17
-
CaptainRumi #17 Shocker 4ever!!! Én őt látnám szívesen spidey ellenfelekéntvagy épp Vulture-t, Rhino-t, Lizardot etc. -
#16 Zodiac jó volt!!!! -
Yoshimitsu #15 Jó hát nézőpont kérdése. :D -
pauly #14 Szerintem meg már az 1. se volt jó :P -
Yoshimitsu #13 A Pókembernek annyi. Megcsinálják vele azt mint a Taxi-val. Az első kettő még jó volt a 3.-tól meg rohamos romlás... -
Mister #12 ezt már nem mertem leírni.... :) -
#11 Nekem az első 2 rész nagyon tetszett, a 3. rész kicsit gyenge volt szerintem. Remélem a 4. jobb lesz. -
Loverman #10 *sóhaj* -
Wittgen #9 Imádom a Pókember sztorikat, de a 3 mozifilm egy rakás f*s volt. Unalmasak, kevés akcióval.
A Kiképzőtábor egy qrva jó film, Az Amazonas kincse ratyi, a Zodiákust meg felesleges volt elkészíteni.
Pókember-filmek -
Real13 #8 A Zodiacnak nagyon jó sztorija volt,bár azt az élet írta:)Ráadásul a film sem azért bukott mert rossz volt...(sőt,nagyon jó volt) -
beef #7 Az egy dolog, hogy ronda, de még rosszul is játszik. -
#6 "maximum a Sony kénytelen kicsit mélyebben a zsebébe nyúlni."
300 millió dollárból nehogy ne jöjjenek már ki.... -
#5 Hát remélem ez a James Vanderbiltre normális forgatókönyvet fog írni, de mi alapján választották pont őt?:S mert így ahogy felsorolták a filmeket amikben eddig munkálkodott hát nem valami eget rengető nagy nevek szerepelnek... Na mind1 remélem jó választás volt -
#4 Jee jee jee. Mikorra lesz ebből valami? 2009ben? -
Sparrow79 #3 Remélem, ezt nem cseszik el... -
Mister #2 Kirsten Dunst-ot minek erőltetik... ronda, mint a bűn, nem őt képzeltem el Mary-Jane szerepében. -
Suffering #1 Akkor nem is biztos Hogy Lizard meg Mészárszék lesz benne a főgonosz?