Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinamó kijev: pipa
odavágó / visszavágó
Darthmushroom
végre valami eredmény:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92

elsõ meccs:
s04 - werder 4-1 (raúl 2, üntelár, jendrisek)

a másodikról is csak szövegest akartam, de ilyen comeback után vétek lenne mellõzni a képet

Huni92
Én kezdtem egy utolsó játékot, frissített détbéz, Schalke 04.
Kérném szépen a fejlécbe is kék alapon fehér betûkkel 😊

Terminátor14
Áhá..😄

Akkor remélem tudod melyik csapatnak kell eladni! 😊
Én szenvedek a fradival 😞(

CSAK a Fradi

mondom kicsit nevesebb 😄
amúgy az egyik ifimért a fradi és a loki is ajánlatot akar tenni
Terminátor14
Fradi kiket vinne? 😄DD

CSAK a Fradi

fúúúúú most minden kicsit nevesebb csapat bejelentkezett valamelyik játékosomért 😄DDDDDDD
Darthmushroom
szánalmas ahogy idén játszunk 2gy nagy nehezen meg 2kiszenvedett döntetlen idén. 4m 9rugott 7kapott gólt. aszem mára abbahagyom

MOTALA AIF, 2016 keret / átigazolások

bajnokság: pipa (gólkirály)
svéd kupa: pipa
helytállás bl-ben: pipa
bl meccsek: pool / betis / benfica / benfica / pool / betis

most 2016 decembere van, európa liga kieséses szakasz és a bajnokság kezdete majd tavasszal.
egy év múlva az új stadion is kész lesz. 😊
DONGUBA
Kosz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

a Fõnökrõl nekem ez jutott az eszembe 😄DDDd

Huni92
Grat Gomba, grat geo, grat Fõnök (deszaaaar 😄 meg kell szokni, na 😄)

Huni92
OnePiece Skin.

DONGUBA
Huni ez melyik skin?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<#wow1><#wow1><#wow1>

Huni92
megválasztottak az év menedzserének a Premjer Ligában 😄DDDD
pedig csak ötödikek lettünk 😄
decemberben járok,sztem hamarosan kirúgnak:S:S😄😄
bajnokságban 10.ek vagyunk,El csoportban eddig utolsók de még továbbjuthatunk...
nagyon nem megy,pedig már variáltam össz vissza mindent de nem:S

a BL-ben legalább sikerült, amit terveztem 😄

azanyjukpicsáját

sajna még egy hónapot várni kell arra
zorrobomber
Az jöhetne már felõlem is <#gonosz3>

Fyrex
bújok?😊 itt vagyok minden nap, várom az új gémet

Avanti Crociati!

zorrobomber
inkább rakj parma-s képeket. mindig akkor bújsz elõ amikor nem kéne :/

DONGUBA
milevski kell oda o egy isten

hát ez erõsen benne volt a pakliban, a rengeteg igazolás miatt a csapategység egyenlõ volt a nullával, de megérte szerintem, következõ szezonban ilyen kerettel lehet vitézkedni, igazolni pedig nem is kell a télen szerintem

DONGUBA
Nem ebben hanem az alapeditorban raktam at oket

Terminátor14
Ennyit azért nincs kedvem szórakozni a dologgal, úgyis közel az új rész.

CSAK a Fradi

DONGUBA
En atraktam minden uj igazolast a fradiba es ugy kezdtem uj jatekot....hat heinz magasan a legjobb playam volt😊)

Fyrex
ne aggodj nem csatlakozik hozzad senki sem!😄DDDD

Avanti Crociati!

Terminátor14
Áháá, köszi.
Így már jó.

CSAK a Fradi

hát, ha egy bõrszín átállítása csít, akkor az, de szerintem nagy különbség van, mondjuk a mez minta átállítása, meg a csapat repjének megnövelése között
menteni kell a játékban is
Terminátor14
Elkezdtem a Fradival, megvoltak az átigazolások meg elsõ pár bajnoki...
Nézem Csizmadia adatlapját (akit középsõ védõként játszatnék), 178cm 69kg...
Mit ne mondjak, jót röhögtem.
Megnéztem a hivatalos oldalon, 185cm/83kg, ez már hihetõbb.
Át akarnám írni, de betöltöm a játékot, betöltöm az editort, megkeresem õt, átírom, editortban mentésre megyek, de semmi sem változik 😞

CSAK a Fradi

DONGUBA
De te most akkor csiter vagy?😄DDDD
Mert aki hasznalja az van aki szerint az

én speciel most állította át honda bõrszínét, mert sárga helyett fekete volt 😄
DONGUBA
Ezt akar ki is kerhetnem magamnak😄DDD
Mit akarsz modositani amugy?

Terminátor14
Ezer köszi! 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Kéne egy kis help, asszem te vagy az emberem 😄

Játék közben tudom módosítani az adatbázist úgy, hogy azonnal érvénybe lépjen a módosítás? (Szal ne kelljen új játékot kezdeni)

CSAK a Fradi

DONGUBA
MINDENKINEK

Darthmushroom
átigazolások:

hát a szuper kupa nem jött össze:

miért? négerek nélkül szinte lehetetlen nb1-et nyerni, nézd meg pl tavaly a vidit, nekik se volt, ezért nyert a loki, meg igazoltak gyorsan egyet nyáron <#idiota>
fél honvédom onnan volt anno 😄 szégyenlem is egy kicsit... 😄
azért meglátszik, hogy 10+ új játékos érkezett, szenvedünk rendesen, mert nincsenek összeszokva
megemlíteném még a elefántcsontparti ASEC Mimosast, na ott aztán lehet találni játékost bõven
Terminátor14
Csítnemzet nálam pl Ecuador vagy Kolumbia, mert irl nem túl jók, viszont a játék szinte minden évben generál oda nagyon jó fiatalokat. Meg ezen belül vannak adott csapatok is persze.

Ezen kívül a szokásos chilei, brazil és arngentín csapatokban is mindig vannak óriási tehetésgek. Nekem a tavalyi játékban pl 4-5 szezon után a fradim úgy nézett ki, hogy 3 brazil, 3 argentín, 2 olasz, meg a maradék magyar 😊 És olyan játékosokkal, hogy húhh.

Most keztdtem egyet a 10.3-as patch telepítése után, Fradival még nem toltam így, kíváncsi leszek.

CSAK a Fradi

Köszi a tippeket.Fiatalokkal csak az a bajom, hogy már nincs türelmem megvárni míg jók lesznek, korábbi játékaimban mindig azt csináltam.A részletfizetést megpróbálom, azt még nem csináltam.A játékoscsere lenne a legjobb de bármikor próbálkoztam nem jött össze még ha fizettem is hozzá( pedig van jó pár minõségi játékosom,csk a taktikámba nem férnek bele.)Csítnemzeten mit értetek?