Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Féltávnál a bajnokság.

Huni92
ja, nem képesek botlani 😄

akvik
gondolkoztam h otthagyom õket de nincs szivem.(majd lehet visszatérek rájuk)így nekikezdek egy vándorkarriernek.betöltöttem egy rakat ligát és a suwon blue wingset dobta ki a gép😄DD aztán végigjárom a világot.cél az 1000meccs elérése a karrierbe😄 ja meg min 70% nyerési mutató😄
am samp,juve liverpool gyenge csapatok.simán meglesz az az el trófea😊 lyon még mindig ufón tolja a ligába?

Huni92
azigen o_O nem mindennapi eredménysor ://
következõ állomás?

Huni92
Sampdoriat kaptuk az EL-ben a legjobb 32 között, majd pedig a Juventus vs Liverpool párharc gyõztesével játszhatunk. Azért sokszor az az érzésem, hogy a sorsolás nem teljesen random mód történik 😄

akvik
sztem kicsit félreteszem a mentést mert hiába próbálkoztam bármivel egyszerûen a csapat képtelen nyerni...nincs gólvágónk és így iszonyat nehéz.
Eredményünk..

Huni92
5-0-ra vertük az Ekranast az EL-ben, megvan a továbbjutás, bár csak a 2. helyen.
Eddig Gameiro meg Sánchez nagyon adja, jó vételnek bizonyultak.

akvik
az a nagy hogy 3 zakó után a megvertem a genoát és a játékosok úgy megörültek h a gyenge morálból mindenkinek jókedve lett😄DD

Huni92
bordó - lille 3-2, 5 pont már a hátrány.

LasDen
parancoj....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akvik
na az fasza<#eljen>

Huni92
3-0 lett, felmostuk velük az öltözõ padlóját.

Huni92
2. a bajnokágban, 1 pontra az ûrfocit játszó lyontól.
olyan kiélezett meccseink vannak, hogy beszarás. az ellenfél is rendszeresen 15+ lövéssel zárja a meccset.

akvik
hányadik vagy?

Huni92
kíváncsi leszek rá 😄

a 4 meccse nyeretlen, kiesõhelyen álló Monaco most cserélt menedzsert, és van egy olyan érzésem, hogy ellenem feltámadnak majd.

akvik
képtelenek vagyunk az új szezonban talpra állni.12-15.hely között mozgunk és egy gyõzelmet egy vagy több vereség követ..bezzeg a bl-ben chelsea zakó után 2gy 1döntetlen és másodikak vagyunk.

Frau fontos elem lesz a taktikámban, majd meglátod, a távozókról meg annyit, hogy nekem nem kellettek, ha meg nem adom el õket, csak áll bennük a pénzem... 😄
akvik
vertem a shaktart az új taktikkal majd 1-2 a juve ellen.Sikerült elpasszolni Tardellit 12milláért ami nem is rossz.

Hát itt vannak az átigazolások. Közben a bajnokság is elkezdõdött. A Le Manst fogadtam otthon és vertem õket 3-0-ra. 😊 Mind a három gól szöglet után esett és Rodelin még egy tizenegyest is kihagyott. 😊

köszönöm a gratokat! :-) lassan én is kezdem az éjszakai FM-et a holnap délutáni vizsga elõtt pont jó lesz! 😄 Liga-Kupa elõdöntõ, EL 1. kieséses szakasz meg bajnokság jön! 😄

Huni92
na nem mintha a write üzemmódot ma túlhevítetted volna 😄

frautól nem tudom mit akarsz, rangerért 7-et is lehet kapni, bár kell egy adag szerencse is hozzá. krult meg taylort nem küldtem volna el, többet nem kötekedek 😄

alakulunk, de mára asszem már csak readonly üzemmód jön

Huni92
felõlem mehet. 😄

kiszoptunk az atmától, 0-2. van hova fejlõdni.

akvik
grat sas😊
kezdem énis az estét.baglyazunk?😄

Huni92
Estét!

gratula sasnak! 😊

indítom az éccakát.

Forza Italia
Eddig jol megy a csapatnak. Angol szuperkupa behuzva arsenal ellen, bajnokságba meg wolves, west brom, tottenham, west ham tehát 4 böl 4. 11-2 es gólkülönbség. De rooney 4 hónapra megsérült pedig 3 meccsen 3 gólt lött. Folytatás holnap most jöhet az éjszakai mûszak😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nantes keretérõl nyomnál egy képet? 😄 Most láttam, hogy egy csoportba kerültetek. 😊

LasDen
jó lenne valami értelmes szereplés...de majd meglássuk...😄

ez meg a keret és a nagy mennyiségû igazolás...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fogadjunk az új tulaj bálna vadász, vagy épp megreformálta Észak, illetve Nyugat-Európa közlekedését. 😊

csõ geo 😄
Nálam ebben a mentésben a Sunderland a nagy költekezõ. Elsõ évben megvették M'Benguét, mondjuk õt legtöbbször õk veszik meg, de érkezett még hozzájuk Zambelli, Gervinho és Dzsudzsák.

