Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
hát szerintem nála a bejött cselek és a beadások száma meg h mennyit fut el :D
am meg példa ként mondtam csak h sok minden bele számít

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
persze, csak egy balszélsõ tkp esetében nehogy már a labdaszerzések száma legyen a leginkább befolyásoló tényezõ :D

Darthmushroom
de az értékelés nem csak attól függ. függ attól is h hogyan játszot hány labdát szerzett hány sikeres passza volt hány sikeres beadása stb.stb...

Terminátor14
Megesik, csatárokat nálam sem nyomja annyira.

Dzsudzsáknak volt olyan 5 meccse, ahol az átlaga 7,88 volt, miközben 0 gólt lõtt és adott összesen 1 gólpasszt :D

CSAK a Fradi

Huni92
Bug. :D

Btw én épp azt vettem észre, hogy hiába lõ egy gólt valamelyik csatárom, nem nagyon megy az értékelése 7,0 fölé :)

Terminátor14
Akkor lehet hogy késõõ volt, beképzeltem :DD

Az mi, hogy 3. szezonban én vagyok (Samp) a bl elsõszámú esélyese úgy, hogy tavaly csak elõdöntõig jutottunk és a bajnokságban is "csak" 3. hely lett? :P

CSAK a Fradi

Huni92
egyáltalán nem érzem ezt :D

Terminátor14
Srácok, aki a 3. patchet is feltette, annak nincs olyan érzése, hogy a játék "szórja" a jó osztályzatokat, néha nem túl kiemelkedõ produkcióra is?
Nálam pl Dzsudzsák elvan a szélen, néha ló egy gólt vagy ad 1-1 gólpasszt, de azért nem túl nagy szám (mmint hozza, amit kell, de nem kiugró), ehhez képest kapja a 0 gól/0 passz-ra a 9.0-át most is :D

Hogy van ez?

CSAK a Fradi

Darthmushroom
2év:
a cél teljesítettük simán bent maradtunk érd. h castle nem nyerte meg a playoffot mikor õk lennének bajnokok csak 10pontot levontak tõlük:

derlei meg ismét gólkirály lett:

Huni92
Nice. A hajrában percben Valera csatárt játszott az Atleticonál, és persze, hogy 45%-os kondival a 93. percben nyerte meg a meccset a kis geciknek. A Chelsea ellen kéne legalább egy x, hogy meglegyen a 2. hely.

zyndar
Hmm, év elején elengedtem ingyen az akkor 38 éves kapusomat (Cassard) ingyen, le is baszott a vezetõség, és jelenleg a Liverpool alkalmazásában áll, 5 meccsen játszott is.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Tudtam, csak nem sejtettem :)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
pötyögd be a keresõbe, hogy southampton :)

zyndar
Nájsz
Tényleg, nem rémlik, hogy Angliában toltad volna. Utálod-e?

Huni92
Na, elfér oda a BL-bõl bejövõ pénz azért :)
Nálunk 4 meccs után úgy áll a helyzet, hogy a Chelsea vezet 10 ponttal, utána jövünk mi 8-cal, majd az AtMa 3-mal. A Rubint épp most vertük 1-0-ra, még 1 x kell a tj-hoz.

zyndar
Szólok, ha elkezdtelek sajnálni :)
Én a Marseillet idén sem fogom tudni tartani, fõleg úgy, hogy elkenték a szánkat 2-0ra, ami még hízelgõ is.

zyndar
[/url]

Huni92
Na baszom a szájukat a cseréknek, akik a 12. fordulóban nem voltak képesek legyõzni a Chornomorets csapatát. 93. percig vezettünk, végül 3-3 lett. Elsõ pontvesztés a bajnokságban.

Huni92
Én csak annyit akartam kifejezni, hogy: én megmondtam <#vigyor3>

Pénzügyileg hogy állsz?

zyndar
Jó, nem baszhatom le õket, mert 1 vereséggel lehozták a csoportkört vazze. Több keresnivalóm lett volna az EL-ben. Különben te csak maradj csendbe. (Düsseldorf, Cisco, Metalist, Sporting, Palmeiras, Sociedad...a teljesség igénye nélkül)

kösze!!!

Huni92
Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\skin neve\graphics\backgrounds

ide beteszel egy képet, átnevezed default.jpg-re, majd újratöltöd fmben a skint.

srácok játékba háttérképnek hogy lehet berakni bármit?? PL: #62029 HSZ-nél Robbent???

Huni92
zyndar
<#fejvakaras>

Valószínûleg feltételeset kapott, le tudtad igazolni, de kölcsön kell hogy add oda, ahol pár év után kap EU-s állampolgárságot (pl. Belgiumban asszem 3 év után kapnak).
De amikor leigazoltad, elvileg ezt leírta.
Huni92
Napot, gratula mindenkinek!

zyndar

zyndar
Gratula Morello, Fisicofan és Magic!

