Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most látom hogy csak én nyomtam tele képekkel a fórumot.Bocsi ha valakit untattam.
Megvacsoráztam, megfürödtem aztán felnyomtam az lcd-re és egy sör mellett megnéztem.HIHETETLEN.
Közben meglett a kupa is
Küzdöttünk becsülettel.
Játszassam a tartalékot a Madrid ellen?Érdekes húzás lenne.
Bence,itt van Nicao az utolsó meccsemen.Pedig alig játszott tavasszal mert nem fér be.
Huni92
folytatódik a "jó szériánk", 0-1 a Nürnberg ellen. :|

Nicao-brazil csatárnak, Ben King-dél afrikai csatárnak, Trabelsi-középpályásnak, Al-Bashi-középpályásnak.Hozzám az mtk-hoz jöttek, mivel a 3. évedod szerintem 17 -18 körüliek szerintem hozzám is akkor jöttek
köszöntem😊
Huni92
Huni92
3-0 a leverkusen, 2-0 a stuttgart, 1-0 a Duisburg, 0-0 a Hannover ellen.

BL csoport: Real Madrid, Fiorentina, Sparta Prága.

*geo91
feo91 ...1kérdés lenne nálad az elsõ osztályba a kezdõ csapatba hány légiós lehet?:$😊
king82
A mai nap a döntetlenek napja volt. Magdeburg ellen még csak csak elment mert legalább támadtunk és volt játék is így csak kicsit zavart a dolog. Viszont Lübeck ellen igen kellemetlen 90 perc volt mivel a 19. percben lerúgták a góltermelõmet és utána nem volt játék, mint ha nem is lettünk volna a pályán. Nem tudom mi lesz velünk amíg fel nem gyógyul a gólgyárosom.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Üdv 😊 elõször is gratula mindenkinek, remélem egyszer én is ilyen sikereket érek el a Mainzzal 😊.

Eddig az alapozáson túl vagyok. Úgy gondoltam, hogy ha már a frissített adatbázissal játszom, nem igazolok senkit. Azokból gazdálkodom akik vannak, csak a stábot fejlesztem.

Eleinte elég nagy problémák voltak az erõnléttel, ez meg is látszott a meccseken. Jobbak voltunk, de a 60-65. perctõl kezdve lelassultunk, hiába cseréltem ki közben az egész kezdõt a cserék is alapból 60%os erõnléttel kezdtek. Így a meccsek vége elég húzósra sikeredett (pl Hoffenheim ellen 2-0ról a végére 3-3 lett).
Szerencsére az összeállított edzésterv és az új fitness edzõ meghozta a hatását, nyugodtan vágok neki a szezonnak.

Találtam két jó tehetséget az ifibe, egy védekezõ középpályás és egy szélsõ/irányító. A vkp-nak örültem, mert azt ugyis venni akartam télen vagy jövõre, de ha sikerül kinevelni akkor ez a probléma is megoldódott.

Ha elértem a januárt jelentkezek képekkel is. Sok sikert mindenkinek 😉

ui.: kaphatok én is Mainzot a nevem mellé? 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

huu de be kell vásárolni ennél a csapatnál..1-2 játékost ajánlhattok😊
Huni92
jövök én is játszani, van kb 2 és fél órám 😊

DONGUBA
Na veget ert a 3. szezpn a fradinal.
Siman nyertuk a bajnoksagot

Magyar kupa es liga kupa is meg lett.

Europa ligaban a negyeddontoig meneteltunk ahol az inter allitott meg.

es vegul egy generalt player aki jon hozzank

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Választásom az ukrán 2.osztályu Sc Volin Lutszk -ra esett. Elég jó anyagi helyzetbe vannak. Játékosok sem rosszak fiatal a keret.2.helyre várják a csapatot természetesen cél az 1.hely😊 Elfogadok ide jó játékosokat ha tudtok
ne gondolj egybõl a bucsúra bármi meglehet.
Megvolt a visszavágó, ezt nevezem helyzetkihasználásnak.Mondjuk volt olyan amit ha én kapok, tépem a hajam.A kapusom kirugta az ellenfél 11-ig ott meg a superhero csatárom megfejelte és gól.A többi viszont szép volt.Elõdöntõben a real jön, szépen szeretnék búcsúzni.
Ha én kezdek az ukrán másodosztályba egyet. És feljutok az elsõ osztályba ott nem lesz könnyü dolgom ugye?
Darthmushroom
hát csak a komolyabb karriereimnek van meg a mentése:castle,liege,torquay,auxerre többinek nincs. csak ugye meg van osztva a meghajtó és azért nincs annyi a hely a c-n.
am is ha valamilyen karrierrel kezdek és hamar megunom törlöm is egybõl.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Terminátor14
Ezt te sem gondolod komolyan, nem kell 500 csapattal kezdeni, és akkor párszáz mega elég mindenre 😊

CSAK a Fradi

Huni92
150 mega 2 backup fájl kb 😊
namost a 23. mu-s karrieredet szerintem simán törölheted a géprõl, és mindjárt megoldódott a szitu.

