Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
én is lenyomtam a negyeddöntõt:
lucchese-palermo 2-1
palermo-lucchese 0-1
viszont sok a sérült+eltiltott, szal húzós lesz ez az utolsó 1 hónap :c
legalább a sorsolásnál mákom van, leverkusent kaptam az elõdöntõben, másik ágon man city-barcelona van :D
most jön a palermo elleni bl negyeddöntõ, és bejutottunk az olasz kupa döntõjébe is, ott is az udinésével toljuk. közben felajánlották 12m-ért alexis sanchezt mindenkinek, adtam is volna neki egy zsíros heti 125ezer fontos fizut, de inkább a juvéba megy a mocsok, lehet megkellett voln adni a 150ezres maxot, nem sok ilyen pléja lesz még akit csak így idedobnak elém :/
nem is lõttem még ennyi gólt egy meccsen, talán 5 vagy 6 volt a max <#eplus2>#eplus2>
És nem is volt drága, mindössze 5 milliót kell érte kifizetnem.
Azért köszönöm a a tippeket!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
És õ jól tudja segíteni a támadásokat? Még egyszer sem igazoltam le, így kicsit kíváncsi vagyok :)
Szeretnék venni egy olyan támadó középpályást, aki bal és jobb oldalon is játszik. Eddigi kiszemeltek Nasri, A. Young. és Arda.
Ti melyiket ajánlanátok megvételre?
Persze ha vki jobbat mondani, szívesen várom!
Elõre is köszönöm! :)
Kupából a negyeddöntõben hosszabbítás utáni 0-2-vel estünk ki az Udinese ellen.
http://imagerz.com/QEMUW0tvAwJWVF1JGAVR

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

kupadöntõ

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
10.3-as patch van fennt nekem
és a tabella,kissé hiányos ugyan,de a lényeg látszik
a kupadöntõt a Dnipro ellen játsszuk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Kezdtem egy vándorkarriert ahogy anno Huni.Gép elsõre a Cska Moszkvát dobta.
Csapatot a 12. forduló után vettem át 11pontos hátrányban a zenittel szemben és a csapat az 5.helyen tanyázott a bajnokságban.A célom h dobogósok legyünk..bár azért egy bajnoki cím se lenne rossz.A csapattól nagy valószínûséggel továbbállok a téliszezonban hacsak a nemzetközi kupában nem alkotok valami maradandót.
Jöjjön eddigi kis beszámoló.
Bajnokság állása 17.forduló után.Sajnos a zenit nem igazán akar hibázni...
Eddigi meccseim:
Eddig nemrossz a védelem...
Átigazolások(nem is tervezek többet ezért linkelem be)
Egykét sztárjátékos:
Alex Teixeira,Alan Dzagoev,Necid,Akinfeev,Bernardo
Akk mára röviden ennyi majd holnap folytatom.ja és közbe elválaltam kolumbia szövetségi kapitány posztját..hát nemsok az esély a vb kijutásra de megpróbáljuk megragadni azt a keveset.
u.i.: Huni cisco karriere nagy reszpekt mint ahogy Zakinak is. Mor3llo görögbe már énis voltam a panával sok sikert hozzá úgy ahogy Bakkermannak is.
messi lett az aranylasztis.
performansz. 34 meccsen 13 gól meg 10 assziszt, 8,20
van ez az exposito gyerek nálam.
semmi extra, tucatpléjör.
55/51/30, 8,30.
még nevezve sem volt a 25-ös listára. nc.
Tegnap elkezdtem egy játékot a Dortmund csapatával, és ma befejezvén az elsõ idényt, elértünk egy 2. helyet a bajnokságban, aminek rendkívül örültem, tekintve, hogy a hatalmas adósság miatt nem kaptam átigazolási pénzt, és a média is csak a 9. helyre várt
továbbá a gólkirályi cím, és a német kupa is be lett húzva
képek késõbb esetleg :)
Avanti Crociati!
BL nyolcaddöntõ: vs Zenit :o
2,1m fontba
egyébként mennyi a piaci értéke?
na, kép nélkül, de statok:
1. szezonjában 39 meccs/15 gól/9 assziszt
2.: 36/10/6
3.: 38/17/5
4.: 54/34/18
5.: jelenleg 20 meccsen 10 gólos, többnyire csereként játszva.
Ha csapat van mellette, jól nyomja :)