Pro Evolution Soccer 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig olyan egyszerû a dolog. ha te írnál a játékról, akkor is jönne egy fórumhuszár, aki elmondaná, hogy nincs fogalmad róla.
Komolyan mintha olyan ember írta volna a cikket,akinek fogalma sincs a 2 játékról.
Én eddig az összes fifával játszottam,kb a 96-os szériától.Mindegyiket egytõl-egyig rengetegszer végigjátszottam.De a 2003 óta gyakrolatilag csak romlik a színvonal,arról nem is beszélve hogy minden olyan dolgot kivettek belõle,amik a régi részekben nagy sikert arattak(pl 97-ben teremfoci,hó stb)
Beruháztam egy xboxra és kipróbáltam a fifat.Szép meg minden,tényleg next gen graf,viszont a mozgás maradt a szokásos "fifa-s",az arcok nagyon el lettek cseszve.C.Ronaldo virtuális next genes arca még csak nem is hasonlít rá.Nem vitatom next gen graf,de nem élethû egyáltalán.Kommentár még rosszabb mint volt,a kommentátorok jók lennének,ha nem mondanának még nagyobb hülyeségeket,mint az elõzõ részben.Totál nincsenek képben a játékot illetõen,ea ezt nagyon bebukta.
Nem mondom hogy a pes tökéletes,de élethûbb sokkal ebben az évben.
Mélységesen levagyok már több éve sújtva látva,hogy a régi edvenc focis programom milyen szintre süllyed😞
Egyetértek az elõttem szólókkal,ezt a fifa meg pes ciket valaki másnak kellett volna írnia.Nagyon ellentmondásos lett mind2.
Pesnél felhozza a liszenszeket,aztán meg le is írja hogy errõl nem tehetnek.
Persze a fifanal is leírta,hogy a grafika nem változott,de azt írta hogy végülis elmegy.Nem nem megy el.
Nem hiszem el,hogy egy hozzáértõ írta volna a cikket.Ez is siralmas lett😞
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Regards,
Csak a cikk elején tartok, de már most zavar a leírás.
Mélyen Tisztelt Cikkíró Úr!
Pocsék középkezdéssel indította a cikket.
1. Kollégák becsmérlése
2. Nézeteltérések boncolgatása
3. Politika! (Ugye ez egy politikamentes portál)
4. És csak ezek után kezdõdik a szakmai rész
Nyugodtan ki lehetett volna hagyni az elsõ három részt. Esetleg egy enyhe felvezetést, hogy van Fifa 2008 és van PES 2008 is. Nézzük melyik miben jó. (Ennyi.)
ON
Elsõ meccsen toltam egy fordulót legnehezebb fokozaton a magyarokkal chile ellen, nyertem is 3:2-re...semmi meglepi ne volt a játékmenetben...
Se majd késõbb meglátom, hisz az elõzõ 2 évben megjelent pes-ek is okoztak meglepetést 1/2 év játszadozás után is.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
LOL, a közönség ugyanolyan kartonlapokból áll, mint X évvel ezelõtt, amikor utoljára jáccottam focis játékkal...
\"...lámák kíméljenek.\"
Ez elég gyenge érv volt. PC-n sokszor már a megjelenés napján bújnod kell az internetet valami javítópatch-ért, vagy hasonlóért, hogy egyáltalán JÁTSZANI tudj.
Ezekszerint ne legyen kedved PC-n játszani...?
gamertag: kenobita
Ezt honnan vetted?"
Játszottam a demóval. Számomra kiábrándító volt, pedig ezerszer jobban vártam, mint a FIFÁt. Azóta a FIFA itt figyel a polcomon, a PES-t viszont már nem is igen tervezem megvenni.
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
Jövõre biztos sokkal több csapat/válogatott/bajnokság jogát tudja megvenni a japán cég, mert igen jól sikerült a játék és biztos sokan megveszik és hozza majd nekik a rengeteg pénzt, csak ettõl ne kényelmesedjenek el, mint az EAnál...
Ezt honnan vetted?
Hát én most megnéztem közelrõl ezt a futásanimációt szöglet után befelé futó védõt kozelrõl mutatva.
Többször visszanéztem, lehet én szoktam meg, de abszolút nem tûnt rosznak, sõt ahogy mozog a mozgás közben a felsõtest sztem elég élethû.
Lehet távolabbi kamerában más a helyzet, de közeliben a cikben írtakat erõs tûlzásnak érzem.
Noooooooormális Maaaaaaaaaargit?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A PES-FIFA tábor ellentéte pedig azért ilyen, mert a tizenéves kiskölök bemászik a fórumba és elkezdi verni a mellét, hogy a FIFA/PES a jobb a többi meg szemét paraszt, ecetera. Többévi tapasztalatom e kommunitiben - FIFA HUNGARY - igazolta, hogy a PES tábor átlagéletkora magasabb és jobban tudják kezelni ezeket az ellentéteket. Természetesen a kor nem jelent semmit, de itt igen is megmutatkozik. Én sokkal segítõkészebb embereket és ész érvekkel példálozó embereket találtam a PES fórumokban, mint a FIFA-ban. És láttam egy kettõt, rajtam kívül itt talán csak Breki látott ennyit. Nem is tudom minek kellett ezt így a cikkbe belekeverni.
Amit csak egy oldalról ismerünk ahhoz ne szóljunk hozzá.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ez pont fordítva vam.......
Egyértelmû, hogy jelenleg ez a legjobb fociprogram PC-n, s lehet úgyis mondani, hogy az eddigi legjobb.
Ha az online-t kijavítják érdemes lesz megvenni is. Fõleg ha az árát nézzük.
ja és "újságíró........."
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ez nekem is nagyon szembeötlõ volt a fifa után és a félpályáról elindulunk és gólt lövünkös dolog is.amúgy mozgások grafika fasza de engem nem fogott meg annyira a játék mondjuk a fifa se szal megy majd a kukába.