Ebben az évben meg Alderweireld, Mirallas, Leroy Fer, Varane, Marcus Berg, meg Antonelli.

Két év alatt elköltöttek 89 millió eurót, a bevételi oldal meg a 10 milliót se éri el. Ez-az idei költekezés meg annak függvényében még durvább, hogy csak 14. lettek... 😄

na erre kíváncsi vagyok! 😄 noob.hu-ra töltsd fel. Elõtte a játékból print screen-el illeszd be a Paintba és mentsd el a képet.

sziasztok, még új vagyok!

az izlandi fimleikafélag hafnarfjarðar csapatával keztem egy karriert és képzeljétek megvette a klubot egy feröer-szigeteki milliárdos, név szerint jens óli mørkøre. nos elég sok pénz van a kasszában, a reputációm is rendesen megnõtt. minden adott sztárjátékosok leigazolásához. cristiano ronaldo szerintetek eljönne? vagy inkább messi? ti hogy csinálnátok a helyemben? neymart és hazardot már leigazoltam. képet is raknék be, de nem tudom hogy kell... 😞

Darthmushroom
hát én nem rég néztem velük ilyen hazard,douglas costa meg egyéb ilyen fiatal állatok is simán eljöttek. a 24mból meg részletre vásárolva simán ellehet 50-60mt költeni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Na szóval...sziasztok!! :-)

Mivel a 2011-es FM-et kinyírtam szépen valahogy, ezért feltettem a 2010-et és a Portugál 3. osztályban sínylõdõ nagy múltú csapattal, a Boavistával szálltam harcba!
Idõ közben már eltelt 4 év és már az 5.et taposom a klub kispadján illetve egyéb teendõim is akadtak az "évek" során, de ez csak a beszámoló végén.

Tehát 2009/2010(1. szezon)
A csapat pénzügyi helyzete egyenlõ volt a nullával! :-) teljesen minuszos pénzügyi egyenleg..és minuszt is termelt 1 ideig a klub, a fizetési plafon nagyon nagyon kevés volt, ha jól emlékszem 5 millió forint körüli összeg...tehát tényleg nagyon gyengén állt a klub minden téren. A játékosállomány nemhogy bajnoki címhez, de még a kiesés elkerüléséhez sem lett volna elegendõ...így hát kicsit ténykedtem a piacon és szereztem ingyen igazolható embereket, de 1-2 eléggé "minõségi" fogás lett, akik húzták is a csapatot a hátukon. A sok fölösleges embertõl pedig búcsút vettem :-)
Tehát az igazolások: 2009-2010 Igazolásai
Az eredmény pedig igenis jött, úgyhogy év végén fürödhettünk az örömben..bár a pénzben nem :-) 2009-2010 3. osztály végeredménye

2010/2011 (2.szezon)
A 2. osztályba ugye feljutottunk. Cél a bennmaradás volt, de a vezetõség kicsit komolyabb célokat fogalmazott meg magában...õk rögtön a feljutásért szerettek volna játszani. Hát ez kicsit meglepett, de próbáltam erõsítgetni hogy ne legyen messze az elvárásuktól a csapat. Igazolások
Az új szitu tükrében játszottunk és végül sikert arattunk, ismét jöhetett a pezsgõzés! 😄
2010-2011 2. osztály végeredmény

2011/2012 (3.szezon)
Elsõ 1. osztályos évünk következhetett. A vezetõségi elvárás ismét az enyém fölé szállt, nálam a cél a bennmaradás, náluk középmezõny...hát ismét mindent megtettünk! A piacon is és a pályán is. Bár igazolások terén most visszafogott voltam...össz 2 ember érkezett! Bár a távozók létszáma ismét nagyobb voltIgazolások
De ennyi igazolással is sikerült a cél: 2011-2012 1. osztály végeredmény
Megint pezsgõzhettünk! 😄 Mi minden évben pezsgõzünk valamilyen okból! 😄
A portugál kupában ebben az évben eljutottunk a 4. közé, ahol mind2 meccsen kikaptunk a Portotól a döntõbe jutásért, így kiestünk...

