Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
A tulajdonsagokrol.Ability ami megmondja mennyi a max elerheto es mennyi a jelenlegi kepessege.Kb ennyi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
AZert ezt meg berakom a tortenelmi elso FTC-FFC futballmeccs.Nem is voltak kevesen kint de rabasztak en nyertem😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

mi a franc számokról beszélte ti amúgy?
DONGUBA
te pl 200/70 vagy most😊igaz csapatod ep nincs de 28/11 a mutatod😄

Huni92
Tényleg 200? 😊 Azt nem tudtam, hogy ilyen fasza játékosok lehetünk 😄

A lényeg a játék Urak... mindenki hibázhat... a mondandómat meg nagy általánosságokban értettem... 😉

www.smart-bus.hu

DONGUBA
Jogos de mint latod nem tagadom le csak mondjuk 1000 ev mulva is ebbol indulnak ki ez a szar😄DD

DONGUBA
De nincs semmi modositas az onlinefm-rol letoltott kieget hasznalom.....bar az onlinefm csapat is benne van akik ugye profi statuszuak igy konnyebb nekik meg 200-as pas emberek vannak benne.

Huni92
Na, épp errõl beszéltem, és ezért nem lep meg amit kapsz az emberektõl.

Huni92
Azért ez sem igaz teljesen 😊
Vannak dolgok, amelyek fasza táptalajt adnak ennek az egész témának. Nem célom 'felvilágosítást' tartani, de hallottam épp eleget Gubáról, hogy megértsem, miért kételkednek benne az emberek.
Egyébként részben osztom Frost véleményét, bár szerintem nem kell háttérbe vonulni, csupán játssz úgy, hogy az ne keltsen feltûnést. Az örökös módosított adatbázisokkal való game szerintem nem fasza egy idõ után, és én ebben látom annak (egyik) okát, hogy kikezdenek.

DONGUBA
Figyelj reszben igazad van de.......en adtam regebben ra okot nagyon regen de azota ugye valtozik az ember csak ez ramragadt.A megye szazbol eleg konnyu feljutni mondok 3 jatekost aki elmegy a megyebe vince otto-horvath peter-kovacs zoltan---ok vittek a primet akig visszavonultak.

Fabio Capello
azóta se láttuk... 😄

Nyugi! Hallgass McFrost-ra...

Azért csalóznak le, mert magukból indulnak ki... ráadásul könnyebb a lelkének, ha egy jó eredmény láttán azt feltételezi, hogy az csalással születet... így nem érzi magát annyira bénának... egyszerûbb lecsalózni, mint rengeteget gyakorolni és tanulni...

www.smart-bus.hu

McFrost
Fogadd meg, nem ér ennyit. Engem is lecsalóztak, képekkel alátámasztva 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
Igazad van de szivesen megmutatnam nekik a kepeket hogy igazolas nem volt szal csalas sem de lehet megfogadom a tanacsodat "kollega".

DONGUBA
De fonok mitol legyek nyugodt???
Ide mar beirni sem lehet semmit mert a sok buzi egybol lecsalozza az embert. 2 ertelmes jatekosom volt amikor feljutottam hrepka es filkor akik ugye vilagklasszisok?
Kurva egyszeru volt amator statusszal igazolgatni.Penzem sem volt amikor lett ugye a kutya nem akart jonni egy roman csatart sikerult igazolnom aki bevalt kemeny 2 ezer fontert.

McFrost
Guba!
Fogadj meg egy jó tanácsot egy régi "kollégától": vonulj háttérbe itt a fórumon, mert amint látom mindig kikezdenek. Játssz, élvezd, figyelj és néha szólj hozzá. Mint például én, vagy más régi "kolléga". Jobb így, hidd el.
Persze ha szereted ha húznak és semmibe vesznek, csak rajta....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
nyugi.

DONGUBA
BOCS CSAK A TE KEDVEDERT A REPUTACIO 3898 jelen allas szerint!!!!!!!!!!

DONGUBA
ya az agyadat toltam fel most is 4000 korul van a reputacio de ha akarod felrakom az osszes igazolasom es ha talalsz benne erdekes jatekost vauzzal.Ugyanis nem volt egy jo jatekosom se mint irtam.Es ha feltolnam nem logikus hogy lenne esetleg ertelmes jatekosom??????

editorba felnyomta a reputationt 6-7 ezerre,szvsz...úgy bazmeg én is feltolnám õket nb1-be

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Huni92

DONGUBA
Itt van az nb1 tavalyi allasa hogy kerdeztetek hol a debrecen meg hogy a csepel milyen jo helyen van.

En itt nem vagyok meg jelen😄

DONGUBA
Es igy nem indulsz az uefaban?Mivel a pool gondolom kupas helyen vegzett.
Vagy csak a ligakupabol jutsz oda?

Ja és idén a mákos sorsolásnak is köszönhetõen F.A. kupa döntõben játszottam, igaz ott nagyon elp.csázott a Pool xDDD Bár eleinte 200-300 nézõ elõtt nyomtuk, aztán F.A. kupa döntõjén kb 70ezer nézõ, biztos sokkolta a srácokat, lehet csak azért lõttek 1szer kapura (az se találta el a kaput) xD
Sikerült a Farsley-val az 5. helyet megcsípni (-10 ponttal kezdtem csõdeljárás miatt), és a rájátszásban a Leicestert sikerült felülmúlni 2-2 , 1-0 eredményekkel😄 Irány a másod osztály 😄😄😄
féltávnál vagyok.
nagyon szoros az élmezõny, az ötödik helyen vagyok, de csak 3 pontra az elsõtõl. bármi lehet még itt. <#ravasz1>

tabella és meccsek:

jó éjt, mentem! <#integet2>
Huni92
2-4 a Greuther ellen. Shit happens.

