17
  • boomerangtv
    Ha gyors neted van letöltheted dvd minőségben is./nem divx./ aránylag olcsón/
  • Scooby Doo
    Jóbarátokról én tudok a legtöbbet :)
  • vanclemmons
    én sajna képtelen vok hajnalban kelni, úh legalább a vasárnapot meghagyom alvásra, ennek ellenére dvd-n biztos, h begyűjtöm majd az egész szériát, mert a tv-s minőség hááát:S persze jobb mint a semmi, de így is úgy is meg kell venni dvd-n, mert ez egy olyan, ami KELL. megér ennyi pénzt, nem is sajnálom érte... csak össez kell gyűjteni :))
  • pauly
    "franc se kelne fel vasárnap hajnalban"
    Nem mindenki alszik délig...
  • winnie
    "mert nem éppen egy olcsó mulatság."

egy filmhez képest olcsó. meg aztán nem egyszer 50%-kal leértékelték.
  • gpeeter
    Ott leszünk. :)
    Mikor elkezdték kiadni DVD-n én is megvettem, de csak az első 3 évadig jutottam, mert nem éppen egy olcsó mulatság.
  • winnie
    tehát a a legnagyobb rajongóknak van dvdlejátszójuk? vagy csak párezer legnagyobb rajongó van?:)

a dvd-ket párezren vették meg, hajnalban a tv2-t több százezren fogják nézni.
  • cSuwwi
    a legnagyobb rajongók leveszik a polcról a dvd-t és akkor nézik meg amikor akarják, franc se kelne fel vasárnap hajnalban egy 20 perces sitcomért, hol élnek ezek?
  • ffxi
    Ez is olyan mint a Rémrendes: megunhatatlan.
  • winnie
    már több sorozatban is kitaláltak - csak látnod kéne őket:)
  • ldavid
    jó lesz az Bing-nek is xD - amúgy tényleg best

és nekem még a Joey is tetszett
  • Thakl
    A világ legjobb sorozata. És emelett chandler muriel bink-nél jobb karaktert egyik komédiás sorozatban sem fognak kitalálni.
  • Vegas
    hurrá
  • xardas231
    megunhatatlan akárcsak csak a rém rendes család(EREDETI!).sztem
  • Furky
    Nekem a 10x13 :)
    És tényleg megunhatatlan:)
  • silanor
    Nekem a 2x15 a kedvencem.
  • knightbali
    szvsz megunhatatlan.