Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trnokikoma
szevasztok managerek.
az miért van hogy egy-egy meccsen a vedõim csak nézik az ellenfél csatárait és csak lövetik velük a a gólokat, máskor pedig még csak helyet sem hagynak nekik?!?

Huni92
onepiece

Mien skin ez a Dortmundos mentésedbe?

ARSENAL&POKER

terminátor

DONGUBA
Es miert ilyen csunya?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Épp kezdeni akarok egy karriert vagy válogatottal vagy klubbal és akkor az elért sikerek alapján csak felkérnek klubhoz vagy válogatotthoz még mellé.
Nah szépen megfogalmaztam:)
Szerintetek melyikkel kezdjem?:)
Elõre is köszi.
zyndar
Utley: beteg vagy, viszont szorítok a jó eredményért :)
Huni: Nem uncsi az ÖSSZES csapatnál csíttaktikkal tolni? <#crazya>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Water
Két szemem rajtad van ám, h mit csinálsz a Juvával! <#ravasz1>

Forza Juve per sempre!

Huni92
jó az utley, jó az :)

Van a Bayernben egy csatár, akit 2011-ben generált a játék, és már akkor feltûnt, hogy nem szarral gurigázik. 6 éve folyamatosan üldözöm, de egyik csapatomba se akart eljönni.
Gondoltam, hogy most a Juveba csak elvánszorog. 60 millió euróért vehetném meg, pénz van dögivel, szal ez nem akadály.
Adnék neki évi 13 millió eurós fizut, amivel a legjobban keresõ pléjör lehetne, 50k euró pályára lépési és ugyanennyi gólbónuszt, évi 25%-os fizuemelés, 15 milliós aláírási pénz, és szarik rám
Ja, itt van Jan Szobaember

Igazolások
Keret

Túl vagyunk az odavágókon a VB-re való kijutásért folytatott harcban:)
Íme az eredmények:
A legsimább meccsem ez volt,és az eredmény is elismerésre méltó úgy érzem:)

Aztán jött az Új-Zéland..A Kivik megszállták a térfelemet és esélyt nem adtak...ha a statisztikát nézem,akkor elmondható jól jöttünk ki belõle még így is...

És az odavágó harmadik meccsén,sikerült elérni egy bravúrt :)

Az elsõ 3 meccs után elmondhatom,hogy a 2018-as VB-t is Cook-Szigetek nélkül rendezik meg...<#rinya>
Lassan jön az Óceániai Nemzetek Bajnoksága,és itt szeretnég picit vigasztalódni,egy döntõre úgy érzem jó esélyem van :)
Grat mindenkinek a csodás eredményekhez!!!!
Hát ilyet se gondoltam volna,hogy lesz olyan idõszak amikor elmondhatom Cook-Szigetek 6!!! meccs óta veretlen :) Jön az Óceániai Világbajnoki Selejtezõ elsõ 3 etapja :)
Roland10
Ez elég jó teljesítmény a Bilbao-val..:D

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Huni92
Athletic Bilbao 2015/2016

Kemény szezon volt, meglepetés vereségekkel és döntetlenekkel fûszerezve. A szezon legfontosabb igazolásának gondolt Raúl Garcia 9 meccs után megsérült, és az idény hátralevõ részét a gyengélkedõn töltötte, aztán az utolsó bajnokin kapott 10 percet.
Kupában a legjobb 16 között a másodosztályú Gijón ellen véreztünk el, 4-3 volt összesítésben az eredmény.
Igazából Muniaintól vártam, hogy vezére lesz a csapatnak, és összességében nem csalódtam benne, de a lassan 32 éves Fernando Llorente elképesztõ teljesítményt nyújtott, és egyértelmûen õ lett a szezon embere. A kezdetben gyengélkedõ, szintén nagyöreg Arteta akkor kezdett el jól játszani, gólokat és gólpasszokat lõni, amikor januárban Xabi Prieto érkezése okán átpakoltam a bal szélre.

Miközben ezt levéstem, megvan a következõ állomása is a karrieremnek, a 4. helyen végzõ Juventushoz igazoltam.

http://noob.hu/2010/06/22/team.PNG
http://noob.hu/2010/06/22/atnezes.PNG
http://noob.hu/2010/06/22/tabella.PNG
http://noob.hu/2010/06/22/trans.PNG
http://noob.hu/2010/06/22/stat.PNG

akvik
mondjuk annyi pénzbõl könnyû igazolni egykét sztárt.

