Újabb főszereplővel végeznek a Heroes-ban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Szerintem úgy értette, hogy nem megy el, hogy nem írják ki idõ elõtt a sorozatból, erre az is bizonyíték amit te írtál.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hiro csak nem hal már meg... Igaz, "Kensei" most elárulta, de nem ölte meg. Viszont ezzel tényleg "Kensei" lesz a nagyon durva gonosz?
LOL magyarszürke!! Nézed te a Lostot?

LOST Spoiler 3.évad!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jack tuti h elmegy a szigetrõl. Utolsó rész, flashforward, Kate és repülõtér, rémlik? Bebaszna ha ezután Jack kihalna!
az oks,hogy kiírják,pedig szeretjük,a lostban is mindig megtörténik,mondjuk jack,meg néhány ember biztos nem megy el
szal nem kell kétségbeesni

hát,izé...

ha Hiro halna meg akor bajok lesznek õ a legjobb szerintem
Én tudom ki fog meghalni<#ravasz1>
Oh...Sylar az egyik fõszereplõ az új Star Trek moziban, aminek novemberben kezdõdik a forgatása, nem? <#ijedt> Jahj Sylar-t neeeee!!!! <#rinya>
Hiro, Claire, Peter tuti marad, az amcsik nagyon szeretik õket, kizárt, hogy a producerek olyan marhák legyenek, hogy éppen a fõ nézõcsalogatóikat nyírják ki.
"követketõ"? Hát ez kemény baki, és gáz is, de megesik LOL
Hohó, sztem Mayáéknak szerepük lesz 😊 Sylar meg elagonizálhat picit képességek nélkül <#ravasz1> az kéne, hogy rátaláljanak a Cégtõl nyehe
Az ír nõci meg majdnem 100, hogy életben marad...<#vigyor2>...
Hiro meg sztem ottmarad a "valaha élt legszebb japán nõvel" haha
Gerbill
Pislant egyet, kinyír mindenkit, aztán levágja kensei fejét elteszi jó messzire a testétõl, és él boldogan a kiscsajjal😊.

vanclemmons
Én is örülnék, ha kampec lenne Alehandrónak, meg Mayának, de szerintem Sylar mellet nem lesz hosszú szerepük<#nyes>

van benne valami de Hiro szénája se áll túl jól

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én is bírnám, ha az ír pi**át nyírnák ki, de õ elvileg nem is hõs... vagy ki tudja... ha választanom kéne, tuti mayát és a rinyáló öccsét nyíratnám ki mindenesetre.
sztem hrg nem fog meghalni, festmény ide vagy oda. de jobb tippem nincs sajna...
arra viszont kivi vok, h ki elle apja, akivel telefonált...

People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!

Gerbill
Mondjuk én jobban örülnék, ha Peter új barátnõje, esetleg a fekete nõ halna meg, de hát õk új szereplõk, akármennyire is ellenszenvesek valószínûleg még maradnak egy idejig.

Gerbill
Aki nézi a sorozatot az szerintem már sejtheti, hiszen elég sûrûn mutogatják Isacnek azt a biznyos képét amirõl kiderül, hogy ki hal meg.

The Garrett
csak ne hiro legyen az :C

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.