16
-
echo #16 egyébként a journey of man pont azért baromi jó, mert nem csak a 3d-től jó, hanem attól függetlenül is jó film. -
DaniH #15 A War meg gyenge film... Szinte semmi akció. Bárgyú sztori. -
DaniH #14 Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Jópár filmet láttam IMAX-ban külföldön, és tényleg látványos...
Egyébként mind között az Aliens of the Deep volt a legszarabb :)
Néha teljes filmeket is mutatnak, de ez tényleg megerőltető a szemre nézve. Nem véletlenül természetfilmeket/animációkat nyomnak: ez belefér a 45-50 perces időkeretbe. Nekem a vége felé már fáj a szemem. -
Lame #13 3D-ben elsore minden film jo :)
En az Aliens Of The Deep-et neztem meg anno Londonban.
Kar, hogy nem az osszes film 3D-ben jon mar ki. Akkor tenyleg a 21. szazadban erezne az ember magat :)
A War egyebjent tenyleg gyenge. Mar egy sima bosszu allos filmet is el tudnak cseszni :) -
echo #12 Szerintem a Journey of man a legjobb IMAX film. De már nem túl új, kiváncsi vagyok adják e majd :) -
winnie #11 nekem 20 perc elég volt belőle, de abból 10-15 akció volt, szóval nem olyan kevés. -
Suffering #10 Transformerst akarok IMAX moziban. az tut nagyon irály lehet. -
krisdogg #9 1408 - effektek sokasága, nincs cselekmény szál, paranormális történések egymás hegyén-hátán, az egész arra játszik rá h halálra rémülj és ezt kb 20-szor a film alatt. Tökélete választás xD -
sKie #8 1408 jo film. :) Hitman tuti moziban jon el hozzam. :) -
Wittgen #7 War c. filmet viszont nem nevezném akciónak, mert az annyira kevés volt benne, mint mákostekercsben az indukció. -
Wittgen #6 Itt, Kaposváron nem sok IMAX mozi van, úgyhogy marad a jó öreg cinema a plázában, megér nekem 1-1 ezrest, hogy a Hitmant és a Kingdomot nagy vásznon dolby hangzással nézzem majd péntek délutánonként meló után (remélhetőleg nem egyedül ) -
#5 IMAX Blue Angels? Az miért nem vetítik? -
SonicBoom #4 IMAX filmek között is van különbség, de amit én láttam a NASCAR történetéről az kegyetlenül jó volt, szavakkal nehéz leírni az élményt! -
#3 1408-at le akartam tölteni, de azt hiszem mostmár megvárom a mozis érkezést. -
#2 arra az IMAX-re kíváncsi lennék, 10 év múlva biztos lesz benne hely ha előrendelek egy jegyet :D -
#1 Talán a Hitman-t letöltőm.