Egy kis chivas estére(2013/2014)
Csapat nemrossz viszont az eddig mérkõzéseken gyengék játszottunk és a mexikói bajnokság sem egyszerû.(lebonyolítása meg pláne nem)
Észak-amerikai bajnokok ligájában is indultunk és könnyû csoportot kaptunk szóval sztem meglesz a továbbjutás(elsõ meccset hoztuk 3-1-re)

Átigazolások
Csapat
Bajnokság

Spanyol válogatottal két meccs van hátra a selejtezõbõl és 1pont kell hogy kijussunk.

<#wow3>

Huni92
megint itt? :)

el akartam menni RM-tõl csak én barom rámentem a szerzõdéshosszabbításra anno

Roland10
Megvaan..köszi a segíítséget:D

Huni92
ezt mondom.
windowsban át kell állítani a felbontást 1280x1024-re, és utána lehet ablakba tenni.

Roland10
Nekem magyar a game..és ahol felbontást lehet állítani,ott nem enged rá menni az "ablak'-ra valamért nemtom szürke...többi felbontást meg betom:S

Huni92
1280x1024-es felbontást kell állítani windowsban, majd fm - preferences - display & sound - display modenál kiválasztod a windowed opciót.

neon: az furcsa, ami miatt ultimátumot adtál :D:D

Roland10
Ti hogy játszotok ablakbaa??:D Én nem tudom átálítani..:S

már untam hogy túl egyszerû meccseket nyerni... kihívást akartam.. megkaptam. Most a célom, hogy Ghánával VB-t nyerjek :DD

akvik
Így is van.Chivas és Spanyol válogatott töltés.

Huni92
na, tipli mexikóba, moströgtön!

akvik
ja hoppá azzal nem számoltam h forlán is öregszík.<#vigyor>
ebbe a barcába sincs sok kihívás eddig szinte mindenkit verünk.csak a racing nehezítette a dolgunkat.

Huni92
hátõ forlán igy 2016 tavaszán a nottingham forest tartalékcsapatában kergeti a bõrt, 36 évesen, szóval tõle nem tartok :D
egyébként igen, ezután lelépek.

akvik
Az nemrossz<#eljen>.Egy jó hajrával meglehet a második hely ha barca 1-2x hibázik és te meg hozod a meccseid bár az atma az télleg erõs(vagyis inkább forlán).
1év után tovább is állsz?vagy maradsz a bl-re is?

Huni92
<#rolleyes><#szomoru2>

akvik: 10 forduló van, most vagyunk túl egy real-barca-valencia pakkon. 2 pontot szereztünk, a madridtól kikaptunk.
az utolsó fordulók lesznek még húzósabbak, sevilla-atma-espanyol vár ránk a végén. 3. helyen állunk, 10 pont a hátrány, de a barca csak 3-mal van elõttünk.

Köszi szépen viszont változott a helyzet. Elküldtek a Madridtól :D Ultimátumot adtam be, hogy növeljék az átigazolási keretemet (100 milla euro nem volt elég he' :D). Elküldtek a picsába és most ha felvesznek akkor a Sportingnál fogom folytatni a munkámat.

akvik
hát az nemsok de azért köszi.
Athletic hogy halad?

Huni92
idén az arsenal nem csíter, de az elõzõ években az volt.
info nincs, max annyi, hogy már rendelni lehet.

akvik
hát egy kicsit télleg azok.Mondjuk a wenger féle arsenal a legnagyobb csít csapat:D
Tud már valaki valami infót az fm11rõl?mikor fog megjelenni milyen ujítások lesznek benne?

Huni92
jó, én sem vagyok real ellenes :D
a barcat sem utálom.

fmben viszont mindkettõt rühellem, mert csiterköcsögök.

akvik
Mondjuk én nem vagyok real ellenes (csak egy játékosukat utáltam egy bizonyos figo-t:D) de õk se jobb választás mint a barca<#buck><#mf2>(sõt most inkább mindenki barcás..sok divatdrukker)
u.i.: Vezet Dél-Afrika<#wow1><#vigyor>

Huni92
jó, de ekkorák? <#mf1>
ja, dortmundhoz azé' grat :)

akvik
Mindenkinek lehetnek hibái<#hawaii><#vigyor>

Huni92

kedvenceim

ettõl megkímélhettél volna. <#idiota>

pedig szimpatikus voltál.

kár érted.

