48
Mi lett a jó Moondragon-nal??
-
Ashlara #48 Hálásan köszönöm! -
#47 Itt megtalálod :) -
Ashlara #46 Ez a végigjátszás még fellelhető valahol?
Előre is köszönöm! -
#45 Igaz aktivitás játékfejlesztésben nulla, de azért kellemes, hogy a mai napig vannak friss hírek a weblapon :D -
#44 En szemelyesen is ismertem pivit :) Tok rendes srac es naon szepen zongorazott :D -
#43 senkit -
#42 amit én mondok hogy a fórumon fennvan minden az nem érdekel semmit de hagyjuk... -
#41 kösz. -
#40 Amnesia 1.2 tökéletes végigjátszás.
Átnézve, tökéletesen 1.2-höz igazítva(végignyomtam a játékot:D)
végleges változat -
#39 thx -
#38 ja jó...nem azért nyitottam, h aztán meg csinálhassak újat. -
#37 nyem tom...sztem nem fogják, ha nincs még 1 ilyen topic... -
#36 és hogy értitek h nem marad meg a topic? -
#35 ja és még az van, hogy amikor az Amnézia elején a tolvajfogást választjuk, akkor két megoldás van, de sajnos nem tudom, h melyiket hogyan lehet elérni: 1: a tolvajt hazaviszed a családjához
2: a tolvaj nekedtámad! -
#34 akkor ittvan a link, ahonnan lekaphatjátok a Diszleksziát:Diszlekszia link! -
#33 rpg maker rulz :) 2000-el még énis jó kis játékokat csináltam :) nem a moondragonéknak volt játékuk a dragon sword széria? (bár lehet h az Ruby Dragon) -
#32 updateltem a végigjátszást, a link ugyanaz. -
#31 én már nagyon régen nyomtam szoval nem tudom mit is kell csinálni, de arra emléxem h nekem is voltak ilyen gondok és volt rá vmi megoldás :D -
#30 Apropo Amnézia!
Valahányszor feltettem az amnéziát, sosem sikerült a karakterkészletet működésre bírnom. Lehet, van rá valami módszer, de én nem tudok róla.
Ez azoknak szól, akiknek valamiért kicsit olvashatatlan a karakterkészlet az Amnéziában. (XP alatt kicsit összetolódnak a betűk, Vista alatt alig olvasható). Van megoldás, csak kicsit körülményes.
Fel kell telepíteni az
Amnézia demóját!
Csak itt letölthető, ez az eredeti demója a játéknak, és valamilyen másféle install-környezet van hozzá. Mindenesetre rendesen be tudja regeni a fontkészletet.
Ezután magában az Amnéziában is jók lesznek a fontok. (egészen újraindításig...)
Ha újraindítód a géped, akkor uninstallálni kell a demót, majd újra feltelepíteni(akkor megint jók lesznek a feliratok). Ezt minden újraindítás után el kell játszani, ha szeretnétek Amnéziázni.
Ha valaki tud valami egyszerűbb módszert, akkor várom a tippeket! (Ami tényleg működik) -
Jimmyke #29 Ha jól tudon Privi most egy együttesben(Mindfields) van, ha jól tudom billenytyűs szerepében, de nem vagyok benne biztos. -
#28 Kicsit update-eltem az Amnesia végigjátszást!
Minifaq alapján már 1.2-es elvileg, de tesztelni kell. (rajta vagyok)
ha találok benne hibát, akkor javítom. -
#27 faca..majd mazsolázgatok :) -
#26 annó volt ilyen játékba vmi terminátoros is, ami televolt tökjó poénokkal :) -
#25 Itt van az eddigi (sok új hiányzik mondjuk) össze magyar RM játék:) -
#24 Sajnálom de Diszlexia ügyben én is tehetetlen vagyok, pedig most, h jött ez a topik megjött a kedvem, h megint "végigjátszam". :) -
#23 picit átnézem, ellenőrzöm, hogy jó-e az 1.2-höz is. (minifaq alapján)
Meg picit rendezem is. Ha kész, linkelem. -
#22 A Diszlexiát azóta is vadászom. sehonnét se lehet letölteni.
Ha megvan valakinek, könyörgöm, linkelje már be! -
#21 100%-os baráti végigjátszás!
Sajnos elég régen készítettem, így az 1.1-es verzióhoz észült, de nem hinném, hogy hibajavításon kívül lenne új dolog az 1.2-esben(elvileg megváltozott az egyik befejezés, meg kicsit összeszedték a storyt)
Nincs túlzottan megformázva, meg akadhat benne itt-ott egy két helyesírási hiba, de mondtam, hogy igen régi. Régi de jó:D -
#20 MDE topic, hehe.. :)
A pályázatoknak sztornó, Piviék nem készítik tovább az Idővihart, ha van egy másik csapat, akik megfelelően elkészítenék az Idővihart azoknak odaadják az eddig elkészült dolgokat. -
#19 http://rpg-atelier.de/ Itt van kismillió német rpg maker játék.
Ha pontos címeket akarsz (játé) akkor majd össze írom. -
#18 Megvan meg? :D -
Szeszmester #17 Pár cím, amit érdemes lehet megnézni? -
#16 Amnéziának, volt/van egy parodizált változata is, azt hiszem Diszlexia a címe. Az ellenfelek megvoltak gyengítve, hogy a játékos csak a sztorira tudjon koncentrálni. Az is jól meg volt írva...
Ej beh sokat játszottam én régen ezekkel az rpg-makeres cuccokkal :D. -
#15 Mivel ismerem a készítőket ezért tudom mi hogy van.
Én is sokat foglakoztam az Rpg Maker 2000, 2003, XP+-vel.
Jelenglegi projectük ál! Kiadtak pár pályázatot amire én is adtam be munkat(így kerestek segitséget)
De azóta is álla dolog. Az baj hogy nem foglalkoznak már az rm-el:(
Valt egy Falu nevezetű rm2k3 készűlt játék (ebből csak demó van (de az iszoynat jó) ) Ez a project is meghalt:( Jelentkeztem hogy befejezem, de azóta se halottam a készítőkről.
Azóta külföldi játékokkal játszok. Amik iszonyat szépek, egyediek, hangulatosak. -
#14 pontosabban játékokról, és a készítőjükről..
-
#13 a topic végülis megmaradhat, hisz játékról van szó..fikázó graf-b#zik viszont tuti feltünnek -
#12 Remélem
-hogy megmarad a topic
-hogy nem jön ide sok suttyó hogy milyen sz*r grfikájú játékok ezek stb. stb. -.- -
#11 amúgy meg harr harr -
#10 Siess,amig nem torlik a topicot:) -
#9 Ez egy magyar játékkészítő csapat.
2 játékuk volt, Az Emlékszavar, meg az Amnézia, de utóbbi lett igazán sikeres. Ingyenes mind a kettő, egy RPG maker nevű játék-készítővel készítették őket.
Ajánlom mindenkinek, bár emlékcsavar újabb rendzserekkel nem igazán kompatiblis.
Új játékuk meg.. munt a Duke Nukem Forever.... koncepció szinten, de az is változott az évek során(eleinte 3d-sre tervezték, majd makeresre, majd fene se tudja, mert weblapon semmi hír, fórumot meg csak ritkán olvasom, és most sincs időm átnézni.
Weblap amúgy
Amnéziához készítettem anno egy igen komoly végigjátszást, majd felpakolom, ha lesz rá idő.