Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am samp,juve liverpool gyenge csapatok.simán meglesz az az el trófea😊 lyon még mindig ufón tolja a ligába?
Eredményünk..
Eddig Gameiro meg Sánchez nagyon adja, jó vételnek bizonyultak.
olyan kiélezett meccseink vannak, hogy beszarás. az ellenfél is rendszeresen 15+ lövéssel zárja a meccset.
a 4 meccse nyeretlen, kiesõhelyen álló Monaco most cserélt menedzsert, és van egy olyan érzésem, hogy ellenem feltámadnak majd.
Hát itt vannak az átigazolások. Közben a bajnokság is elkezdõdött. A Le Manst fogadtam otthon és vertem õket 3-0-ra. 😊 Mind a három gól szöglet után esett és Rodelin még egy tizenegyest is kihagyott. 😊
frautól nem tudom mit akarsz, rangerért 7-et is lehet kapni, bár kell egy adag szerencse is hozzá. krult meg taylort nem küldtem volna el, többet nem kötekedek 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ebben az évben meg Alderweireld, Mirallas, Leroy Fer, Varane, Marcus Berg, meg Antonelli.
Két év alatt elköltöttek 89 millió eurót, a bevételi oldal meg a 10 milliót se éri el. Ez-az idei költekezés meg annak függvényében még durvább, hogy csak 14. lettek... 😄
az izlandi fimleikafélag hafnarfjarðar csapatával keztem egy karriert és képzeljétek megvette a klubot egy feröer-szigeteki milliárdos, név szerint jens óli mørkøre. nos elég sok pénz van a kasszában, a reputációm is rendesen megnõtt. minden adott sztárjátékosok leigazolásához. cristiano ronaldo szerintetek eljönne? vagy inkább messi? ti hogy csinálnátok a helyemben? neymart és hazardot már leigazoltam. képet is raknék be, de nem tudom hogy kell... 😞
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mivel a 2011-es FM-et kinyírtam szépen valahogy, ezért feltettem a 2010-et és a Portugál 3. osztályban sínylõdõ nagy múltú csapattal, a Boavistával szálltam harcba!
Idõ közben már eltelt 4 év és már az 5.et taposom a klub kispadján illetve egyéb teendõim is akadtak az "évek" során, de ez csak a beszámoló végén.
Tehát 2009/2010(1. szezon)
A csapat pénzügyi helyzete egyenlõ volt a nullával! :-) teljesen minuszos pénzügyi egyenleg..és minuszt is termelt 1 ideig a klub, a fizetési plafon nagyon nagyon kevés volt, ha jól emlékszem 5 millió forint körüli összeg...tehát tényleg nagyon gyengén állt a klub minden téren. A játékosállomány nemhogy bajnoki címhez, de még a kiesés elkerüléséhez sem lett volna elegendõ...így hát kicsit ténykedtem a piacon és szereztem ingyen igazolható embereket, de 1-2 eléggé "minõségi" fogás lett, akik húzták is a csapatot a hátukon. A sok fölösleges embertõl pedig búcsút vettem :-)
Tehát az igazolások: 2009-2010 Igazolásai
Az eredmény pedig igenis jött, úgyhogy év végén fürödhettünk az örömben..bár a pénzben nem :-) 2009-2010 3. osztály végeredménye
2010/2011 (2.szezon)
A 2. osztályba ugye feljutottunk. Cél a bennmaradás volt, de a vezetõség kicsit komolyabb célokat fogalmazott meg magában...õk rögtön a feljutásért szerettek volna játszani. Hát ez kicsit meglepett, de próbáltam erõsítgetni hogy ne legyen messze az elvárásuktól a csapat. Igazolások
Az új szitu tükrében játszottunk és végül sikert arattunk, ismét jöhetett a pezsgõzés! 😄
2010-2011 2. osztály végeredmény
2011/2012 (3.szezon)
Elsõ 1. osztályos évünk következhetett. A vezetõségi elvárás ismét az enyém fölé szállt, nálam a cél a bennmaradás, náluk középmezõny...hát ismét mindent megtettünk! A piacon is és a pályán is. Bár igazolások terén most visszafogott voltam...össz 2 ember érkezett! Bár a távozók létszáma ismét nagyobb voltIgazolások
De ennyi igazolással is sikerült a cél: 2011-2012 1. osztály végeredmény
Megint pezsgõzhettünk! 😄 Mi minden évben pezsgõzünk valamilyen okból! 😄
A portugál kupában ebben az évben eljutottunk a 4. közé, ahol mind2 meccsen kikaptunk a Portotól a döntõbe jutásért, így kiestünk...
