43
  • BlueBerry
    #43
    ja meg akormért van ot a jobb felsö sarok ban hogy sat1????????ezt azért irom mert olvastam elözö hozá szólásokban hogy ez a video gamme!Ja és mi elöt a Fifát becsmérelnétek mindenki probálja ki gamepad al ami olyan mint a ps2 kar!!!!!!és utána mondgyon véleményt a játék menetröl!
  • BlueBerry
    #42
    hát nem tudom de nem hiszem hogy ez a videó a játékból van!Mért is ha a játékból lenne akor nem hiszem hogy otlen ki írva a reklám falon hogy Fifawordcup.com!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • csavajda
    #41
    csumika nem tud valaki internetes kodot a jjátékhoz
  • zedow
    #40
    Én már 98-as fifától 2007-ig végig fifás voltam, mikor megjelent a pes 6-os rájöttem hogy az jobb, de csak fifát játszodtam, nem azért mert annyira hûséges lennék, egyszerüen azért mert ismerõseim azt nyomják és így tudtunk egymás ellen is. Ez az idén részemrõl megváltozik, nem érdekel ha más továbbra is fifázik, egyszerûen már hányingerem van a fifátol s kész. Ha az EA nem tudja pc-re megcsinálni rendesen hanem csak szarabb mint az elõdje akkor hagyják a fenébe és ne röhögtesség magukat. Akinek így is tetszik hát legyenek boldogok, nekem tökmindegy.
  • Palinko
    #39
    most nem kötekedésképp de nekem sokkal jobban bejön a pes menüje mert gyorsabban bírom vezérelni billentyűzeten...
  • Breki33
    #38
    volt már olyan cikk ami után nem jött
  • winnie
    #37
    "Komolyan mintha olyan ember írta volna a cikket,akinek fogalma sincs a 2 játékról."

    pedig olyan egyszerű a dolog. ha te írnál a játékról, akkor is jönne egy fórumhuszár, aki elmondaná, hogy nincs fogalmad róla.
  • Waczkor
    #36
    Remek.Akárcsak a Fifas cikk,ez is úgy sántít.
    Komolyan mintha olyan ember írta volna a cikket,akinek fogalma sincs a 2 játékról.

    Én eddig az összes fifával játszottam,kb a 96-os szériától.Mindegyiket egytől-egyig rengetegszer végigjátszottam.De a 2003 óta gyakrolatilag csak romlik a színvonal,arról nem is beszélve hogy minden olyan dolgot kivettek belőle,amik a régi részekben nagy sikert arattak(pl 97-ben teremfoci,hó stb)

    Beruháztam egy xboxra és kipróbáltam a fifat.Szép meg minden,tényleg next gen graf,viszont a mozgás maradt a szokásos "fifa-s",az arcok nagyon el lettek cseszve.C.Ronaldo virtuális next genes arca még csak nem is hasonlít rá.Nem vitatom next gen graf,de nem élethű egyáltalán.Kommentár még rosszabb mint volt,a kommentátorok jók lennének,ha nem mondanának még nagyobb hülyeségeket,mint az előző részben.Totál nincsenek képben a játékot illetően,ea ezt nagyon bebukta.

    Nem mondom hogy a pes tökéletes,de élethűbb sokkal ebben az évben.

    Mélységesen levagyok már több éve sújtva látva,hogy a régi edvenc focis programom milyen szintre süllyed:(

    Egyetértek az előttem szólókkal,ezt a fifa meg pes ciket valaki másnak kellett volna írnia.Nagyon ellentmondásos lett mind2.

    Pesnél felhozza a liszenszeket,aztán meg le is írja hogy erről nem tehetnek.
    Persze a fifanal is leírta,hogy a grafika nem változott,de azt írta hogy végülis elmegy.Nem nem megy el.

    Nem hiszem el,hogy egy hozzáértő írta volna a cikket.Ez is siralmas lett:(
  • skinnyman
    #35
    Van 1-2 f@szság megintcsak a cikkben, mint ahogy a Fifa cikkben is volt. Ez a cikk a PES pártiakat állítja be "vérpistik"nek, a Fifa pártiakat meg a normál embereknek. Amikor ez pont fordítva van. Aki meg az idei FIFA és PES közül (szigorúan PC-n) azt mondja, hogy a Fifa jobb, annak nincs ki a négy kereke. Az utolsó bekezdést sem értem. A Fifában ne lenne lebutítás? Ki szerint nem néz ki jobban a Fifa 07 a 08-nál. A Fifa 07-el még játszogattam is, mert ha másban nem is, de grafikában jobb volt a PES-nél. Mostmár nemcsak hogy nem jobb a PES-nél (mivel a PES rengeteget fejlődött) hanem a tavalyi változatnál is sokkal rosszabb, ami gigagáz. Ez a Fifa 08 annyira szar, hogy még letölteni sem éri meg ingyen sem.
  • hiftu
    #34
    OFF
    Csak a cikk elején tartok, de már most zavar a leírás.
    Mélyen Tisztelt Cikkíró Úr!
    Pocsék középkezdéssel indította a cikket.
    1. Kollégák becsmérlése
    2. Nézeteltérések boncolgatása
    3. Politika! (Ugye ez egy politikamentes portál)
    4. És csak ezek után kezdődik a szakmai rész

