Elindult a Pókember 4 projekt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shocker 4ever!!! Én õt látnám szívesen spidey ellenfeleként<#eljen>#eljen>vagy épp Vulture-t, Rhino-t, Lizardot etc.
Jó hát nézõpont kérdése. 😄
Szerintem meg már az 1. se volt jó 😛
A Pókembernek annyi. Megcsinálják vele azt mint a Taxi-val. Az elsõ kettõ még jó volt a 3.-tól meg rohamos romlás...
ezt már nem mertem leírni.... 😊
Nekem az elsõ 2 rész nagyon tetszett, a 3. rész kicsit gyenge volt szerintem. Remélem a 4. jobb lesz.
*sóhaj*
Imádom a Pókember sztorikat, de a 3 mozifilm egy rakás f*s volt. Unalmasak, kevés akcióval.
A Kiképzõtábor egy qrva jó film, Az Amazonas kincse ratyi, a Zodiákust meg felesleges volt elkészíteni.
Pókember-filmek <#rinya>#rinya>
A Kiképzõtábor egy qrva jó film, Az Amazonas kincse ratyi, a Zodiákust meg felesleges volt elkészíteni.
Pókember-filmek <#rinya>#rinya>
A Zodiacnak nagyon jó sztorija volt,bár azt az élet írta😊Ráadásul a film sem azért bukott mert rossz volt...(sõt,nagyon jó volt)
http://videodrome.freeblog.hu/
Az egy dolog, hogy ronda, de még rosszul is játszik.
"maximum a Sony kénytelen kicsit mélyebben a zsebébe nyúlni."
300 millió dollárból nehogy ne jöjjenek már ki.... <#wow1>#wow1>
300 millió dollárból nehogy ne jöjjenek már ki.... <#wow1>#wow1>
Hát remélem ez a James Vanderbiltre normális forgatókönyvet fog írni, de mi alapján választották pont õt?:S mert így ahogy felsorolták a filmeket amikben eddig munkálkodott hát nem valami eget rengetõ nagy nevek szerepelnek... Na mind1 remélem jó választás volt
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Remélem, ezt nem cseszik el...
Kirsten Dunst-ot minek erõltetik... ronda, mint a bûn, nem õt képzeltem el Mary-Jane szerepében.
Akkor nem is biztos Hogy Lizard meg Mészárszék lesz benne a fõgonosz?