Driver games

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tudom, én írtam 😄 Haveromnál játszottam vele Xbox360-on, egyszerûen fantasztikus az az élmény/látvány 😊
És, ami a legjobb: jövõre jön a 2. része is 😉 (nyitottam is egy topikot itt)

bakvarnyu
18 wheels of Steel
Ez is egy fasza kamionos játék .
Egyébként meg a TDU amit írtak lent is, attól nincs jobb.

gercse
és kormánnyal pedig egyenesen kivállónak mondható 😊
én is toltam jó ideig, bár grafkója nem egy hú de jó, viszont szerintem hangulatos

LeWyTy
Ismerem, de nem is rossz ötlet!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Akkor ajánlom a King of the Road-ot! Nagyon jó kamionos szimulátor 😊 A lényeg az benne, hogy rakományokat kell szállítani egyik városból a másikba és bérpilótákat kell felvenned, akik neked dolgoznak... Van külön bankszámlád, ahol mutatja mennyi €-d van és onnan vonja le a fizetést is. Nagyon jó, szórakoztató játék, én nagyon sokáig toltam, és szerettem is, 4-5 éve vették szüleim, akkoriban olyan 9-10k között mozgott, de mostmár csak 2-3k!

SimaSuna
3D driving School -.-
LeWyTy
Ne legyen drága.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

akyyy
gta2

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Alexease
Vagyis legyen szep, jo, gyors, es gondolom ingyen kell?!😊
LeWyTy
de ott nincs ojan amire én gondoltam.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeWyTy
Mer mienek vannak?

LeWyTy
Aminek még a grafója is jó.

LeWyTy
Valami ojan játék ami a kresszre épül!

Sland
Life

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Balintrial
ennek mér kell külön topik?
Test Drive Unlimited <#idiota>

LeWyTy
Hy all
Ismer-e valaki valami faxa uttaposó vezetõs játékot?
Amibe valami autóva,kamionna...kel járni az utakat.
Ahol arramész amerre akarsz.