Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am meg példa ként mondtam csak h sok minden bele számít
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Dzsudzsáknak volt olyan 5 meccse, ahol az átlaga 7,88 volt, miközben 0 gólt lõtt és adott összesen 1 gólpasszt :D
CSAK a Fradi
Btw én épp azt vettem észre, hogy hiába lõ egy gólt valamelyik csatárom, nem nagyon megy az értékelése 7,0 fölé :)
Az mi, hogy 3. szezonban én vagyok (Samp) a bl elsõszámú esélyese úgy, hogy tavaly csak elõdöntõig jutottunk és a bajnokságban is "csak" 3. hely lett? :P
CSAK a Fradi
Nálam pl Dzsudzsák elvan a szélen, néha ló egy gólt vagy ad 1-1 gólpasszt, de azért nem túl nagy szám (mmint hozza, amit kell, de nem kiugró), ehhez képest kapja a 0 gól/0 passz-ra a 9.0-át most is :D
Hogy van ez?
CSAK a Fradi
a cél teljesítettük simán bent maradtunk érd. h castle nem nyerte meg a playoffot mikor õk lennének bajnokok csak 10pontot levontak tõlük:
derlei meg ismét gólkirály lett:
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Tényleg, nem rémlik, hogy Angliában toltad volna. Utálod-e?
Nálunk 4 meccs után úgy áll a helyzet, hogy a Chelsea vezet 10 ponttal, utána jövünk mi 8-cal, majd az AtMa 3-mal. A Rubint épp most vertük 1-0-ra, még 1 x kell a tj-hoz.
Én a Marseillet idén sem fogom tudni tartani, fõleg úgy, hogy elkenték a szánkat 2-0ra, ami még hízelgõ is.
[/url]"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Pénzügyileg hogy állsz?
ide beteszel egy képet, átnevezed default.jpg-re, majd újratöltöd fmben a skint.

De amikor leigazoltad, elvileg ezt leírta.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Haladok a Santossal, féltávnál egész jól állunk, a média 11. helyre várt, úgyhogy alapvetõen eddig elégedett vagyok.
A védelem jó lenne ha összeszedné magát, ennyi kapott góllal nem hiszem hogy lehet bajnokságot nyerni, ráadásul a legváratlanabb pillanatokban bejön egy-egy vereség.
Egy meccs amivel elégedett voltam(bár azért gólt muszály volt kapnunk):
http://noob.hu/2010/05/20/Goias_v_Santos.jpg[/img]
És Augusztus hónap legszebb góljai:)
http://noob.hu/2010/05/20/Goals.jpg[img]
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Egyes helyzetekben kénytelen voltam az ifi csapatból felhozni a felnõtt keretbe védõt illetve csatárt.
Plussz elég sokat költök az ifi csapatra és egyre nagyobb tehetségek nõnek ki: Amine (csatár), Alípió, és még 2-3 játékos. Folyamatosan nõ az értékük, bár nem tervezem eladni õket, legalábbis amíg szorult helyzetbe nem leszek anyagilag, mivel ugye jól jönnek a lassan kiöregedõ Raúl helyére illetve az állandóan lesérülõ Higuaín - Benzema páros helyére... Az alapkeretbõl csak Gago-t engedtem el még szezon elején, most Guti eladásán gondolkozok mert igazából nem nyújt jó teljesítményt. Szerintetek mennyire éri meg ifi csapatba fektetni? Esetleg valamilyen edzõt tudtok ajánlani ifikhez illetve elsõ csapathoz? Fõleg támadás és védelem kiépítése érdekelne :)

Mor3llo: az már simaliba.
Zyndar: bekrepált a ríltájmeditor, vagy wtf? o_O

Pontosan ezt irja ki...