<#vigyor3><#love11>

hát na ezaz :DDDDDD
Casillas utál engem, szal az eladását fontolgatom. Julio Cesarért már ajánlatot is tettem az Internek!

akvik
Grat Huni.Zyndar.Gomba,Utley:)
Dortmund/Spanyol válogatott 2012/13:
Jó igazolásoknak köszönhetõen meg hogy a bayern viszonylag sokszor bukott a bajnokságban így sikerült megnyerni a trófeát.Kupában nem alakítottunk nagyot és elég hamar kiestünk.Tovább is álltam egy mexikói csapathoz viszont egy ideig pihentetem a mentést mert új karrierbe fogok a barca csapatával.(kedvenceim és a fm10-be még nem kezdtem velük 1x se)

Meccsek
Csapat
Bajnokság
Sahin
Gignac
Nainggolan

Neon:
Szóval egy védekezõbb taktikra gondoltál ezért megosztom veled amit most a barcánál használok.Jelen esetedben kakát kéne egy sorral hátrébb hozni és advanced playmakernek benyomni xabi mellé.(xabi boxtobox lenne)

Kapus
Szélsõhátvédek
Középhátvédek

Csapatról egy kicsit:
Átigazolások
Megpróbálok spanyol játékosokat szerzõdtetni és nem irreállis összeget költeni(elsõ évbe ez nem igazán sikerült:D)
Célom természetesen mindent megnyerni és a csapatban nagyrészt csak spanyol játékosok legyen és minimálisan külföldiek.Utánptólás képzésre is odafigyelni és b illetve c csapatból minnél több játékost beépíteni az elsõ csapatba.
Csapat
És így vált be a taktikám.(bajnoki tabella 5 forduló után)

Bl-ben az Alkmaar,Besiktas Wolsfburg csoportot kaptuk elsõ meccset nyertük hollandiában.

Ramox
Casillas tényleg sokat tett azért, hogy bekerüljön a hét csapatába x))

hát valami ütõképesebb takikát hogy Inter-t, Barcát tudjam verni ha kell.
Tegnap nagyon jó formában voltak Betis ellen :)
10-0
hét csapata a meccs után :D

Minek taktika, ha közeledik a BL-döntõ?

Támadónál én egy ilyesmire gondoltam:

--------------------------Higuaín(CS)----------------------
Di María(TKPB)---Kaká(TkpK)----Cristiano Ronaldo (TKPJ)
----------------------------------------------------------------
--------------------------Xabi Alonso(KPK)--------------
-------------------------De la red (VkpK)----------------
Kolarov(VB)-------Simunek-----Albiol-----Sergio Ramos(VJ)
----------------------------------------------------------------
--------------------------------Casillas---------------------

Üdv! Real Madriddal játszok ugye... szeretnék összeállítani egy nagyon ütõs támadó taktikát illetve egy védekezõt is. Mit ajánlotok? Támadó játéknál mindenképp Higuaín/Benzema/Villa, Cristiano Ronaldo, Kaká, Di María szerepeljen (mit ajánlotok?).

Védekezésnél pedig én Kolarov - Simunek - Albiol - Sergio Ramos 4esre gondoltam... Milyen beállításokkal játszassam õket?

Azért kellene segítség, mivel kisebb spanyol csapatokat elverem, de nagyobbak ellen már baj van (Barca, külföldiek közül meg Inter, Chelsea, etc). Közeledik a BL döntõ és addigra kéne nekem egy nagyon jó támadó és védekezõ taktika. Nem is kimondottan védekezõ hanem kontrázós taktika kéne, mivel a támadóim nagyon jól megjátszhatóak általában.
Esetleg van valamilyen oldal ahonnan lehet leszedni taktikákat? elõre is kösz a választ!

hi
u19 válogatottat lehet irányítani vagy csak u21?
Védekezés magasiskolája :D Van 2 évem,hogy a támadó alakzatot is formába hozzam :)
Huni92
ügyes vagy gomba :)

Darthmushroom
3év:
igazolások:

szuperkupa:

belgakupa:

bl döntõ:

felsõház:

blben az egyeneskiesésben:
OM 0:1 Liege
Liege 2:1 Om