104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#1079 Gratula! -
#1078 Uhhh, ez a középpálya télleg nagyon ottvan.:) -
#1077 Anderlecht-Villareal
tartalékosan nyertem!tétnélküli meccs volt,hiszen már a meccs elött eldölt,h továbjutottam!néjány játékosomat pihentettem,hiszen a bajnoki következik a valencia ellen... -
hamary #1076 Nem csak őket, a középpályais ütős:
Középpálya: Nakamura, Fernándes, Gerrard, Dzsudszák, Elano, Petrov
Csatársor: Bianchi, Kanouté, Inigo, (Petrov, Elano), [ Gosztonyi] :P -
hamary #1075 Akkor én is egy válogatott Bari meccset:
Izland - Nigéria 0-7.. Yakubu mester 3-as :P -
#1074 Az szép, a csatáraidat dícséri.:) -
#1073 Magyarország-Sao Tomé&Principé U19 8-0
-
#1072 ja nem semmi pleja, meg 2007be szereztem meg ha tudtam:)
megtaláltam végre a jó taktikot, Görögök a végén nagyon kapaszkodtak, Szalait a félidőben hoztam be jó húzás volt, 1 gól 1 gólpassz, amúgy törökök elleni 2-2-n kívül minden meccset nyertem
-
hamary #1071 84 gólom, a legtöbb a bajnokságban :D -
#1070 tudom de nálam csak kölcsönben van sajna :(
de majd nyáron bepróbálkozok nála is :P -
#1069 Ez igaz.:) Mondjuk sztem Isackson nem szar.
De mindig 1góllal kell többet rúgni mint az ellenfél.:) -
hamary #1068 igazból lehet, hogy Isaksson Szar.. :D De amég többet lövök, mint kapok, no problem :P -
#1067 Koman nálam(Tottenham) is jó, nagyon fejlődőképes. -
#1066 van der Vaart helyett ajánlanék egy nem akármilyen embert.:) A játék elején kölcsönben van az Intertől a Ternana csapatánál. Egy állat és olcsón vihető.2-3M
-
#1065 nah a 9ből 3 pont megvan:
Middlesbrough 0-2 Reading (Rosenior, Koman)
ezzel 9. vagyok :) -
#1064 MagicBoy nagyon örülne.:)) Télleg xar a védelmed.:))
Viccet félre téve a hetvenvalamennyi téleg rohadt sok.:) -
#1063 -
hamary #1062 értékei alapján nem győzött meg. -
#1061 eduardo ratinho milyen pléja? -
#1060 olyan drága lenne ? :S:S:S
Akk nem mostanában fogom elhozni a Spursbe :D -
#1059 Tabella
getafe-villareal 2-3
a barca botlott,vezetem a tabellát 2 ponttal
andrijcar:matias fernandes is nagyon faa szélsö -
#1058 ez van :D
örülök neki h a readingbe játszik :P -
Balázs 17 #1057 silva-t 60milla alatt nehéz megszerezni, elég idegesítő, egyik legfulllerebb játékos ÁÁÁÁ -
Balázs 17 #1056 lita egy mocskos csíter pléja -
#1055 Ajánlom Silvat szélsőnek :)
Meg azért a kiöregedő játékosok mellé van der Vaart sztem beférhet, nagyon durva a srác... alig lő kevesebbet mint a csatárjaim... -
#1054 Hi! Grat emberek! FM2008-as első szezonomban a EU Szuperkupa és a Klub Vb mellé sikerült begyűjteni a bajnoki címet is. BL elúszott a negyeddöntőben, olasz kupában elődöntő. Nyáron jön jópár játékos ingyen. Megnézzükk mennyi pénzt ada klub, aztán lehet hogy veszek két szélsőt.
-
#1053 :DDDDDD LOOOL :D
megvettem az átok kapust enyeamat télen és fú de nagyon megbántam, ki is akarom rúgni :D
meg nyáron bepróbálkozok breno-nál :)
és nyáron tehetségeket már tuti igazolok -
hamary #1052 Amúgy ezt nekem mondhatnád... :D 84 vagy mennyi gólt lőttem, de hetven valamennyit kaptam XD .. De a 3. hely megvan... :) -
Grusi #1051 Jó eredmény, de ha a védelmedet megerősíted, bajnok is lehetsz!
:DD -
hamary #1050 Ja, amúgy 2012-ig a Manchester Cityé vagyok :P -
#1049 utsó 5 meccs: Boro, Derby, Birmingham, Arsenal, Chelsea
min 9 pontot kell megszerezni
zsír most látom h lesérült Barazite, Ben Arfa meg már sérült volt, így fogalmam sincs ki fog írányítani :S -
#1048 jah......nem néztem meg a blacket csak a sötét háttérből gondoltam hogy az lehet..... :D
Mondjuk én a leftet használom azt má megszoktam :D -
#1047 :DDDD
hát ha mkinek ennyire tetszett... :D
jah és jó hír h a 38 meccsen 30 gólt lövő (5kupa meccsen 5 gól, tehát bajnokságba 33/25) Litával hosszabbítani tudtam 2013ig :) és Shoreyval 2012ig :P -
#1046 Uefa tabella
megvan a továbbjutás... -
#1045 vége ütött:)))) -
zsilike #1044 ez nem a black,sima!háttér azonnal lecserél. -
Grusi #1043 Utolsó mondat :DDD -
zsilike #1042 nem,méretváltoztatásom miatt van lecsúszva!more sharpen csak a fonttipusaimat cseszte szét a nyomtatásin.felirat nem zavart amugy,csak ebben az állásban volt igy.(sztm a képeket,valahogy izgalmasabb igy -
#1041 amúgy én is ezt a steklo skint használom csak én nem a Black változatot és a háttért is lecseréltem, me nem teccet ott a fű...... :D -
Grusi #1040 Te rá vagy gerjedve a képekre, vagymi?
Ne mondd már nekem, hogy a sharpen image miatt vannak felül lecsúszva a feliratok a nekik szánt keretről, mert padlót fogok... De persze, tenyleg a te dolgod, hogy mivel játszol, én nem téged akarlak kritizálni személyesen, hanem a szkint, amit csináltál - ami amúgy annyira nem lenne szar, ha meg lenen csinálva profin. Kezeld már kicsit érettebben a helyzetet pls.
Amúgy meg szerintem a fórumozás nem abból áll, hogy ész nélkül dobáljuk be a képeket.