Magic Boy
Félidõben így állunk:

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Fisicofan
Nah, a két kép még1szer:

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Fisicofan
Üdv mindenki
Haladok a Santossal, féltávnál egész jól állunk, a média 11. helyre várt, úgyhogy alapvetõen eddig elégedett vagyok.

A védelem jó lenne ha összeszedné magát, ennyi kapott góllal nem hiszem hogy lehet bajnokságot nyerni, ráadásul a legváratlanabb pillanatokban bejön egy-egy vereség.
Egy meccs amivel elégedett voltam(bár azért gólt muszály volt kapnunk):
http://noob.hu/2010/05/20/Goias_v_Santos.jpg[/img]
És Augusztus hónap legszebb góljai:)
http://noob.hu/2010/05/20/Goals.jpg[img]

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Zwickau-val amikor kezdtem az volt a célom hogy minnél elöbb bármilyen csapattal a legnagyobb osztályba kerüljek. most bejelentkezett értem a Cardiff. elfogadom:) de a mentést megtartom és folytatom majd.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Moomantha
de mikor leigazoltam kapott munkavállalási engedélyt. akkor ez most h van?

báttyó02
munkavállalási engedély kell neki asszem...de ha rámész arra az ikonra (nem klikkelsz rá) akkor ki is írja

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Moomantha
Mit jelent az ha egy játékos neve elõtt egy piros téglalapba az van írva h Mve? magyarosítás van felrakva

Mor3llo
Gratula! Jó hallani, hogy komolyan veszed a saját nevelésû ifijeid.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Ezzel a gyõzelemmel biztossá vált, hogy 5 fordulóval a vége elõtt megszereztük sorozatban a 2. Szuperliga elsõségünket!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ja és BL-be Manchester United ellen szoptam ki az elõdöntõben, 1 góllal nyertek, bár letudom annak, hogy a fél "sztárcsapatom" le volt sérülve, plussz 1 kiállítást is összeszedett egyik kedves középpályásom...

üdv emberek! rég jártam a topikban, viszont a napokban elõvettem az FM2010et és kedvenc csapatommal elkezdtem játszani (Real Madrid). Túljutottam ez elsõ szezonon, enyém a Spanyol Kupa és megnyertem a Spanyol Ligát is. Mindkettõnél szorosan küzdöttem a Barca-val, eleinte még szívtam kicsit de belejöttem... :) Kisebb melléfogásnak érzem David Villa 69millió euroért való leigazolását a Madridba, de muszáj, mostmár látom. Viszont hiába van fent a legújabb patch még mindig irreális a sárgalapok illetve sérülések száma. Spanyol liga utolsó meccseire és kupadöntõre pont lesérült az összes csatárom (...) Higuaín szerencsére meggyógyult a kupadöntõre és sikerült játszatnom. Plussz észrevettem, hogy nem csak a csatárok döglõdnek állandóan, Van der Vaart is 5-6 hónapra kiesett... Tudom a legrégibb megoldást, hogy kilépés mentés nélkül majd visszalépés, de szerintem az nem életszerû :))
Egyes helyzetekben kénytelen voltam az ifi csapatból felhozni a felnõtt keretbe védõt illetve csatárt.

Plussz elég sokat költök az ifi csapatra és egyre nagyobb tehetségek nõnek ki: Amine (csatár), Alípió, és még 2-3 játékos. Folyamatosan nõ az értékük, bár nem tervezem eladni õket, legalábbis amíg szorult helyzetbe nem leszek anyagilag, mivel ugye jól jönnek a lassan kiöregedõ Raúl helyére illetve az állandóan lesérülõ Higuaín - Benzema páros helyére... Az alapkeretbõl csak Gago-t engedtem el még szezon elején, most Guti eladásán gondolkozok mert igazából nem nyújt jó teljesítményt. Szerintetek mennyire éri meg ifi csapatba fektetni? Esetleg valamilyen edzõt tudtok ajánlani ifikhez illetve elsõ csapathoz? Fõleg támadás és védelem kiépítése érdekelne :)

Huni92
Látom megjavítottad <#hehe><#vigyor3>

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zyndar

zyndar
Ne kóstolgass, tudomhollaksz <#boxer>

Huni92
1 vereséggel letudni, verynice :)

Mor3llo: az már simaliba.
Zyndar: bekrepált a ríltájmeditor, vagy wtf? o_O

akvik
olyan hibát nekem is írt ki.asszem letöröltem az összes arc meg minde féle csomagot felraktam újra a játékot és utána csak néhány arccsomagot.utána müködött.

AFC Liverpool 2. szezon!Tudom másoknak ez nem nagy eredmény,de most sikerült elõször 100pont felett termelni:)

Grat mindenkinek a sikerekhez:)
Mor3llo
Azt hiszem, ezzel el is dõlt a bajnokság.

"not well-formed(invallid token) at line1 ofdefault.xml"
Pontosan ezt irja ki...