104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
zsilike #3331 jo,de nálam 2014lesz,és megküzdöttem azért,h leedsbe pénzt rakjak!/sajnos ilyenek mennek a felszin alatt,amugy is,sajnos!kicsit rásegitettem!béke -
00000 #3330 nah azt írja ki hogy sytem dos not minimum requiments... mi a megoldás erre? vista alatt... -
zsilike #3329 ok!rossznapomvan -
#3328 nemveszed észre hogy csak kifejtették véleményüket, és elmondták ők miértnemtudnák megvenni egy Leedsbe Milnert? gyk. mi nem +80M-el kezdünk, és sajnos látom te ezt nemérted meg. -
00000 #3327 AMD 4200+ 2 giga ram van 7600 gt.. -
00000 #3326 mien csere? -
#3325 na nyugi már, nem kell a flém. amúgy szerintem itt a többséget rohadtul nem zavarja, h te hogyan játszol, az természetes h senki nem fog körbeugrálni h mekkoranagykirály vagy, de senki nem is ugatott le. egész egyszerűen nem értem h mi a problémád. ha téged - mint ahogy írtad - cseppet sem érdekel az én vagy bármely más fórumozó véleménye nem értem h mit pörögsz a témán. úgy játsz h neked jó legyen, de ne várd el h ez másnak tetszen. ha pedig megosztod az eredményeid, vélmeményeid egy fórumon akkor viseld el h más is leírja az övét, és ne úgy reagáld le h "na ez kit érdekel, kik ők", hisz akkor mi szemünkben te épp úgy nem vagy senki, mint ahogy mi sem a tiédben. -
zsilike #3324 akkor csere! -
#3323 reggelt -.-
kicsit pihentetem Plymouthomat, kezdtem egyet Espanyollal, viszont nemtudok eladni játékost és ugye ott 25 fő a keret maximum, pedig olcsóra van beállítva :o
eddigi igazolásokrol meg mutatok majd képet -
00000 #3322 nah azt írja ki hogy sytem dos not minimum requiments... -
zsilike #3321 erre várok! -
#3320 de én igen. úgyhogy most állj le különben gond lesz. -
zsilike #3319 adjad!nem tudsz büntetni! -
karajjj #3318 ha tovább folytatod itt a hepciáskodást, akkor szerintem kapsz egy büntipontot -
zsilike #3317 mi lesz akkor most? -
zsilike #3316 fla ,shadow nak nem tetszik?na ez kit érdekel,kik ők???ne viccelj velem!uristen -
karajjj #3315 én is... csak nem hangoztatom -
zsilike #3314 igy ok!peace!(azért hülyén fogalmazta meg,ez tény! -
#3313 azthiszem ha neked abból amit írt nem jött le mire céloz akkor igen is kicsit lassú felfogású vagy, de nem baj. mint ahogy az sem baj, h így tettél, engem abszolút nem zavar, és ahogy látom más sem írt ilyesmit, csupán rávilágított ama elég nyilvánvaló problémára, h ha valaki nem tesz úgy ahogy te, tehát nem +80 millából gazdálkodik a leeds csapatával, akkor számára elég nehézkesen elérhető az említett játékos. visszaveszlek, örülök h segíthettem, további jót! -
#3312 mindenkinek meg lehet a saját véleménye
fla elítéli, shadow is . mellékesen én is. de a szíved joga hogy hogy játsszol,nem szól bele senki. -
zsilike #3311 nem vk értetlen!vegyél vissza./csak nem baj h igy tettem? -
#3310 mert értetlen vagy, #3183.
bár én nem jászottam még a leeds-el, de feltételezem arra gondolt, h alapból "egy leeds kaliberű csapat" számára nem megfizethető az általad ajánlott játékos. persze 80 millából lehet gazdálkodni. -
zsilike #3309 ezt kifejtenéd,nem értem! -
Nedved #3308 Virtuális memória. start-verérlőpult-rendszer-speciális-teljesítmény-beállítások-speciális-virtuális memória-módosítás
Miért állitsam le magam? Megkérdeztem, hogy ti szedtek-e le kieget, és ha igen az FM Hungaryről is? Szánalmas vagy, nem csak téged kérdeztelek. -
00000 #3307 1 Gb van neki adva... -
#3306 gondolom nem elég a virtuális memória. Offtopikban szívesen állunk rendelkezésedre -
00000 #3305 helllo!
vistán hogy kell elindítani a gamét? feltelepítettem és azt írja ki, hogy not enough memoria or rendszer teljestímény?
:/ -
#3304 állítsd le magad légyszíves -
Nedved #3303 Jah, értem. A letöltéseket / keig-eket honnan szeditek? -
#3302 azért járunk ide mert jó a közösség, és ez a legjobb FMes fórum. Senkinek semmi baja az FMHungaryval, soha senki egy szóval nem mondott ilyet.
Téma lezárva, vagy offtopik. -
Nedved #3301 Azért jártok ide amúgy, mert itt jobb fórumozni, de a letöltéseket onnan szeditek? Vagy bajotok van az FM Hungary-vel??? -
karajjj #3300 nemigaz, 16 meccs után 41 rúgott 32 kapott góllal ötödik vagyok... termelnek rendesen a támadók, a védelmem egy rakás szar :S -
Nedved #3299 De szerintetek jó oldal? (Nem csak tőled kérdem...) -
#3298 -
karajjj #3297 az nb2-es letöltéseim onnan vannak, de a fórumon még életemben nem voltam -
Nedved #3296 Ti szoktatok járni a http://www.fmhungary.hu -ra??? -
#3295 (Y) -
#3294 Én egy ilyen békés 3:3 , 4:4re jácottam,erre tessék :D
Fociromboló taktikot jácottak,én nem tehetek róla :DD!
-
fla #3293 Csak elfelejted, hogy más nem "utal" kamura a Leeds csapatának 80 m-t!!! -
neB #3292 2009 februárjában Murphy: 22(1) meccs 26 gól 5 assziszt 7.78-as átlag :O