    Nyugodtan ki lehetett volna hagyni az első három részt. Esetleg egy enyhe felvezetést, hogy van Fifa 2008 és van PES 2008 is. Nézzük melyik miben jó. (Ennyi.)
    ON
  • Wittgen
    #33
    Mielőtt kipróbáltam, egyből letöltöttem egy save-et, h. a nevek és csapatnevek reálisak legyenek.

    Első meccsen toltam egy fordulót legnehezebb fokozaton a magyarokkal chile ellen, nyertem is 3:2-re...semmi meglepi ne volt a játékmenetben...

    Se majd később meglátom, hisz az előző 2 évben megjelent pes-ek is okoztak meglepetést 1/2 év játszadozás után is.
  • Razgon
    #32
    EA megvette a Bundásligát? Persze nem lep meg, mindent összeharácsolnak.
  • cenobite
    #31
    bár le nem szedem... :) jó nekem ps2-n a pro evo 6. :)
  • cenobite
    #30
    most gyütt.
  • guardian hero
    #29
    Mi a gond? Ezer éve fent van az XBox Live Marketplace-en. Pécén nem volt demó?
  • lampard99
    #28
    hello hogy lehet feldobni magad a játékban?
  • Breki33
    #27
    Aham a Demoval..........
  • OliApa
    #26
    Először tényleg azt hittem, hogy a játékból való! Mondom magamban, még a labda röppályája alatt reagál a karakter a becsapódás előtt, nem semmi AI! Aztán másodszorra leesett, mielőtt beírtam...
  • Tom Tom
    #25
    Bazze OliApa nagyon oltás a hsz.od:)Ez a 2002es vbnegyeddöntőjében volt ahol brazilok nyertek, jókis botrány volt utána.De mondjuk nem lenne gyenge egy játéktól ha így nézne ki...
  • OliApa
    #24
  • mrbaba
    #23
    Ez a rivaldos video nem game...
  • OliApa
    #22
    Ez a videó kib@szott élethű! Nem nagyon látszik rajta, hogy game! Talán a bíró feje kicsit szögletesebb...
  • Kmarha
    #21
    szerencsére.. mert még igy is ha felmegy a kamera a közönségre beszaggat a játék. El se tudom képzelni milyen lenne egy normális 3d-s közönséggel..
  • guardian hero
    #20
    grafikában a nextgenes FIFA simán veri, egyedül az arcok jobbak a PES-ben, meg esetleg az átvezetők koreográfiája
  • Kovász
    #19
    Grafika: "A tökéletesre nincs jobb szó."

    LOL, a közönség ugyanolyan kartonlapokból áll, mint X évvel ezelőtt, amikor utoljára jáccottam focis játékkal...
  • cenobite
    #18
    "de ha én 10 000 Ft-ot kiadok egy programra, akkor nincs kedvem még az internetet bújni, hogy legyen egy német Bundesligám"

    Ez elég gyenge érv volt. PC-n sokszor már a megjelenés napján bújnod kell az internetet valami javítópatch-ért, vagy hasonlóért, hogy egyáltalán JÁTSZANI tudj.
    Ezekszerint ne legyen kedved PC-n játszani...?
  • guardian hero
    #17
    "nyolcirányú mozgás?

    Ezt honnan vetted?"

    Játszottam a demóval. Számomra kiábrándító volt, pedig ezerszer jobban vártam, mint a FIFÁt. Azóta a FIFA itt figyel a polcomon, a PES-t viszont már nem is igen tervezem megvenni.
  • Breki33
    #16
    MI?