Huni92
Inditottam egy játékot a Fortuna Düsseldorffal. Elsõ tétmeccsen 4-2 az Aachen ellen a kupában, majd nyertünk 4-1-re a Karlsruhe ellen, 5-0-ra az 1860 ellen, és jött egy ilyen laza meccs, és utána a Duisburgot 5-2-vel küldtük haza.

JimKirk
Come on Racing!!!
Huni92
Jahm. Feltéve ha az F5-ös billentyû lenyomásával elérhetõvé váló keresésre gondolsz 😊

szabocsaba1983
Tehát itt minden csapattal (az adatbázis nagyságától, meg a betöltött ligáktól függõen) minden játékost látok?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92
Nem 😊 Minden attól függ, hogy az asszisztenseddel szûkítteted a kört (ergo nem jelennek meg azon játékosok nevei, akik nem igazolnának hozzád), avagy sem.
Ha figyelõt küldesz ki, akkor számít, hogy mit tud az emberke, és számít, hogy hová küldheted el õt.

szabocsaba1983
Ha a gémben egy játékost keresek (szûrõvel, pl. értékek alapján), akkor a találatok az edzõim/figyelõk/csapat tudásától, ismerettségének nagyságától függ, igaz?
Tehát ha a Baktalórántházával keresek, lehet nem jönnek ki olyan pléják, mint pl. egy Milánnal, Arsenállal stb.???

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

giorgio81
Jah, a szezonhoz még hozzátartozik, hogy a 2014-es VB után én lettem USA szövetségi kapitánya és az elsõ nagy tornát, az Arany Kupát meg is nyertük Mexikó ellen.
Nagy szerepe volt ebben az általam felfedezett, generált csatárnak Salinasnak

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Gratula neked és geonak is!

ezt a cuccot valamikor Kápi bácsi elmagyarázta nekem, bár kristálytisztán nem emlékszek a részletekre. A lényege, hogy pénzt kapnak a feljutó klubok, hogy ne legyenek nagy pénzügyi hátrányban a többiekkel szemben.

itt irnak róla

giorgio81
Befejeztem végre a Blue Square Premiert. Megnyertük és feljutottunk a Coca Cola League 2-be. A szezonról csak annyit, hogy az elsõ pár meccset jól elkaptunk, de utána elkezdtünk kikapni míg visszasüllyedtünk a 17. hely, de utána elkapták a fiúk a fonalat, biztos akkora szoktak össze utána már hengereltünk. Így a végére meglett a bajnoki cím illetve nyertünk egy FA Trophyt is.
Az új szezonban már elkezdtem az igazolásokat, eddig a legnagyobb fogásom Olivier Kapo, akit szintem 4. osztályú Wrexhamtõl tudtam elhozni, mert lejárt a szerzõdése.
A csapatstátusz ebben az évben profi lett, így végre adhatok teljes idõs szerzõdést, illetve teljes idõs edzést csinálhatok.

Ez vajon mi lehet? Kaptam még egy ugyanilyen hírt Middlesbroughval is.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

elsõ tétmeccsemen kikaptam a standard liege ellen a szuperkupadöntõben, majd a bajnoki rajt alkalmával már sikerült egy pontot elcsenni tõlük. ekkor jött a meglepetés és szinte letaroltam itthon az anderlecht csapatát. <#hehe>

feltettem a gémet és kezdtem egyet az krc genk csapatával. <#ravasz1>

KRC GENK

Ez 1 Gané!!!!!!!Német kupa negyeddöntõben 1-1 re álltunk a Bremen ellen a hosszabbítás 121 percben megy 11-est ítél nekik a bíró meg........mi ez ha nem csalás???????????
DONGUBA
Ezt viccnek szantam megelozven hogy tele vagyok jo jatekosokkal.Olyan jatekosaim voltak amator szerzodessel mint V.Otto K.Zoltan H.Peter J.Tamas es S.Vili ok segitettek feljutni evrol evre de mar visszavonultak es edzok.Hrepka atadolistan volt es ugy jott el Filkornak meg nem volt szerzodese es a kutyanak se kellett.

Darthmushroom
reménykedek 😊 am bl-be csoportgyõztes lettem a benfica,rubin kazany,donyeck csoportba. és genova lesz az ellenfél

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
jóleszez 😊

Darthmushroom
eddig:

elsõ évbe 2.osztály bajnok, 2év 9.hely, 3év 10.hely,4év 2.hely

Darthmushroom
majd belejössz. én már régotta nyomom cm 99/00 kezdtem bár ebbe az fm10be még nagy sikerem nem volt sunderland-el 2szer 2.hely 1szer 3.hely meg két bl legjobb 4 eddig. meg man cityvel fan-oltam 3bajnoki címet meg 2bl gyõzelmet

vortel
Nyilván nem csak a játékosokkal van gond, hanem szerintem a taktikám s eaz igazi, de majd eltalálom idõvel...

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Darthmushroom
mindjárt rakok képet h állok az 5.szezonom felénél

Fabio Capello
dehogynem, örülök neki 😊 Már hetek óta úgy játszom esténként, hogy tíz után itt kihal az élet, hihetetlen deprimáló dolog... 😄

Darthmushroom
nem tetszik fõnök? 😄