36194
  • LocalPatriot
    Jól hangzik, de én maradok a Chrome-nál.

[URL=http://blogs.opera.com/news/2013/12/us-android-users-help-us-test-opera-max-beta-new-data-savings-app/]Opera Max/URL]
  • GregSB
    Samsung Galaxy Note 500m

• GregSB
    Ha egyzser kipróbáld soha többet nem akarsz kissebbet venni! :D
  • Narxis
    loool
  • szucsy89

• Jim Morrison
    bluetoothos hangszórókkal szórakozni jobb.... :D
    persze én még nem próbáltam.... ^^
  • Vadnokedli
    Hekkerkedésért mész a börtönbe!
  • RelakS
    Áruházban sok okostv + okostv-k a belső hálózaton + ingyen wi-fi + Xperia Throw = fun :)

Sajnos messze voltam, nem láttam az Auchanos eladók arcát, amikor meglátták az obiban készült képeket az egyik tv-n :D Már ha meglátták...
    Sajnos videót nem tudtam átküldeni
  • aate
    Szerintem ezt úgy kell értelmezni hogy 512 MB van a ROM-nak többi 576 meg felhasználható belső tárhelyként alkalmazásoknak.
  • ktomi22
    de a ram nem a tárhely (pc be hdd.. ) .. szal akkor viszont nem kozlik a belso tarhely merteet ?
  • kifli
    androidpolice.com
  • Dzsini
    Akkor viszont ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz, hanem gyógyulj meg!
  • Dzsini
    Olvasd el a 12 oldalas pdf-et. Annyit ír, hogy a Play Store 2013 októberi top100 fizetős appok mindegyikét meg lehetett találni ingyenes, nem legális forrásból (guglikereső, torrent, ilyesmik), míg ez iOS-en nem így volt.

Nem túl hosszú a szöveg, csak értelmezni kell.
  • precision
    ööö... visszaszívtam :D totál félreértelmeztem az egészet :D nem szabad lázasan az ágynak dőlve fórumozni :P :D
  • precision
    ez egy baromság... sokan vásárolnak fizetős appot a google playen is... ez a 100 % nevetséges túlzás
  • Dzsini
    Már az Androipolice-nak se lehet hinni?! Hát ide jutott a világ???
  • [HUN]FaTaL
    Remek. És melyik ország top 100-a?

Pl. a poweramp sincs rendesen feltörve. Az szerintem nem törés, hogy root kell ahhoz hogy működjön.
  • Narxis
    Forrás
  • precision
    a mai frissítés nagyon jót tett a Dolphin Browser -nek... villámgyorsan tölti be az oldalakat
  • qetuol
    oh, the irony
  • Dzsini
    Jajj már, te nem hiszel el automatikusan mindent az interneten, amihez grafikonokat tesznek? :)

Tessék tényként kezelni és ennek megfelelően beszélgetni róla, hát így hogy lehet rendesen eltölteni a munkaidőt?!
  • Vadnokedli
    forrás?
    fuckandroid.com? Vagy applethemighty.com? vagy iphonethebest.com?
    vagy valami hasonló?
  • Dzsini
    Az látszik, hogy iOS-en amit kell, azt meghekkelik, mindegy, hogy fizetős-e vagy sem.
    Androidon meg hobbiból mindent, ha kell, ha nem.

Természetesen más értelmezések is lehetnek :)
  • Narxis
    hmmm

• SzirmosSzisza
    Androidra nem kell semmi, megnyitja a videó lejátszót, Nearby devices és ott is lesz.
  • Firerock
    pedig rendkívül egyszerű! Gépre fel a servioo,megadsz neki egy vagy több mappát amit szinkronizál folyamatosan,mindegyiknél bepipálod hogy milyen jellegű fájlokat akarsz szinkronizálni(kép,videó,hang,egyéb),telefonra letöltöd a serviigo-t,és kész:)
  • sanchaboy
    hát én ehhez a progihoz hülye vagyok :D
  • Firerock
    Serviio?
  • sanchaboy
    Sziasztok!

