sok real-world hasznat nem tudom elkepzelni 😊 De amugy alapvetoen ilyesminek nem kene h akadalya legyen a legtobb okos oran sztem. De meg eleg gyerekcipoben vannak ezek mind.

Regards,

Van itt valakinek okos órája? Ahogy láttam, ezek leginkább Androidos mobilokkal kompatibilisek. Akarok venni egyet, de nem akarom telefonhoz kötni (Ubuntus telefonom van). A kérdésem inkább az lenne, hogy van-e olyan okos óra, amire adatokat tudok PC-ről rátölteni (dokumentumok, képek)? Vagy ezek csak telefonhoz párosíthatók?
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2016.05.26. 14:40:12
grebber
Az a problémám, hogy a telo 4G-n van a speedtest 20-40MBit et mér szinte mindig, mégis google playről a cuccokat 60kbittel görcsöli csak 😞

Valaki esetleg találkozott már ilyennel, és ha igen mi a megoldás?

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
"On the other hand, Google may not necessarily be working on getting Android to run on the device itself, but rather could be adding support for Android to interface with the Pi for other purposes."

eléggé clickbait a cím 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás