52
-
Anteris #52 hol van ebben a szarban a video config? Na mert nekem egy kicsit durva a sok effekt, beszarik a gép meg nemis tetszik ilyen csicsán. Az opcióban nulla az állítási lehetőség. -
#51 Sziasztok!!!
Kérnék egy nagy segítséget !! Felraktam a játékot / Sold. of Fort. Payb. / Nagyon tetszik meg minden - tényleg jó a grafika - de egyszerűen nem tudok leszedni senkit - hiába van rajta az irányzék , semmi - csak körbe lövi az ipsét.. Én csak a single pályát játszanám de már kicsit kezd elmenni a kedvem ..
Tudna valaki valami okosat mondani ???
A távcsövek se működnek de még a reflex irányzék sem !!
Köszönöm előre a segítséget -
booo #50 üdv!
mitől lehet az hogy belépek tök fekete a képernyő megy a zene de kép nincs?
512 ramom van,Geforce 7300 gs-em van,és intel 3200-as proci...
mi lehet a gond? -
#49 nem tudjátok miért fehér minden amikor elindítom ??
dx10 van fent
most mit csináljak ? -
peetee76 #48 Nálam szintén ugyanez a probléma, pedig a vasam megfelel. . .
Call of Duty 4, Ghost recon A.W.2 is simán műxik e'meg nem .. -
badboys0000 #47 en most raktam fel de az optionsba csak a kepfelbontast lehet allitani ilyetse lattam meg de mindegy ,,,viszont mikor elinditom az eg megvan de minden mas feher meg lila a direct x9 van fenn meg minden akkor meg mer ilyen a kepe? -
badboys0000 #46 enis most toltom a netrol a kepek alapjan elegjo kepe vanminta a call of duty 4 nek azt mar vegigvitem rovid volt de ez hosszab lessz biztos es remelem multit tudok majd jatszani vele -
krys002 #45 ati radeon x600 pro-m van!!! -
krys002 #44 hali!! ez csak shader model 3.0-val megy? és ha igen akkor nem lehet v.hogy megoldani, hogy shader model 2.0-val is menjen? -
Indigo #43 Függetlenül attól, milyen nagy arc vagyok, valóban nem mindegy a lövedék milyensége és a találat helye. De nagy általánosságban ezek a játékok erősen eltúlozzák a vér mennyiségét és "fröcsögését". Próbáltad pl. a Stranglehold nevű szarjátékot? Na ami abban megy, az már nem valós, de még csak nem is jópofa vagy ütős... Az már több, mint nevetséges.
A brutális játék az, ha baltával rohangásznak benne... Jól van... Amikor shotival lövöd az emberkét és szakad le minden testrésze az nem brutális, ugye? Csak ha baltával rohangásznak benne...
Nem vezetek semmit vissza nullákra meg egyesekre, amit én írtam, az egyfajta szembesítő fricska volt arra a baromságra, amivel berobbantál ebbe a topikba. -
Yoshimitsu #42 Te meg nem tudsz szöveget értelmezni. De mindegy. Különben ha mondjuk egy géppuskával egy tárat rálövök valakire akkor azért fröcsög a vér. Nem? Na mindegy.
Különben ha már ekkora nagy arc vagy attól is függ hol találja el a lövedék és mit roncsol, és hogy milyen is a töltény mert az sem mindegy.
A brutális, meg, hát te elolvastad végig amit írtam. Mert a brutálishoz oda vlolt írva hogy akkor lenne az ha baltával rohangászós játék lenne.
A ferdítés meg pont az amit te csinálsz, mert te veszetsz mindent vissza az én nulláimra meg 1-eseimre. -
Indigo #41 Nem ugyanaz :) De ezt hagyjuk. A "halom okosságodról" meg annyit, hogy ha lelőnek valaki, akkor nem fröccsen ki 2 méteres sugárban 8 liter vére... Meg nem kéne ferdíteni. Amikor brutalitásról beszél a cikk írója, akkor nem nullákra és egyesekre gondol... Amikor pl azt mondom neked, hogy jó grafikája van egy játéknak, akkor is felteszed azt a kérdést, hogy hol szép nekem egy csomó 0 meg 1? -
Yoshimitsu #40 Magyarán ugyan az, csak gáncsoskodsz. Arról nem is beszélve hogy írtam egy halom okosságot, te meg belekötsz abba a részébe amit poénnak szántam.
A cikket egyáltalán elolvastad? Vagy csak kinéztél magadnak hogy belémköss? -
Indigo #39 Nem. Én a nullák és egyesek által életre keltett JÁTÉKKAL játszom. -
Yoshimitsu #38 Meg fogsz lepődni, te is nullákkal meg 1-esekkel játszol... -
Indigo #37 Aha. Szóval te nullákkal meg egyesekkel játszol... Marha izgalmas... Ezt papíron is meg lehet tenni... -
Yoshimitsu #36 A cikkíró játszott valah is a SoF bármelyik részével? Vagy csak nekem természetes az hogyha lelönek valakit akkor fröcsög a vére? Ez nem burtális, csak ez a reális már úgy nagyjából. Akkor lenne horror, meg vérbenfürdés, meg brutális, ha baltával kéne szaladgálni, meg csákánnyal.
Különben is 01000110111 háháháhá:D Hát nem tök mindegy hogy összegyűlik e egynéhány piros pixel a monitoron amikor megnyomom az egeret, meg széthullott testet imitál a gép elém. :D Hol brutális ennyi 0 meg 1??? :D Az lenne a brutális ha járna a játékhoz egy-két ember akiket a játék során ki kéne otthon végezni aztán visszaküldeni a holttesteket a játék gyártójának. :D -
Nem értem mi a baj abban hogy nem kell benne sokat gondolkozni és nem kell azon szenvedni hogy most hol a rákba kell továbbmenni. Sok kockának persze az kell, mert nekik az a lényeg hogy még a játékban is törjék a fejüket. -
kiisb #34 Be kell lássam, én egy esztelen, beteg lövöldözős barom vagyok. Nekem a SoF első része máig etalon. Az kedveltette meg velem az fps-eket, és azóta is ezt a pörgős, "mindenkit szétlövök ha meglátom" játékokat kedvelem. Sebzés és fegyverhatás megjelenítésben messze a többi játék előtt áll. A nagy HL2, a csodás Farcry, de akár a BF2 is csak megközelítette hangulatában, de egyiknél sem éreztem még azt a bizsergést a zsigereimben, és egyik sem hozta rám úgy a frászt, mint a SoF. Bazi jók a videók, és biztos, hogy a Postal2 mellé fogom tenni a polcomon. -
janickgers89 #33 hm! kár ezért a sorozatért. esztelen beeg lövöldözős állatság lesz! nekem az 1 teccett a legjobban -
Psyho06 #32 Az első játékom a sof1 volt és még most is szoktam vele játszani.Engem pont az fogott meg hogy az emberekről lejönnek a végtagok meg ilyesmiSzerintem sofnak ez az egyik erőssége. -
archkoven #31 Én anno elkezdtem játszani mert nagyon ígéretesnek tűnt, de sajnos a játék előrehaladtával folyamatosan esett a minőség, be se fejeztem mert már untam.
Az első pálya viszont a shotgunnal a csatornában a valaha volt egyik legjobb fps pálya volt, nem is tudom hányszor nyomtuk a haverokkal maxon, hogy ki jut el tovább:) Szerintem a grafikája nagyon is jó volt, és a végtagszakadásokat is imádtam. Különösen mikor kilőted a pofa egyik lábát és a másikon ugrált tovább:D -
#30 A játékban volt egy-két kivetnivaló annó, viszont nagyon jól lehetett modolni és ez nagyban hozzájárult a sikeréhez.
a másik, hogy aztt megnézném, hány embernek ment volna a gépén közepes beállításokkal mondjuk 98-99-ben, riva tnt vgaval meg 600as procival :D -
DompR #29 Néha én is előveszem a kettőt feszültséglevezetni "random mission generator" módban. Nem rossz, ha az ember fiának rossz napja volt :D -
Doktor Kotász #28 Ja igen, a SOF1-et a mai napig nyomom Arsenal módban. :-)
Maradt még egy-két fanatikus. :-) -
Doktor Kotász #27 A SOF első részének platinakiadásának a readmejében a dátum 2001. Szerintem a játék erősen a 90-es évek végére tehető.
READ ME
"Updated: 08/07/2001
=================================
Soldier of Fortune Platinum Edition README.TXT
================================="
Szóval nem értem ezt a 2002-es sikert. -
nagykovi #26 Nem az h nem volt szép, csak nem volt olyan kiemelkedő mint mondjuk most a Crysis vagy az UT3 lesz... -
Lame #25 Most hirtelen kedvem tamadt elokapni a 2-ot es jatszani kicsit :)
Egyebkent nem ertem meirt mondjatok, hogy nem volt szep. A 2 pl Q3 motorral futott. -
nagykovi #24 Ott a pont :D -
Razgon #23 Tisztelt cikkíró! Hegeszti, nem pedig heggeszti..... Pontosan úgy, ahogy jappán sincsen, csak japán. -
morden #22 Zola2000 Szerinted melyik a kársosabb egy 18 éven alattinak ? Egy már már komikusan spricelő, véres lölvöldözős játék ? Vagy ilyen nyomoronc győzikeshow meg a társai a tv-ben. Sajna azok 12+osak pedig azokat kellene only adultra berakni és 5 évente max egy újjal előhozakodni :D (szvsz) -
Dahmer213 #21 Az első két SoF játékot nagyon szerettem, főleg a másodikat, remélem ez hozni fogja azt a színvonalat. Ami a legjobban tetszik az egészben az a változatos pályák és környezetek, na meg a sok vér
Azért nem szeretném ha ez csak egy agyatlan, sztori nélküli shooter lenne, szóval remélem hogy a brutalitás mellett a történetre/játékmenetre is odafigyeltek a fejlesztők. -
#20 Lesz PC-re is, mert az oldalon azt látom, de eddig úgy hallottam csak konzolon jelenik meg. -
#19 Remélem hogy ez is adult onlyt kap mint a manhunt2, és csak vágottan adják ki, és ezentúl évekig nem akar jönni olyan cucc ami ilyen durva dolgokkal próbálkozik. -
nagykovi #18 Sztem senki nem akar megkövezni, mer a SOF 1-2 tényleg nem a graf-ról let hires (v inkább hirhedt), hanem főleg a darabolós végtagszétrepülős dolgairól. Sztem aki az előző 2 részt szerette ezt is fogja, aki nem az meg ennek is ugyanúgy beszól mint az előző részeknek tette... -
DompR #17 Kövezzetek meg, de szerintem eddig se a grafikáról volt híres a sorozat. A lerepülő végtagok pedig csak -nekem- egyfajta "elégtételek" voltak (köcsög sniper fenn a toronyban szivat egy fél óráig, de közelmegyek, és shotival bummafejbe... jó érzés). Persze a kispistike ezzel is égetheti az agyát, rosszat is tehet neki ha naponta ezen röhög, dehát mi nem állíthat meg a fejlődésben egy gyereket? -
nagykovi #16 Jajja, ezzel a történetben a "poént" le is lőtte szépen a cikkiro :( -
Skyline #15 Őőőő...Mi volt a Sof1-2ben horrorisztikus?:))))))
Valamilyen szinten reálisnak mondható a fegyverek hatásfoka (hangsúlyozom,vmilyen szinten),legalábbis reálisabb az amikor magnummal vagy shotgunnal fejbelőnek és nem piros vérfolt meg ocsolya lesz az ember fejed alatt hanem csontszilánkok..:)
-
Librarian #14 Engem sem a véressége fogott meg anno... :-o
Nem értem, miért kell annyira túlragozni, hogy húdevéres. Ha Annyi vér lenne csak benne, mint a CoD-ban (amiben ugye nincs sok) és olyan jó lesz, mint a SoF2 akkor ide vele. Az, hogy szétszakadnak az ellenfelek... hát élvezkedjen ezen aki akar. Nem ettől lesz jó egy játék. -
#13 "Azonban az akció kellős közepén a társunk ránk támad, kinyírja az embereinket, aminek következtében rá kell jönnünk, hogy egyedül maradtunk (miután persze kinyírtuk)."
cikkirónak grat!