36194
-
#25554 Jól hangzik, de én maradok a Chrome-nál.
[URL=http://blogs.opera.com/news/2013/12/us-android-users-help-us-test-opera-max-beta-new-data-savings-app/]Opera Max/URL] -
#25553 Samsung Galaxy Note 500m
-
#25552 Ha egyzser kipróbáld soha többet nem akarsz kissebbet venni! :D -
#25551 loool -
-
#25549 bluetoothos hangszórókkal szórakozni jobb.... :D
persze én még nem próbáltam.... ^^ -
#25548 Hekkerkedésért mész a börtönbe! -
#25547 Áruházban sok okostv + okostv-k a belső hálózaton + ingyen wi-fi + Xperia Throw = fun :)
Sajnos messze voltam, nem láttam az Auchanos eladók arcát, amikor meglátták az obiban készült képeket az egyik tv-n :D Már ha meglátták...
Sajnos videót nem tudtam átküldeni -
#25546 Szerintem ezt úgy kell értelmezni hogy 512 MB van a ROM-nak többi 576 meg felhasználható belső tárhelyként alkalmazásoknak. -
ktomi22 #25545 de a ram nem a tárhely (pc be hdd.. ) .. szal akkor viszont nem kozlik a belso tarhely merteet ? -
#25544 androidpolice.com -
#25543 Akkor viszont ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz, hanem gyógyulj meg! -
#25542 Olvasd el a 12 oldalas pdf-et. Annyit ír, hogy a Play Store 2013 októberi top100 fizetős appok mindegyikét meg lehetett találni ingyenes, nem legális forrásból (guglikereső, torrent, ilyesmik), míg ez iOS-en nem így volt.
Nem túl hosszú a szöveg, csak értelmezni kell. -
#25541 ööö... visszaszívtam :D totál félreértelmeztem az egészet :D nem szabad lázasan az ágynak dőlve fórumozni :P :D -
#25540 ez egy baromság... sokan vásárolnak fizetős appot a google playen is... ez a 100 % nevetséges túlzás -
#25539 Már az Androipolice-nak se lehet hinni?! Hát ide jutott a világ???
-
#25538 Remek. És melyik ország top 100-a?
Pl. a poweramp sincs rendesen feltörve. Az szerintem nem törés, hogy root kell ahhoz hogy működjön. -
#25537 Forrás -
#25536 a mai frissítés nagyon jót tett a Dolphin Browser -nek... villámgyorsan tölti be az oldalakat -
#25535 oh, the irony -
#25534 Jajj már, te nem hiszel el automatikusan mindent az interneten, amihez grafikonokat tesznek? :)
Tessék tényként kezelni és ennek megfelelően beszélgetni róla, hát így hogy lehet rendesen eltölteni a munkaidőt?! -
#25533 forrás?
fuckandroid.com? Vagy applethemighty.com? vagy iphonethebest.com?
vagy valami hasonló?
-
#25532 Az látszik, hogy iOS-en amit kell, azt meghekkelik, mindegy, hogy fizetős-e vagy sem.
Androidon meg hobbiból mindent, ha kell, ha nem.
Természetesen más értelmezések is lehetnek :) -
#25531 hmmm
-
#25530 Androidra nem kell semmi, megnyitja a videó lejátszót, Nearby devices és ott is lesz. -
#25529 pedig rendkívül egyszerű! Gépre fel a servioo,megadsz neki egy vagy több mappát amit szinkronizál folyamatosan,mindegyiknél bepipálod hogy milyen jellegű fájlokat akarsz szinkronizálni(kép,videó,hang,egyéb),telefonra letöltöd a serviigo-t,és kész:) -
sanchaboy #25528 hát én ehhez a progihoz hülye vagyok :D -
#25527 Serviio? -
sanchaboy #25526 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Azt szeretném elérni hogy a PC (os: XP) és az androidos telóm (LG P880 android:4.1.2) között legyen egy olyan wifis hálózat ahol a telómról látom a PC-n megosztott filmeket és is tudom játszani őket :)
Annyit sikerült elérnem hogy a telóra feltettem a total commandert és hozzá a lan clientet és így látom mit osztottam meg a PC-n de sajnos akármelyik lejátszóval indítottam el a telómról mindnél azt írta hogy nem tudja lejátszani. Próbáltam többféle videó formátummal is (avi , mp4) de semmi.
Ha tudtok valamit amit rosszul csinálok akkor segítsetek.
Előre is köszönöm. -
#25525 play.google.com/store/apps/details?id=com.dsemu.drasticdemo
Ezt láttátok már? DS emulátor de jól fut (sajnos meg is kéri az árát a teljesnek, de van más lehetőség is), és még jobbak is a ds játékok, mint amik androidon vannak (kivéve akinek az asphalt és a fifa a nagy kedvenc), tablet ajánlott, hogy megfelelő méretben látszódjon a két kijelző, bár lehet váltogatni is, gyengébb telefonon is jól mennek a 2D címek (prof layton és phoenix wright, dragon quest 5 aki tud angolul TÖKÉLETES játékok), akinek nem volt DSe az szerintem feltétlenül próbálja ki! -
#25524 Van neki csak isten se gondolná, hogy média album a neve... :D Köszi a segítséget. -
#25523 Nem tudom az Alcatelnek van e gyári fájlböngészője. De általában át lehet mozgatni. Ha nem ezen akkor PC-n. -
#25522 Újabb kérdés, hogy hogy tolom át telefon memóriára ? Csak mert még a root browser el sem tudom átrakni (gondolom mert nincs rootolva a teló). Vagy van vmi más módja amit én nem ismerek ? -
#25521 Hát az a telefon már csak ilyen. Nekem anno Galaxy S csinált ilyet, de androidot lecseréltem CM-re és akkor nem csinált ilyet. Nem tudom miért ilyen amúgy.
-
#25520 Akkor most minden egyes adatátvitel után muszáj lesz kivenni és visszarakni a memóriakártyát, hogy tudjak rendesen zenét hallgatni ? Mert csak azután ismerik fel az appok újra. Ez csodás mesés. -
#25519 HárverApró- Nekem onnan van az összes 32GB-os microSD-m. Persze figyelni kell kivel is üzletelsz, vállal e rá garanciát, stb. Amúgy még talán ami szóba jöhet- eBay. -
#25518 Nem tudjátok, hogy hol juthatok a legolcsóbban 4, 8, illetve 16GB-os micro SD kártyákhoz? -
#25517 Nincs, a csengőhangot meg ilyen fontos cuccokat tegyél telefon memóriára. -
#25516 Olyan problémám lenne, hogy vettem most egy Alcatel OT Idol-t, és amikor gépre kötöm másolok rá adatokat és leválasztom utána az appok eldobják a memória kártyát. Fájlkezelőben látom az adatokat, egy mp3 t pl ugyanúgy lejátszatok a winamppal, de a winamp magától nem látja. És eléggé gáz, hogy minden adatmozgatás után újra be kell állítani az ébresztő hangot, meg a csengőhangot... Van erre vmi megoldás ? -
#25515 "Memory Internal: 576 MB RAM; 512 MB ROM" valószínű kb 1 GB memória miből
512 MB ROM a rendszernek (csak olvasható ) többi 576 meg a memóriának van.