104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsilike
    jo,de nálam 2014lesz,és megküzdöttem azért,h leedsbe pénzt rakjak!/sajnos ilyenek mennek a felszin alatt,amugy is,sajnos!kicsit rásegitettem!béke
  • 00000
    nah azt írja ki hogy sytem dos not minimum requiments... mi a megoldás erre? vista alatt...
  • zsilike
    ok!rossznapomvan
  • Gunnersboy
    nemveszed észre hogy csak kifejtették véleményüket, és elmondták ők miértnemtudnák megvenni egy Leedsbe Milnert? gyk. mi nem +80M-el kezdünk, és sajnos látom te ezt nemérted meg.
  • 00000
    AMD 4200+ 2 giga ram van 7600 gt..
  • 00000
    mien csere?
  • shad0w
    na nyugi már, nem kell a flém. amúgy szerintem itt a többséget rohadtul nem zavarja, h te hogyan játszol, az természetes h senki nem fog körbeugrálni h mekkoranagykirály vagy, de senki nem is ugatott le. egész egyszerűen nem értem h mi a problémád. ha téged - mint ahogy írtad - cseppet sem érdekel az én vagy bármely más fórumozó véleménye nem értem h mit pörögsz a témán. úgy játsz h neked jó legyen, de ne várd el h ez másnak tetszen. ha pedig megosztod az eredményeid, vélmeményeid egy fórumon akkor viseld el h más is leírja az övét, és ne úgy reagáld le h "na ez kit érdekel, kik ők", hisz akkor mi szemünkben te épp úgy nem vagy senki, mint ahogy mi sem a tiédben.
  • zsilike
    akkor csere!
  • Gunnersboy
    reggelt -.-
    kicsit pihentetem Plymouthomat, kezdtem egyet Espanyollal, viszont nemtudok eladni játékost és ugye ott 25 fő a keret maximum, pedig olcsóra van beállítva :o

eddigi igazolásokrol meg mutatok majd képet
  • 00000
    nah azt írja ki hogy sytem dos not minimum requiments...
  • zsilike
    erre várok!
  • Fabio Capello
    de én igen. úgyhogy most állj le különben gond lesz.
  • zsilike
    adjad!nem tudsz büntetni!
  • karajjj
    ha tovább folytatod itt a hepciáskodást, akkor szerintem kapsz egy büntipontot
  • zsilike
    mi lesz akkor most?
  • zsilike
    fla ,shadow nak nem tetszik?na ez kit érdekel,kik ők???ne viccelj velem!uristen
  • karajjj
    én is... csak nem hangoztatom
  • zsilike
    igy ok!peace!(azért hülyén fogalmazta meg,ez tény!
  • shad0w
    azthiszem ha neked abból amit írt nem jött le mire céloz akkor igen is kicsit lassú felfogású vagy, de nem baj. mint ahogy az sem baj, h így tettél, engem abszolút nem zavar, és ahogy látom más sem írt ilyesmit, csupán rávilágított ama elég nyilvánvaló problémára, h ha valaki nem tesz úgy ahogy te, tehát nem +80 millából gazdálkodik a leeds csapatával, akkor számára elég nehézkesen elérhető az említett játékos. visszaveszlek, örülök h segíthettem, további jót!
  • kraawz
    mindenkinek meg lehet a saját véleménye

fla elítéli, shadow is . mellékesen én is. de a szíved joga hogy hogy játsszol,nem szól bele senki.
  • zsilike
    nem vk értetlen!vegyél vissza./csak nem baj h igy tettem?
  • shad0w
    mert értetlen vagy, #3183.
    bár én nem jászottam még a leeds-el, de feltételezem arra gondolt, h alapból "egy leeds kaliberű csapat" számára nem megfizethető az általad ajánlott játékos. persze 80 millából lehet gazdálkodni.
  • zsilike
    ezt kifejtenéd,nem értem!
  • Nedved
    Virtuális memória. start-verérlőpult-rendszer-speciális-teljesítmény-beállítások-speciális-virtuális memória-módosítás

Miért állitsam le magam? Megkérdeztem, hogy ti szedtek-e le kieget, és ha igen az FM Hungaryről is? Szánalmas vagy, nem csak téged kérdeztelek.
  • 00000
    1 Gb van neki adva...
  • Fabio Capello
    gondolom nem elég a virtuális memória. Offtopikban szívesen állunk rendelkezésedre
  • 00000
    helllo!
    vistán hogy kell elindítani a gamét? feltelepítettem és azt írja ki, hogy not enough memoria or rendszer teljestímény?

:/
  • kraawz
    állítsd le magad légyszíves
  • Nedved
    Jah, értem. A letöltéseket / keig-eket honnan szeditek?
  • Fabio Capello
    azért járunk ide mert jó a közösség, és ez a legjobb FMes fórum. Senkinek semmi baja az FMHungaryval, soha senki egy szóval nem mondott ilyet.

Téma lezárva, vagy offtopik.
  • Nedved
    Azért jártok ide amúgy, mert itt jobb fórumozni, de a letöltéseket onnan szeditek? Vagy bajotok van az FM Hungary-vel???
  • karajjj
    nemigaz, 16 meccs után 41 rúgott 32 kapott góllal ötödik vagyok... termelnek rendesen a támadók, a védelmem egy rakás szar :S
  • Nedved
    De szerintetek jó oldal? (Nem csak tőled kérdem...)
  • kraawz
  • karajjj
    az nb2-es letöltéseim onnan vannak, de a fórumon még életemben nem voltam
  • Nedved
    Ti szoktatok járni a http://www.fmhungary.hu -ra???
  • kraawz
    (Y)
  • kraawz
    Én egy ilyen békés 3:3 , 4:4re jácottam,erre tessék :D
    Fociromboló taktikot jácottak,én nem tehetek róla :DD!

• fla
    Csak elfelejted, hogy más nem "utal" kamura a Leeds csapatának 80 m-t!!!
  • neB
    2009 februárjában Murphy: 22(1) meccs 26 gól 5 assziszt 7.78-as átlag :O