10
-
turul16 #10 Szerintem ok hamar el tudnak terjeszteni egy protokolt, ha az tenyleg jobb, mint az elozoek. -
#9 Jó törekvés, de már így is egy sor p2p protokoll, program csődölt be. Ha még legalább egy tucat torrentoldal a fejlesztés mögé állna, akkor tuti befutna.
A BitCometben is beindult a törekvés, hogy mindent "ötvözzenek", torrent-http-ftp letöltéseket, nem jött be. -
kvp #8 "Emlékeztek a "hőskorra", mikor az mp3 fájlokat jpg képnek hazudta 1 progi?"
Az automatizalas ezt is legyozte. A winamp peldaul nem csak lejatsza oket, de meg meg is jeleniti a kepet, mivel tobbnyire az album kepe van belecsomagolva. Ha egy ingyenes lejatszo kepes felismerni es kezelni, akkor a tobbi program is. Az adatrejtes nem rossz otlet, de ma mar sokkal bonyolulabb mint regen, es nagyobb mertekben terheli a halozatot. (a viszonylag hasznalhato tor sem rossz, csak 1 kbit/sec koruli az atlagos savszelesseg, tehat jelenleg csak szovegek atvitelere hasznalhato) -
HUmanEmber41st #7 Emlékeztek a "hőskorra", mikor az mp3 fájlokat jpg képnek hazudta 1 progi? A képet ráadásul meg is lehetett nézni, és a megfelelő klienssel lehetett kiszedni alóla az mp3-at. ( Kamuflage vagy mi volt).
Valami ilyesmi kellene, h a torrent file (fény)képnek, vagy mailnak hazudná magát, vagy valamilyen csevegőprogram adatfolyamának. 1-2 proxi közbeiktatásával FBI legyen a talpán, ha ebből valamit kinyomoznak, visszafejtenek. -
DompR #6 Gondolom nem kis munka tisztán tartani a bitang sok torrentet a PBn. Ez mind eltűnne, ha meg tudják oldani ezzel az új rendszerrel. -
archkoven #5 Hát nem tudom, de én nem emlékszem, hogy valaha is szemetet töltöttem volna le a pirate bay-ről, ellentétben a kazaa végnapjaival ahol a nagyobb fájlok többsége értéktelen hulladék volt. Persze ők biztos jobban tudják mint én. Valószínűleg csak szerencsés voltam. -
Epikurosz #4 Ez így okés, de eszközszinten is kellene fejlesztés, például olyan mobilok, amelyek a P2P mobiltelefonálást támogatják. -
AranyKéz #3 " az utóbbi időben túlságosan is hatékonyak voltak a zenekiadók és filmstúdiók, illetve az őket képviselő szervezetek "
Ja, 3 napra sikerült is leállítaniuk a PirateBay-t a rohadékoknak :D :D :D
-
FoodLFG #2 Ha jobb lesz, mint ami most van, akkor jöhet. Már csak a dátum hiányzik. :D -
#1 Hát, akkor sok sikert neki.