Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
más: Leedsnél nincs pénzem igazolni 😊 Ilyenkor szoktam végigböngészni az ingyenembereket 😄
Hajrá Magyarország!
Szerk.: besírt, hogy õ pedig menni szeretne. Így el fogom adni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A magyarosítás nem sikerül teljes mértékben. A cache mappából kitöröltem amit kellett, de ez után is csak részben magyar a játék. Rossz helyre másoltam a magyar.xml fájlt?
elõre is köszönöm a segítséget
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
#72301-re:
nem tudom, maradok-e, attól függ, hova mehetnék. de sajnálnám itthagyni a csapatot. a Leedshez elmennék, de mostmár alacsonyabb ligába úgyse hívnak.
Hajrá Magyarország!

Maradsz még, vagy ha most hívnak, elmész?
Újabb szezon vége:
A kezdés elõtt hívott a Barca meg MU, de nem hagytam el a Juvét, megérte maradni.
Bajnokság:
Kupadöntõ:
És az elsõ BL-siker:
Ehhez még hozzájön az elõzõ évad olasz szuperkupája is.
És a keretem:
Amúgy Giuseppe Rossi durván sérülékeny, elõször az elõszezonban egy 4 hónapos kiesés, törés miatt asszem, utána meg most egy 7-8 hónapos keresztszalag-szakadás...
Még jó, hogy Helmes ott van.
Hajrá Magyarország!

am galatasaray 3:1 inter (hazard 2 sissoko 1) végig vezettünk magabiztosan hoztuk.
inter 2:2 galatasaray (hazard és roux) 1:0ról forditottunk onnan már tudtam h nem eshetünk ki.
arsenalt kaptuk. ha tovább mennénk real/lyon. másik ág chelsea-mu,barca-city. szóval szerintem nekünk ennyi volt 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
mitõl lehet az hogy átmásoltam a faces mappát a graphics-ba tele cut-out megapackkel de hiába szedtem ki a pipákat a felület cache és a másik mellõl nincsenek képek.
elõre is köszi
porto vs chelsea és lille vs arsenal az elõdöntõk párosítása.
Naaa, Bayern sosem bundázik 😄DD Visszavágó úgyis meglesz😉
valamint angolból van középfokú nyelvvizsgám, és nem kell érettségiznem, ifoból meg ecdl diploma, így abból sem kell.
mor3llo: gratula a kupához, a valencia meg elég low idén, úgyhogy nem lehet gond velük lavezzi nélkül sem 😊

Huni --> milyen érettségid van, és hogy sikerült?
on: decemberre a Palace már a 7. helyen tanyázik. Nem lesz ez így jó, még a végén felkerülök, és mindenkitõl 2-3-at kapok félidõnként. Ráérünk még jövõre.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én sem vagyok az a kupahalmozó, így tudom, mennyit jelent ez neked. (mondjuk, nem egy olajsejkcsapattal/galaktikusokkal vagyunk)
Én a 6. évben értem el Napolival a bl döntõt, de a mentésem sajna akkor odalett 😞
Szerk.: és a döntõbeli ellenfelem a Valencia lesz, akik meglepve engem, kiverték az Arsenált!
Rangadók vegyesen. Milant, Fiot, Genoát oda-vissza vertem. Romától viszont kikaptam oda-vissza. Interrel mindkétszer leikszeltem. Palermot vertem otthon, Juvét idegenben (ez utóbbi két meccs "visszavágója" még hátravan ebben a 3 fordulóban, de már nem fog érdekelni)😄
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Elõdöntõben a MU-val vagy az Arsenallal játszhatunk ha továbbmegyünk. És van ok reménykedni, a csoportkörben 2-0-ra és 4-0-ra vertük a bajorokat.

Én karrierembe elég gyenge a srác, bár mág csak 19 éves asszem.
A szezonhoz hatalmas GRAT, én is 3 csatárral tolom, Napolinál már bevált. Juhász a kezdõ védõd?
Gameiro 33 meccsen 26 gólos, van mellé 9 asszisztja, Llorente 40 meccsen 34 gól és 14 assziszt.
Roux 22 meccsen 3 gólnál és 6 asszisztnál jár, nem váltotta meg a világot. Mondjuk alapból rotálásra hoztam, nem is vártam, hogy kulcsjátékos lesz.