Egy kis segítség kellene.

Azt szeretném elérni hogy a PC (os: XP) és az androidos telóm (LG P880 android:4.1.2) között legyen egy olyan wifis hálózat ahol a telómról látom a PC-n megosztott filmeket és is tudom játszani őket :)

Annyit sikerült elérnem hogy a telóra feltettem a total commandert és hozzá a lan clientet és így látom mit osztottam meg a PC-n de sajnos akármelyik lejátszóval indítottam el a telómról mindnél azt írta hogy nem tudja lejátszani. Próbáltam többféle videó formátummal is (avi , mp4) de semmi.

Ha tudtok valamit amit rosszul csinálok akkor segítsetek.
    Előre is köszönöm.
  • zola2000
    play.google.com/store/apps/details?id=com.dsemu.drasticdemo

Ezt láttátok már? DS emulátor de jól fut (sajnos meg is kéri az árát a teljesnek, de van más lehetőség is), és még jobbak is a ds játékok, mint amik androidon vannak (kivéve akinek az asphalt és a fifa a nagy kedvenc), tablet ajánlott, hogy megfelelő méretben látszódjon a két kijelző, bár lehet váltogatni is, gyengébb telefonon is jól mennek a 2D címek (prof layton és phoenix wright, dragon quest 5 aki tud angolul TÖKÉLETES játékok), akinek nem volt DSe az szerintem feltétlenül próbálja ki!
  • Metalmilitiakid
    Van neki csak isten se gondolná, hogy média album a neve... :D Köszi a segítséget.
  • Vadnokedli
    Nem tudom az Alcatelnek van e gyári fájlböngészője. De általában át lehet mozgatni. Ha nem ezen akkor PC-n.
  • Metalmilitiakid
    Újabb kérdés, hogy hogy tolom át telefon memóriára ? Csak mert még a root browser el sem tudom átrakni (gondolom mert nincs rootolva a teló). Vagy van vmi más módja amit én nem ismerek ?
  • Vadnokedli
    Hát az a telefon már csak ilyen. Nekem anno Galaxy S csinált ilyet, de androidot lecseréltem CM-re és akkor nem csinált ilyet. Nem tudom miért ilyen amúgy.
  • Metalmilitiakid
    Akkor most minden egyes adatátvitel után muszáj lesz kivenni és visszarakni a memóriakártyát, hogy tudjak rendesen zenét hallgatni ? Mert csak azután ismerik fel az appok újra. Ez csodás mesés.
  • Vadnokedli
    HárverApró- Nekem onnan van az összes 32GB-os microSD-m. Persze figyelni kell kivel is üzletelsz, vállal e rá garanciát, stb. Amúgy még talán ami szóba jöhet- eBay.
  • Barnabyka
    Nem tudjátok, hogy hol juthatok a legolcsóbban 4, 8, illetve 16GB-os micro SD kártyákhoz?
  • Vadnokedli
    Nincs, a csengőhangot meg ilyen fontos cuccokat tegyél telefon memóriára.
  • Metalmilitiakid
    Olyan problémám lenne, hogy vettem most egy Alcatel OT Idol-t, és amikor gépre kötöm másolok rá adatokat és leválasztom utána az appok eldobják a memória kártyát. Fájlkezelőben látom az adatokat, egy mp3 t pl ugyanúgy lejátszatok a winamppal, de a winamp magától nem látja. És eléggé gáz, hogy minden adatmozgatás után újra be kell állítani az ébresztő hangot, meg a csengőhangot... Van erre vmi megoldás ?
  • aate
    "Memory Internal: 576 MB RAM; 512 MB ROM" valószínű kb 1 GB memória miből
    512 MB ROM a rendszernek (csak olvasható ) többi 576 meg a memóriának van.