Sim City Societies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért nagyon ügyes vagy...megkeresed, megtalálod, beleolvasol (vagy nem), rájösz, hogy már van ilyen topik és megnyitod újra....grat...tudod amikor nyitották, akkor még simcity 5 néven futott, utána változtatták meg, mert igen, ez az 5. Zárható...

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Attila889
játékban 😄 😄 😄

ez hol van ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Attila889
hmmm....de lehet hogy a játékban nem így lesz felépitve...... 😄
A 4 is kb.ilyen volt 😄

akyyy
😄😄😄 saját életet él várostök mind1 h te megvtervezed ezt meg azt, ha a "lakóknak" nem tetszi,, csõdbe megy a város, keztheted elõrõl.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Attila889
EA & BP Hozzáad Globális Felmelegítés Fenyegetés Simcity

Here's egy tréfa új összegzés a közelgõ Simcity Társadalom játék. EA és BP van csapat fel tartalmazni éghajlat oktatás a játékben...

Magyarul: Lesz éghajlat változás a játékban 😊

Attila889
szerintem nem...mert a Sim City 4 se volt felíratos.De ez alapból deluxos változatban fog megjelenni

Attila889
hát van ez így....A City Life is ilyen volt elsõ benyomásra 😊

Jól hangizl.Olyan üresnek tünt minden.Az EA újabban kiadja magyar felírattal játékait.Lehet valamit tudni hogy lesz felírat?A cd galaxis oldala semmit nem ír róla

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Van kép amin jól néz ki a környezet/játék, de van ami meg elég pff

Battlelog: Purga5

Dragooon
nemtom, majd modik eldöntik, mindenesetre szépen elkezdted <#eljen>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Attila889
nem....ott normálisan fog mozogni minden.Szerintem te azt a videót láttad ahol éppen készitették a játékot,vagy a félkész játékot mutatták be 😊

Attila889
óóó akkor mi legyen ezzel? 😞
Nehogy már...pedig már örültem neki 😞

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Amit idáig láttam videókat azokon eléggé kihalt volt minden mármint szinte sehol sem lehetett látni sétáló embereket csak kocsikat.A teljes játék is ilyen lesz?Nem tudja valaki véletlenül?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

John Cena
kösz az infót ez kell nekem <#worship><#vigyor2>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Attila889
Most Nov.16.-án jön.Szóval már nem kell sokat várni rá 😊
Kéne bannert csinálni,meg egy számlálót hozzá XD XD

Pistike 007
Jólesz!

Attila889
igen....ha hinni lehet az infóknak akkor még jobb lesz minden.Minden a valós élethez fog viszonyulni.Sõtt még a jövõt is meglehet majd vele csinálni 😊

Fenrir
Mondhatnám éppen ideje, régen volt már SC és már hiányzott 😊

A halál csupán a kezdet...

Attila889

Attila889
hivatalos oldal:
Sim City Societies Hivatalos Weboldal
S a galaxisneti elõrendelés:
Sim City Societies elõrendelés

Attila889
Sziasztok.Nem találtam róla témát ezért megnyitottam 😊
Csak Sim City 5-rõl.Ez meg nem az 5.-ik rész 😄
Nah szal íme a játék infó:

*A SimCity Társadalmak rendkívül rugalmasan és sokoldalúan használható városépítõ eszközökkel rendelkezik. A SimCity Társadalmak páratlan építési eszköztárat biztosít a játékos számára, aki így soha nem látott módon képes kombinálni, összekapcsolni és átalakítani a város építõelemeit.
*Építsd fel a mûvészetek városát, hozz létre iparvárost vagy rendõrállamot? vagy amit csak akarsz. Építsd meg álmaid városát! Hozz létre orwelli utópiát, hívd életre a technológia vagy a csendes elmélkedés városát, esetleg egy mézeskalács házakkal és csokigyárakkal teli álomvilágot!
*Töltsd meg városod egyedi otthonokkal, utakkal, parkokkal és pezsgõ gazdasági élettel. Több mint 350 valósághû és gyönyörûen kidolgozott, valódi modellek alapján készült épület az ipari forradalom korától a jelenig és még tovább.
*Ahogy városod fejlõdik, új épületeket oldhatsz fel. Városod fejlõdésével párhuzamosan új épülettípusok válnak elérhetõvé és segíthetik társadalmadat a boldogulásban.
*Speciális fényhatások, zene és különleges részletgazdagság ? és a világod életre kel!A SimCity Társadalmakba beépített új rendszer információt gyûjt az aktuális város berendezkedésérõl, és menet közben beállítja a világítást, zenét és textúrákat.
*Hozz létre egyedi épületeket és városokat.A SimCity Társadalmak lehetõvé teszi, hogy létrehozhasd saját, egyedi épületeidet, amelyeket aztán ? a városaiddal egyetemben ? az interneten megoszthatsz barátaiddal.

Várható: november 16.

Pár kép: