Gyõzikét a falusiak nézik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj a Discoveryn is állandóan ismételnek. Akkor inkább viasat3.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
mint itt is az elsõ bekezdésben. 😛
szerinted gáz, ha valaki röhögni akar.
sokkal nagyobb gáz azt írni, hogy gáz nézni. (nem kicsit magas ló, hogy te mondod meg, hogy mi a gáz és mi nem. és persze az egészbe az a röhej, ha most beírnád, te mit nézel, olvasol, hallgatsz - akkor mi röhögnénk, hogy mekkora gáz dolgokat. gerenda-szálka.
ámen to that. ez valóban így van.
Ugyan már. Ennek köze sincs a kimûvelt ízléshez... A neten DIVAT anyázni a kereskedelmi TV-ket, aztán nagy melldöngetve Discovery-zni, holott a saját mûfajában az legalább annyi "igénytelen sz*rt" ad, mint az RTL.
elõször úgy olvastam, hogy fán él. és az a csúnya, hogy meg se lepõdtem.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Egyébként, hogy ontopic is legyek, a TV2 ezzel csak arra akart rávilágítani, hogy a Gyõzike nemes egyszerûséggel csak egy primitív fostalicska mûsor, amihez igenis kell egy bizonyos alacsony igényszint (ami az én szüleimnél is megvan, még mielõtt valaki ezzel jönne!), ami kereskedelmileg is visszaköszönhet. (Na persze, ha az RTL Klub a Gyõzike Show alatt gumicsizma és traktor reklámokat nyomat... Pfúúúúj, undorító prekoncepció a mûsort nézõkkel szemben.)
És lehet itt mindenféle melldöngetéssel jönni, hogy én így csak Discoveryt vagy úgy csak Spectrumot nézek, de valahogy mégiscsak kereskedelmileg megtérül, hogy már a mittoménhanyadik évadja megy ennek a baromságnak és valahogy mindig azokat a pletykalapokat viszik a legjobban, amiben ez (és a hozzá hasonló baromságok) vannak a címplapon. És az nagyon szép, hogy az SG-n fórumozó 1-2000 ember (akik a TV-s témákhoz néha hozzászólnak - ha sokkal többen vagyunk, akkor elnézést a csúnyán mellément tippemért) kritikus és kimûvelt ízléssel bír, de azért lássuk be, mi vagyunk a nagyon-nagyon kicsi kisebbség a lakosság összességét nézve.
van aki abból él, hogy ilyen fos felméréseket csinál? D: beszarás ez
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy nem is értem,ezek teljesen hülyének nézik az embereket?Már többször volt hogy reklámozták hogy új részekkel hétköznaponként ez meg ez,belenézek,oszt ismélést adnak...Már a disoveryt is megutálom :/
NGC-t én is szeretem, de rengeteg az ismétlés, ritka az olyan, amit ne láttam volna, a 10 percenként bedobott reklám szintén elég lelohasztó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik