4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
sztem Adam kurvajo :D -
:S
azert annyira nem nagy szam... -
janokapm2 #2992 Na jó most megyek, igazából mindegyik szereplőt utálom, kizárólag Szonja miatt néztem a műsort. Hali -
Ironman2 #2991 Szerintem is 
-
Dean Winchester #2990 tecában csak azt tudom tisztelni és becsülni ,hogy énekel és közben zongorázik! na ezt a kettőt együtt csinálni kurva nehéz :)
ez nem rossz amit most előad de nem is annyira hudekurvajó :D -
buli hangulatot hozza Teca :)
eddigi legjobb eloadasa nalam... -
Ironman2 #2988 Na. -
janokapm2 #2987 Teca ez jobb mint az eredeti, de tényleg! -
Dean Winchester #2986 persze , nálunk suliban is srác 9.ben 160cm volt kb meg soványka aztán 12.re meg 179cm magas és eléggé sportos alkatúvá vállt -
cargame #2985 Latom en azt. Magas vekony, nyurga gyerek. Anno annyi idos koromban en is pont ilyenvoltam. Fog meg valtozni. -
szerintetek is 40 pont az appril?
nekem ez most nem adta... -
Dean Winchester #2983 válogatos , azaz? -
IXEMGabeo #2982 én is ilyen voltam kb ennyi idős koromban, sőt még válogatós is... -
Dean Winchester #2981 azért bekell vallni ,hogy eléggé soványka az LA :D de hát ki ilyen ki olyan... - nekem ezzel semmi bajom pl. - -
IXEMGabeo #2980 csakis Alekosz után:D:D:DDDDDDD -
janokapm2 #2979 Szirtest elvinném a pékásokhoz, infarktust kapna. -
Dean Winchester #2978 nem azért de gondolkozzanak már el az emberek ,hogy mit nehezebb megcsinálni? elnénekelni egy dalt vagy egy komplett bandénak megtanulni egy-két faxa koreográfiát?
akkor egyértelműen megkapjuk végeredményül az AP-t mint győztest -
Janika114 #2977 Nem nagyon figyeltem most kötelező régi produkciókat újra elóadni, vagy direkt csinál az April egy ilyen egyveleget? -
cargame #2976 *felnezett -
cargame #2975 Valszeg nyolcadikos korodban te is 80kg csupa izom voltal akire mindenki felnezet... -
hat en csak nyurga fiucskat latok benne, akinek jo hangja van... -
janokapm2 #2973 Nekem Attila azért is tetszik mert jól kidolgozott teste van. Valószínűleg a Rippel tesók nem vállalták vele a közös produkciót, mert az nekik lett volna égés. Bizony. -
jofej srac amugy!
tetszik, h nincs elszallva magatol. -
IXEMGabeo #2971 jó volt és jól is mozgott...neki való szakma egyértelműen:) -
Dean Winchester #2970 ráadásul megint MP -.- -
janokapm2 #2969 Ezt elhallgattam volna még napokig... Bravó Attila! -
jogos
de ez nekem kifejezetten tetszett:) -
Dean Winchester #2967 LA csakis azért nem érdemli meg a győzelmet mert angolul nem énekelt egy számot sem!
Bár örülök,hogy magyar és magyar számokat énekel de egy angol számot bekellett volna próbálni úgy vajon mire képes -
IXEMGabeo #2966 úristen ez a ruha amit megint adtak LA-ra mint egy rossz buzi::D:D -
Dean Winchester #2965 köszi -
Daza500 #2964 Azért Gesztit jó látni, hogy dalszövegírói munkásságából nem veszített semmit. A '90-es éveket juttatta eszembe ez a szám, jó volt a hangulata. :) -
nyert, tánccsapat, 2009ben angol csillag születiket diversity nyerte, step up3ban is benne voltak :D -
megint pause
beszaras... -
Korrekt volt. Geszti ehhez kurvára ért. -
IXEMGabeo #2960 Timi Chennél pl a Csemer Boglárka százszor szebb és jobb hangja volt a kínainál ráadásul teliből magyar...bejuttatunk egy kínai lányt, aki alig beszél magyarul botrány, de legalább Timinek 1-2 számnál tűrhető hangja volt és különböző nyelveken énekelt ez szólt mellette -
nem rossz a gitáros csaj :)
Geszti nem tudom hol szedte őket össze :DDD -
janokapm2 #2958 Médiatörténelmi pillanat!!! Geszti Péter legújabb világslágerét hallhatjátok éppen... -
gitaros az enyem! :) -
LOL :)
-
janokapm2 #2955 Remélem még nagyon sok Csillag születik lesz. Legyen minél népszerűbb a műsor, akkor talán nagyobb esély lesz Szonja Playboy fotózására.