    Mesterséges intelligencia? :-P
  • QpaQ
    #15
    Nekem egyedül az MI nem tetszik a PES-ben. Komolyan, végigszenvedem az egész meccset, nagy nehezen bekanalazok egy gólt, addig az ellenfél nem csinál semmit, minden labdát el tudok venni. Amint belövöm a gólt, a helyzet megfordul. Végigviszi a pályán a kifáradt csatárjával a frissen behozott védősoromon keresztül, belő egy gólt, és folytatja a semmit csinálást. tíz meccsből nyolc így néz ki nálam.
  • SamSalas1903
    #14
    Az EA sok kizárólagos jogot vett meg (pl. Bundesliga), így ha hiába is van pénze a Konaminak, akkor se tud mit tenni, csak ha lejár a szerződés.
    Jövőre biztos sokkal több csapat/válogatott/bajnokság jogát tudja megvenni a japán cég, mert igen jól sikerült a játék és biztos sokan megveszik és hozza majd nekik a rengeteg pénzt, csak ettől ne kényelmesedjenek el, mint az EAnál...
  • Breki33
    #13
    nyolcirányú mozgás?

    Ezt honnan vetted?

    Hát én most megnéztem közelről ezt a futásanimációt szöglet után befelé futó védőt kozelről mutatva.

    Többször visszanéztem, lehet én szoktam meg, de abszolút nem tűnt rosznak, sőt ahogy mozog a mozgás közben a felsőtest sztem elég élethű.

    Lehet távolabbi kamerában más a helyzet, de közeliben a cikben írtakat erős tűlzásnak érzem.
  • Breki33
    #12
    ott a pont
  • guardian hero
    #11
    Én az elmúlt években a PES-re esküdtem, de idén a FIFA 08 mellé tettem le a voksom. X360-on a FIFA sokkal több fejlődést mutatott fel, a PES pedig még mindig sokéves, előző generációs problémákkal küszködik, mint pl. a szar futásanimáció, a nyolcirányú mozgás (analóg karról még nem hallottak?), a túlságosan felgyorsított játékmenet (mondjuk a FIFA meg kicsit lassúnak tűnik, a kettő között lenne az arany középút). A tartalmi hiányosságokra nincs mentség, bele kell tenni annyi pénzt, amennyit az EA beletesz, és akkor lesznek nekik is licenszeik. Angliában sok százezres eladásokat produkálnak, nem igaz, hogy legalább a Coca Cola Championship licenszét nem lehetne megvenni, miközben a FIFA-ban a negyedosztály is benne van...
  • jefferson83
    #10
    "Sajnálatos módon majdnem párhuzamot lehet vonni a Magyarországon kialakult politikai helyzet, és PES, illetve a FIFA tábor szembenállása között."

    Noooooooormális Maaaaaaaaaargit?



  • The Hedgehog
    #9
    Viszont el kell ismernünk, hogy a KONAMI EA Sports-hoz hasonlóan nagyon sok jó dolgot kivett vagy elrontott a játékban. Az AI még nem az igazi... Reménykedjünk, hogy azért mert új alapokról építi a játékot és nem volt mindenre idő.

    A PES-FIFA tábor ellentéte pedig azért ilyen, mert a tizenéves kiskölök bemászik a fórumba és elkezdi verni a mellét, hogy a FIFA/PES a jobb a többi meg szemét paraszt, ecetera. Többévi tapasztalatom e kommunitiben - FIFA HUNGARY - igazolta, hogy a PES tábor átlagéletkora magasabb és jobban tudják kezelni ezeket az ellentéteket. Természetesen a kor nem jelent semmit, de itt igen is megmutatkozik. Én sokkal segítőkészebb embereket és ész érvekkel példálozó embereket találtam a PES fórumokban, mint a FIFA-ban. És láttam egy kettőt, rajtam kívül itt talán csak Breki látott ennyit. Nem is tudom minek kellett ezt így a cikkbe belekeverni.

    Amit csak egy oldalról ismerünk ahhoz ne szóljunk hozzá.
  • Breki33
    #8
    -r
  • Breki33
    #7
    "Ha netán be mer írni egy FIFA-s, még az észérveket se veszik észre, hanem azonnal nyolcan ugranak a Konami sorozat hibáira rámutatóra. "

    Ez pont fordítva vam.......

    Egyértelmű, hogy jelenleg ez a legjobb fociprogram PC-n, s lehet úgyis mondani, hogy az eddigi legjobb.

    Ha az online-t kijavítják érdemes lesz megvenni is. Főleg ha az árát nézzük.

    ja és "újságíró........."
  • gyuri12
    #6
    eddig még nem volt focis játék a gépemen,de ennek a demóját most letöltöm
  • DJ BP
    #5
    ez most komoly csodálkozás? :D
  • Tom Tom
    #4
    "Egyedül a játékosok mozgásával nem vagyok kibékülve, hiszen úgy futnak, mint a pingvinek, akiket hátsó fertályon lőttek"
    ez nekem is nagyon szembeötlő volt a fifa után és a félpályáról elindulunk és gólt lövünkös dolog is.amúgy mozgások grafika fasza de engem nem fogott meg annyira a játék mondjuk a fifa se szal megy majd a kukába.