2012-2013 (4.szezon)
Ezt az évet terveztem valamilyen szinten az áttörés évének :-) Mindenképpen kvalifikálni akartam magunkat a következõ szezonban valamelyik Európai kupába. Hát erõsítenem ehhez mérten kellett, próbáltam kihozni a maximumot. Páran távoztak is, de volt aki nagyobb összegért cserélt klubot. Én mindenképp jól jöttem ki a dologból, ugyanis ingyen érkeztek a gárdához: Igazolások
A szezon alakulásáról a kép tanúskodjon: 2012-2013 Végeredmény
A már hagyománnyá váló pezsgõzés ismét megvolt, de a védõsor kapott 1 jókora lecseszést a gyenge teljesítmény miatt. Ha nincsenek a támadóim, akkor biztos hogy nem ott végzek, ahol jelenleg vagyok. Úgyhogy köszönöm ezt a 4. helyet a csatársornak, õk 2 pohár pezsgõt kaptak az utolsó meccsünk után! 😄

A csapatra magára büszke vagyok, de már jó lenne az 5. évben a BL-t kiharcolni, de nagyon nehéz lesz. A Benfica meg a Porto teljesen más szintet képvisel, a Sportingot meg a Bragat már megközelítettük, bizonyítja ezt az hogy a Bragat már 1x! 😄 sikerült megverni, a Sporting ellen mostanság rendszeresen ikszelünk. A védelem gyenge...de amíg nincs BL, nincs pénz, nincs nagyobb hírnév, nem tudok jó védõt hozni, szóval muszáj BL-be kerülni. Remélem ez mihamarabb sikerül. Amúgy egyetlen baj van a portugál bajnoksággal....nem kapok pénzt a bajnoki helyezés után...:-) na de mind1, így is megoldom valahogy! :-) Átvette egyébként a klubot 1 német csávó...de azt mondta hogy most nem tervez pénzt pumpálni a csapatba, úgyhogy 1 Forintot se kaptam ebbõl az üzletbõl...pedig már örültem hogy lesz, na de mind1! :-)
Végezetül a klub jelenlegi legjobb játékosai:
Vincenzo Rennella
Ferit Ersoy
Ricardo Pedriel
Papp József
és végül de nem utolsó sorban, a már csak "Vadállat"nak becézett, Kaan Atalay

Az 5. év már javában folyik, szezon felénél járok a csapattal, de nem spoilerezem el az események alakulását, majd csak a szezon végén.

és mi történt még....

2012-ben az Egyesült Államok kirúgta edzõjét a sorozatos lebõgések miatt(AranyKupa ill. Copa América bukás), én meg jelentkeztem a pozíció betöltésére szerencsét próbálva amit meg is kaptam.
A 2013-as Arany Kupán szerepeltem a csapattal és szerencsére nem leszerepeltem! :-)
Arany Kupa csoportok
Kieséses szakasz
Így megnyertem az elsõ "komolyabb" trófeámat. Most már várhatom a Boavistával a sikeresebb szereplést. Bocsi hogy hosszú lett, de nagyon sok volt az esemény. Köszi ha elolvastátok, majd még jelentkezem!!! :-) Addig is olvaslak titeket! Hajrá Mindenki!

jajaja, kaptam 24 misit, pedig csak az ígértem be, hogy középmezõnybe leszünk 😄
Huni92
tudom, csak megjegyeztem 😊

LasDen
nem én igazoltam...😄

Darthmushroom
ha utolsó patchel kezded lesz money bõven az elején. részletre a komplett csapatott ki tod belõle cserélni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ez csak a gyengébbek kedvéért volt... 😄

zebráról szarkára váltok, juve után jön a nyúkaszl, meglátjuk, hogy mit lehet kihozni belõlük
Forza Italia
<#eljen>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Innentõl kezdve bármilyen off és flém megnyilvánulást mindenféle szívbaj nélkül törlök a búspicsába! Nem kell károgni...
Huni92
ahhoz képest, hogy még nem volt felnõtt válogatott, és azért nem olyan kiemelkedõen nagy tudású, a fizetése odabasz 😄

LasDen
nemtok sokat mondani...elsõ meccsem volt a csapattal....de amúgy õ jáccott a lillebe...

Akkor nem olvasok vissza... 😊 Köszi... Urak!

www.smart-bus.hu

elmentem 3 órára, a termés 69 hsz, 70% flém
Huni92
is-is 😄

Mi a kuki folyik itt? Történt valami értelmes, vagy csak a flém megy?

www.smart-bus.hu

Huni92
na, kurvaélet az egérbe 😄 3 egerem van itthon, plusz hoztam egy wireless mouset, és egyet sem tudtam mûködésre bírni egy ideig, de mostmár megvan, és tudok játszani.

kiszoptunk a lyontól, 2-3, vertük a marseillet, 1-0, és ligakupában a monpöliét 2-1-re a tartalékokkal.

be lehet fejezni