Darthmushroom
azért mert az én gépemen nincs annyi hely h a sok mentés közül mindnek legyen 2biztonságai is. :S

4 fordulóval a vége elõtt megnyertük, játszhatnak a cserék.Mondjuk tavaly simább volt papíron gyengébb csapattal, fene érti ezt.

A bl negyeddöntõ kínszenvedés de nyertünk viszont ezzel a játékkal még ha továbbmegyünk se lesz esélyünk nagyobb csapat ellen.

oké...akk az lesz kezdek mind2vel aztán ameik jobb az lesz😊
Terminátor14
De akkor se mi döntsünk már, milyen dolog ez?! 😄

Kezdj egyet mindkettõvel, aztán azzal játsszál, amelyik szimpatikusabb az elsõ 1-2 hét után...

CSAK a Fradi

NAC Breda és kis csapat között nem tudok dönteni:S
Huni92
figyelj, ne értünk játssz, hanem a saját szórakoztatásod érdekében.
aki akarja, elolvassa a Bivalybasznád FC-rõl írt karrierbeszámolódat is, aki pedig nem, az akkor sem olvassa el, ha a Chelseavel vagy.
épp ezért szerintem édesmindegy, melyik csapattal játszol, csak válassz egyet, naponta ne kezdj új játékot és hetente kétszer ne kérdezd meg, melyik csapatt nyomasd a témát.

természetesen mindenkinek! neveket nem sorolom fel, mert sokan vagytok 😄

Szerintetek mivel lenne jobb karriert vinni/titeket melyik érdekel jobban NAC Breda vagy egy alsóbb oszátlyu csapat amit feljuttatok. Am a ZTE mellett akarom vinni😊 ZTE-t pedig ugy hogy nem sok légióssal szal többnyire fiatal magyarok!
Terminátor14
Nem akarlak megbántani, de ha már jártál így, akkor mi a fenéért nem állítottad be a 3 fájlos mentést? 2 kattintás, és most max 1 hónapnyi játékidõ miatt sírnál, nem egy újabb elveszett mentésért...

CSAK a Fradi

szegény Lokeren-t kiejtettem,mert az uccsó fordulóban elalibiztük a meccset...ilyet se láttam még,de európai rájátszásba kerültünk...na van még tovább...hihi
Darthmushroom
ezt nem hiszem el a fehérvár mentés dead. megint rosszul mentett kilépéskor és nem lehet visszatölteni természetesen egymentést használok. ez ebbe a hónapba a 2.karrier volt ami így járt :S:S:S:S

myl0
Debrecen városa öröm mámorban 😄
http://noob.hu/2010/10/07/bordo2.JPG

Igen,Igen,Igen😊 egy fordulóval a vége elõtt eldõlt,hogy a 2012-13-as idényt is a legfelsõ osztályban kezdjük😊
king82
Hát ezt nagyon nagy szómórral hallom pedig jöttöd óta elég jól felpörgött a topik. Kérlek te is nagy gonddal válaszd meg utódodat!

www.bundesliga.de www.kicker.de

myl0
srácok lehet, hogy át kell adnom a HG jogot, ha normális házigazdát akartok, mert úgy néz ki, hogy kapok egy komolyabb melót és nem igazán lesz rá idõm, szóval ha szeretné valaki, akkor szóljon PM-ben, aztán ha nem tudok majd a topikra figyelni, átadom
myl0
http://noob.hu/2010/10/07/cselzi2.JPG
megy ez csak nem bb kodot kéne kimásolni -.-

gyûlnek a szép eredmények,de hoztam egy téli szüneti táblázatot😊
myl0
http://noob.hu/2010/10/07/wtf.JPG
Csúnya lenne a kiesés 😄

myl0
3. BL meccs:
http://noob.hu/2010/10/07/cselzi.JPG
Megszületett a Loki elsõ BL gólja igaz öngól, de az is gól...

DONGUBA
Miert mondjak erre a ket meccsre a csapatnal hogy nagyszeru eredmeny???
Sp.prague-ftc 1-1 Ftc-lyon 0-0

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Én is elkezdek majd a ZTE-vel egyet...csak ugy hogy nem sok légióssal minél több fiatal magyar😊 nemtom hogy fog sikerülni😄D
Terminátor14
Jóóóh, látom meghackelted kicsit az sg-t..😛

CSAK a Fradi

zorrobomber
öö, nem tudtam hogy van stipi-stopi, de ok, akkor én ezzel nevezek 😄
tessék 😛

DONGUBA
hat ez mar bonyolultabb nem vagom h kell

És editorba be tudom állitani hogy induljon az EL-be a ZTE??:$😊