17
  • CaptainRumi
    Shocker 4ever!!! Én őt látnám szívesen spidey ellenfelekéntvagy épp Vulture-t, Rhino-t, Lizardot etc.
  • ffxi
    Zodiac jó volt!!!!
  • Yoshimitsu
    Jó hát nézőpont kérdése. :D
  • pauly
    Szerintem meg már az 1. se volt jó :P
  • Yoshimitsu
    A Pókembernek annyi. Megcsinálják vele azt mint a Taxi-val. Az első kettő még jó volt a 3.-tól meg rohamos romlás...
  • Mister
    ezt már nem mertem leírni.... :)
  • Balumann
    Nekem az első 2 rész nagyon tetszett, a 3. rész kicsit gyenge volt szerintem. Remélem a 4. jobb lesz.
  • Loverman
    *sóhaj*
  • Wittgen
    Imádom a Pókember sztorikat, de a 3 mozifilm egy rakás f*s volt. Unalmasak, kevés akcióval.

A Kiképzőtábor egy qrva jó film, Az Amazonas kincse ratyi, a Zodiákust meg felesleges volt elkészíteni.

Pókember-filmek
  • Real13
    A Zodiacnak nagyon jó sztorija volt,bár azt az élet írta:)Ráadásul a film sem azért bukott mert rossz volt...(sőt,nagyon jó volt)
  • beef
    Az egy dolog, hogy ronda, de még rosszul is játszik.
  • PrisonMan
    "maximum a Sony kénytelen kicsit mélyebben a zsebébe nyúlni."
    300 millió dollárból nehogy ne jöjjenek már ki....
  • Tower Guard
    Hát remélem ez a James Vanderbiltre normális forgatókönyvet fog írni, de mi alapján választották pont őt?:S mert így ahogy felsorolták a filmeket amikben eddig munkálkodott hát nem valami eget rengető nagy nevek szerepelnek... Na mind1 remélem jó választás volt
  • Buskiller
    Jee jee jee. Mikorra lesz ebből valami? 2009ben?
  • Sparrow79
    Remélem, ezt nem cseszik el...
  • Mister
    Kirsten Dunst-ot minek erőltetik... ronda, mint a bűn, nem őt képzeltem el Mary-Jane szerepében.
  • Suffering
    Akkor nem is biztos Hogy Lizard meg Mészárszék lesz benne a főgonosz?