2012-2013 (4.szezon)
Ezt az évet terveztem valamilyen szinten az áttörés évének :-) Mindenképpen kvalifikálni akartam magunkat a következõ szezonban valamelyik Európai kupába. Hát erõsítenem ehhez mérten kellett, próbáltam kihozni a maximumot. Páran távoztak is, de volt aki nagyobb összegért cserélt klubot. Én mindenképp jól jöttem ki a dologból, ugyanis ingyen érkeztek a gárdához: Igazolások
A szezon alakulásáról a kép tanúskodjon: 2012-2013 Végeredmény
A már hagyománnyá váló pezsgõzés ismét megvolt, de a védõsor kapott 1 jókora lecseszést a gyenge teljesítmény miatt. Ha nincsenek a támadóim, akkor biztos hogy nem ott végzek, ahol jelenleg vagyok. Úgyhogy köszönöm ezt a 4. helyet a csatársornak, õk 2 pohár pezsgõt kaptak az utolsó meccsünk után! 😄
A csapatra magára büszke vagyok, de már jó lenne az 5. évben a BL-t kiharcolni, de nagyon nehéz lesz. A Benfica meg a Porto teljesen más szintet képvisel, a Sportingot meg a Bragat már megközelítettük, bizonyítja ezt az hogy a Bragat már 1x! 😄 sikerült megverni, a Sporting ellen mostanság rendszeresen ikszelünk. A védelem gyenge...de amíg nincs BL, nincs pénz, nincs nagyobb hírnév, nem tudok jó védõt hozni, szóval muszáj BL-be kerülni. Remélem ez mihamarabb sikerül. Amúgy egyetlen baj van a portugál bajnoksággal....nem kapok pénzt a bajnoki helyezés után...:-) na de mind1, így is megoldom valahogy! :-) Átvette egyébként a klubot 1 német csávó...de azt mondta hogy most nem tervez pénzt pumpálni a csapatba, úgyhogy 1 Forintot se kaptam ebbõl az üzletbõl...pedig már örültem hogy lesz, na de mind1! :-)
Végezetül a klub jelenlegi legjobb játékosai:
Vincenzo Rennella
Ferit Ersoy
Ricardo Pedriel
Papp József
és végül de nem utolsó sorban, a már csak "Vadállat"nak becézett, Kaan Atalay
Az 5. év már javában folyik, szezon felénél járok a csapattal, de nem spoilerezem el az események alakulását, majd csak a szezon végén.
és mi történt még....
2012-ben az Egyesült Államok kirúgta edzõjét a sorozatos lebõgések miatt(AranyKupa ill. Copa América bukás), én meg jelentkeztem a pozíció betöltésére szerencsét próbálva amit meg is kaptam.
A 2013-as Arany Kupán szerepeltem a csapattal és szerencsére nem leszerepeltem! :-)
Arany Kupa csoportok
Kieséses szakasz
Így megnyertem az elsõ "komolyabb" trófeámat. Most már várhatom a Boavistával a sikeresebb szereplést. Bocsi hogy hosszú lett, de nagyon sok volt az esemény. Köszi ha elolvastátok, majd még jelentkezem!!! :-) Addig is olvaslak titeket! Hajrá Mindenki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
zebráról szarkára váltok, juve után jön a nyúkaszl, meglátjuk, hogy mit lehet kihozni belõlük
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
kiszoptunk a lyontól, 2-3, vertük a marseillet, 1-0, és ligakupában a monpöliét 2-1-re a tartalékokkal.