Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
elsõ meccs:
s04 - werder 4-1 (raúl 2, üntelár, jendrisek)
a másodikról is csak szövegest akartam, de ilyen comeback után vétek lenne mellõzni a képet
Kérném szépen a fejlécbe is kék alapon fehér betûkkel 😊
Akkor remélem tudod melyik csapatnak kell eladni! 😊
Én szenvedek a fradival 😞(
CSAK a Fradi
amúgy az egyik ifimért a fradi és a loki is ajánlatot akar tenni
bajnokság: pipa (gólkirály)
svéd kupa: pipa
helytállás bl-ben: pipa
bl meccsek: pool / betis / benfica / benfica / pool / betis
most 2016 decembere van, európa liga kieséses szakasz és a bajnokság kezdete majd tavasszal.
egy év múlva az új stadion is kész lesz. 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

pedig csak ötödikek lettünk 😄
bajnokságban 10.ek vagyunk,El csoportban eddig utolsók de még továbbjuthatunk...
nagyon nem megy,pedig már variáltam össz vissza mindent de nem:S

Nézem Csizmadia adatlapját (akit középsõ védõként játszatnék), 178cm 69kg...
Mit ne mondjak, jót röhögtem.
Megnéztem a hivatalos oldalon, 185cm/83kg, ez már hihetõbb.
Át akarnám írni, de betöltöm a játékot, betöltöm az editort, megkeresem õt, átírom, editortban mentésre megyek, de semmi sem változik 😞
CSAK a Fradi
Mert aki hasznalja az van aki szerint az
Mit akarsz modositani amugy?
Játék közben tudom módosítani az adatbázist úgy, hogy azonnal érvénybe lépjen a módosítás? (Szal ne kelljen új játékot kezdeni)
CSAK a Fradi

MINDENKINEKMegcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hát a szuper kupa nem jött össze:
Ezen kívül a szokásos chilei, brazil és arngentín csapatokban is mindig vannak óriási tehetésgek. Nekem a tavalyi játékban pl 4-5 szezon után a fradim úgy nézett ki, hogy 3 brazil, 3 argentín, 2 olasz, meg a maradék magyar 😊 És olyan játékosokkal, hogy húhh.
Most keztdtem egyet a 10.3-as patch telepítése után, Fradival még nem toltam így, kíváncsi leszek.
CSAK a Fradi