Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

www.smart-bus.hu
Vannak dolgok, amelyek fasza táptalajt adnak ennek az egész témának. Nem célom 'felvilágosítást' tartani, de hallottam épp eleget Gubáról, hogy megértsem, miért kételkednek benne az emberek.
Egyébként részben osztom Frost véleményét, bár szerintem nem kell háttérbe vonulni, csupán játssz úgy, hogy az ne keltsen feltûnést. Az örökös módosított adatbázisokkal való game szerintem nem fasza egy idõ után, és én ebben látom annak (egyik) okát, hogy kikezdenek.
Azért csalóznak le, mert magukból indulnak ki... ráadásul könnyebb a lelkének, ha egy jó eredmény láttán azt feltételezi, hogy az csalással születet... így nem érzi magát annyira bénának... egyszerûbb lecsalózni, mint rengeteget gyakorolni és tanulni...
www.smart-bus.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ide mar beirni sem lehet semmit mert a sok buzi egybol lecsalozza az embert. 2 ertelmes jatekosom volt amikor feljutottam hrepka es filkor akik ugye vilagklasszisok?
Kurva egyszeru volt amator statusszal igazolgatni.Penzem sem volt amikor lett ugye a kutya nem akart jonni egy roman csatart sikerult igazolnom aki bevalt kemeny 2 ezer fontert.
Fogadj meg egy jó tanácsot egy régi "kollégától": vonulj háttérbe itt a fórumon, mert amint látom mindig kikezdenek. Játssz, élvezd, figyelj és néha szólj hozzá. Mint például én, vagy más régi "kolléga". Jobb így, hidd el.
Persze ha szereted ha húznak és semmibe vesznek, csak rajta....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
En itt nem vagyok meg jelen😄

Vagy csak a ligakupabol jutsz oda?
nagyon szoros az élmezõny, az ötödik helyen vagyok, de csak 3 pontra az elsõtõl. bármi lehet még itt. <#ravasz1>#ravasz1>
tabella és meccsek:
jó éjt, mentem! <#integet2>#integet2>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Ha figyelõt küldesz ki, akkor számít, hogy mit tud az emberke, és számít, hogy hová küldheted el õt.
Tehát ha a Baktalórántházával keresek, lehet nem jönnek ki olyan pléják, mint pl. egy Milánnal, Arsenállal stb.???
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Nagy szerepe volt ebben az általam felfedezett, generált csatárnak Salinasnak

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
ezt a cuccot valamikor Kápi bácsi elmagyarázta nekem, bár kristálytisztán nem emlékszek a részletekre. A lényege, hogy pénzt kapnak a feljutó klubok, hogy ne legyenek nagy pénzügyi hátrányban a többiekkel szemben.
itt irnak róla

Az új szezonban már elkezdtem az igazolásokat, eddig a legnagyobb fogásom Olivier Kapo, akit szintem 4. osztályú Wrexhamtõl tudtam elhozni, mert lejárt a szerzõdése.
A csapatstátusz ebben az évben profi lett, így végre adhatok teljes idõs szerzõdést, illetve teljes idõs edzést csinálhatok.
Ez vajon mi lehet? Kaptam még egy ugyanilyen hírt Middlesbroughval is.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
elsõ évbe 2.osztály bajnok, 2év 9.hely, 3év 10.hely,4év 2.hely
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN