Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BL csoport: Real Madrid, Fiorentina, Sparta Prága.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Eddig az alapozáson túl vagyok. Úgy gondoltam, hogy ha már a frissített adatbázissal játszom, nem igazolok senkit. Azokból gazdálkodom akik vannak, csak a stábot fejlesztem.
Eleinte elég nagy problémák voltak az erõnléttel, ez meg is látszott a meccseken. Jobbak voltunk, de a 60-65. perctõl kezdve lelassultunk, hiába cseréltem ki közben az egész kezdõt a cserék is alapból 60%os erõnléttel kezdtek. Így a meccsek vége elég húzósra sikeredett (pl Hoffenheim ellen 2-0ról a végére 3-3 lett).
Szerencsére az összeállított edzésterv és az új fitness edzõ meghozta a hatását, nyugodtan vágok neki a szezonnak.
Találtam két jó tehetséget az ifibe, egy védekezõ középpályás és egy szélsõ/irányító. A vkp-nak örültem, mert azt ugyis venni akartam télen vagy jövõre, de ha sikerül kinevelni akkor ez a probléma is megoldódott.
Ha elértem a januárt jelentkezek képekkel is. Sok sikert mindenkinek 😉
ui.: kaphatok én is Mainzot a nevem mellé? 😊
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Siman nyertuk a bajnoksagot
Magyar kupa es liga kupa is meg lett.
Europa ligaban a negyeddontoig meneteltunk ahol az inter allitott meg.
es vegul egy generalt player aki jon hozzank
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

am is ha valamilyen karrierrel kezdek és hamar megunom törlöm is egybõl.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
CSAK a Fradi
namost a 23. mu-s karrieredet szerintem simán törölheted a géprõl, és mindjárt megoldódott a szitu.
A bl negyeddöntõ kínszenvedés de nyertünk viszont ezzel a játékkal még ha továbbmegyünk se lesz esélyünk nagyobb csapat ellen.
Kezdj egyet mindkettõvel, aztán azzal játsszál, amelyik szimpatikusabb az elsõ 1-2 hét után...
CSAK a Fradi
aki akarja, elolvassa a Bivalybasznád FC-rõl írt karrierbeszámolódat is, aki pedig nem, az akkor sem olvassa el, ha a Chelseavel vagy.
épp ezért szerintem édesmindegy, melyik csapattal játszol, csak válassz egyet, naponta ne kezdj új játékot és hetente kétszer ne kérdezd meg, melyik csapatt nyomasd a témát.
természetesen
mindenkinek! neveket nem sorolom fel, mert sokan vagytok 😄
CSAK a Fradi
http://noob.hu/2010/10/07/bordo2.JPG
www.bundesliga.de www.kicker.de
megy ez csak nem bb kodot kéne kimásolni -.-
Csúnya lenne a kiesés 😄
http://noob.hu/2010/10/07/cselzi.JPG
Megszületett a Loki elsõ BL gólja igaz öngól, de az is gól...
Sp.prague-ftc 1-1 Ftc-lyon 0-0
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
tessék 😛