104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Bly24
    De én nyáron leszedtem a 11.3patchet, tán még abba FAQ-ba találtam de az be se jön:D
    Én szeretek egy gyenge bajnokságba kezdeni, vagy válogatottal menni.
  • geryboy99
    de miért kellenek azok a bajnokságok neked? egyébként nekem sincs benne olyan!
  • Bly24
    Hát pedig hiányzik:DMert nincsen benne Albania,San Marino,Örményország meg ezek.
    Pedig felraktam a 11.3 patchet, de megnézek egy másik 11.3:D
  • RemX
    Nálatok is ilyen jó a Tottenham??? Nálam nem tudnak hibázni...
  • geryboy99
    kétlem hogy hiányozna :D:D
  • Bly24
    Hol tölthetek le több bajnokságot?Mert hiányzik egy jó pár.
  • geryboy99
    ajj gyerekek jablonec ellen tovább mentem hosszabittásba erre megkapom az AZ Alkmaar -t :D asszem itt a vég :(
  • RemX
    Szerintem ha 1-1-ben nem tudják belőni a 17-es finishing meg 18-19 composure-ös játékosok, ha a ziccerekben nagy százalékban KAPUFA az eredmény annak semmi köze a taktikához... direkt lassan játszunk már, távoli lövések nélkül.... vicc... most is 60 perc alatt lőttünk 16szor kapura volt 3 CC helyzet és 2 kapufa... míg az ellenfél 4x lőtt kapura és két öngóllal(!) vezet 2-0-ra....
  • karajjj
    akkor szerintem a taktikádban kell keresni a hibát, nem a játékban
  • RemX
    De ebben csak az az "érdekes" hogy az ellenfélnél jól működik.... szal vagy mi rontunk el valamit vagy undorító ez a fajta hozáállás :)
  • cain
    a helyzetkihasználás tényleg katasztofális. egy az egybeni ziccereknél irl 5ből legalább 4 gól, még az nb1ben is, a játékban meg jó esetben kettő.
  • geryboy99
    vannak hibák...én sorozatba kapom a 90 percen túli gólokat....amugy ismertek olyan csapatot h jablonec?kte-vel hazai pályán 1-1 nem megy :S
  • RemX
    Én kimondom... mocsokul el van b*va ez a játék... amikor már sokadjára lősz 4 kapufát és hagysz ki 6 CCC helyzetet egy meccsen és kapsz ki 3-2-re egy senkiházi csapattól akkor azt gondolom ott valami nem ok... mert néha előfordul az ilyen aláírom! sőt ez hitelesebbé is teszi a játékot! de úgy gondolom hogy ez csúnyán el van túlozva ebben a játékban...
  • hugopareiros
    Egy időre pihentetem a Bolton Wandererses mentésemet. Túl gyorsan jutottunk fel a csúcsra, így nincs motivációm.

A következő csapatom

A célom összehozni egy osztrák magyar monarchiát :D. A csapat élén Szabics Imivel :).
  • LasDen #78214
    az enyém viccesebb.

:D
  • geryboy99
    Én nem találom Rossit....pedig lehet erősitést jelentene :) Nembaj:D
    Időközben sikerült megnyernem a Magyar Szuperkupát!

• karajjj
    szertáros
  • LasDen #78211
    ő a mitfárer...
  • hNeo
    Ajánlok egy játékost, a neve Rossi.
    Valami argentin fiatal játékos. ingyen igazolható.
    Tranqueristának kitűnő, nb1-nb2-be. fizetést alig kér.

Aki játszik Barca-val, annak Messi milyen pozícióban van?
  • geryboy99
    Nagy tervekbe vágom :) Új csapatom:

• Pedretti89
    Köszi
  • Mor3llo
    Grat neked is ;)
  • Pedretti89
    Szép győzelem;))
  • Mor3llo
    Megvan a rangadók rangadója :)
  • Pedretti89
    Sziasztok!Én a Cottbusba mentem egy kis szabadúszás után,a 17. heyről vittem fel a 7. pozícióig.Nagy vezéregyénisége volt a csapatnak Martin Fenin,Ivica Banovic és Mark-André Kruska.:D Fenin bekerült a cseh válogatottba is,ott is rúgott már 3 gólt 5 meccs alatt:D Valami jó igazolást tudtok ajánlani?:D
  • geo91
    féltáv, nagy a harc a cittadellával a bajnoki címért
  • zyndar
    27 forduló után:
  • farferi
    Mondjuk angol játékost kerestem volna, de nem jön egyik se.
  • farferi
    Egy óra keresgetés, Hamsik elvihető 24 millióért.Holnap megpróbálom.
  • horrorpops
    vicces eredményeket tudunk produkálni.
  • akvik
    lehet kicsit tágítani kell az értékrendszert.nembiztos hogy a legdrágább a jobb.lehet huzamosabban jó teljesítményre nem képes vagy nem bírja a nagy meccseket.én kb egy posztra ha veszek egy játékost kinézek vagy 4-5ot rá a scout és aki a legjobb ár-érték arányt hozza azt hozom el.( na és persze mindenből próbálok alkudni.ilyen 30-40milliónál már nem gyakori ha 4-5 vagy akár 10millát is le lehet szedni.volt mikor beajánlasz valakiért olyan 10milliót adott ember ér olyan 5-6körül de nagy benne a potenciál csapata kér érte olyan 30körül végüla megállapodás simán összejöhet olyan 20-25között.én addig alkudozok amíg számomra kedvező ár nem jön ki.
  • farferi
    Csak direkt értékek szerint keresek embert, tökéletes lenne...de ennyiért?
  • Bly24
    Értem, köszi.
  • farferi
    Látom szép jövőmet, aki jobb lenne nem jön el,tisztára mint az mtk-ban
    .
  • akvik
    nem.felét se adnám érte.
  • farferi
    Modricért 74 milliót kérnek.Normális?
  • asad
    Visszavágó az üllőin szintén 5-0
  • asad
    A játék könyvtárában a data mappában csinálsz graphic/pictures/kit,logos,faces mappákat és ezekbe másolod.
  • Bly24
    Most már csak annyi segítséget szeretnék, hogy a skinet, mezeket és a logókat hová másoljam.
  • Bly24
    Köszi.