104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#3531 Hmm, toljad neki Soma, remélem ezzel a kis csapattal is lesznek sikereid PL-ben. Én drukkolok!
Egyébként itt kezdted a Torquay-nél? -
#3530 már 8,mert kikaptak...de gondolom fognak ök még bukni...lesz egypár nehéz meccsük még,de én a második hellyel is elégedett lennék
egyébként németben h dijazzák a helyezéseket?mert ha jólt tom,vki volt már a karsluhre vel(tom h rosszul irtam) -
#3529 kezdik érteni mit kérek:
swansea már a mi osztályunk, eddig mindig elpicsáztak -
Gyureszka #3528 nem csak 2 pont a különbség bár lehet annyi is de lehet 3 vagy 5 lesz abból a 2-ből.... 1 meccsel kevesebbet nyomtak :)
de csak így tovább hajrá! -
karajjj #3527 az a bayern nem gyenge a 6 kapott góllal -
#3526 Dortmund-Stuttgart
asszem jó irányba haladok...:D
és mivel a bayern is kikapott,ezért már csak 2 pont a hátrány,és még ök jönnek hozzám...
-
#3525 asszem volt értelme buzerálni:
a wh az 5. a bajnokságban:
-
Gyureszka #3524 rád gondoltam sok sikert!!! -
#3523 dalla valle:
róth:
-
Mario Santana #3522 itt egy link: http://throw-in.com/2007/how-to-acheive-a-7-star-training-schedule/#more-18
ez leírja hogyan lehet 7 csillagos az edzésünk, szerintem ez is hasznos.
legyena neve EDZÉS GÁJD -
#3521 Róthrók és Dalla Valleról dobnál képet? -
#3520 egy osztállyal alattunk voltak, fa meccs, és otthon. egy 8-0 és azt mondom übert alkottam:D -
#3519 ha rám gondoltál akkor egyetértek...:D:D -
#3518 nemtudom, 4:0nál hova akarsz jobbat (Y) -
#3517 no módosított taktika, első felvonás:
látható jelei voltak azoknak a változásoknak amit beállitottam, jobb lett, de nem estem hasra:
-
#3516 nah buheráltam a taktikán kicsit a lentebb linkel leirás alapján, meglátjuk lesz e eredménye -
#3515 a végeredmény a lényeg :D -
#3514 hejj pedig mennyire meg akartad írni :D -
#3513 jaj,nem én írtam :D
csak nem írtam oda a végére. nekem semmi közöm az egészhez,egy srác linkelte,és elkértem tőle. -
#3512 ha már más tollával, akkor a szerzőt illene feltüntetni -
#3511 szép munka, le a kalappal -
[b][center]FOOTBALL MANAGER 2008 TACTIC GUIDE -
tomcat1 #3509 Hali; melyik kiadással nyomjátok? 2008? -
hamary #3508 Nekem vasárnap délutánig ki kell bírnom FM nélkül :( de aztán nincs megállás.. Péccsel 4-ik vagyok az NB1-ben, bevallom cél a bennmaradás - de, ha őszinte akarok lenni, akkor a nemzetközi szereplés -
#3507 Az első trófea :)
-
peruzzi8 #3506 Tudnál nyomni egy keretet meg taktikát a Dortmundról? Én is most velük nyomom... Előre is köszi! -
#3505 grat, csak nem címvédésre készülsz? :D... Barkasz meg készül kiesni vagy mifene? :D -
baraja 2x állt be cserének , 2. gólja :D -
#3503 Valencia 2-0 Espanyol :CCCCCcc
mindegy, hazai pályán kapnak majd az arcukba -
zsilike #3502 ez nekem is átfutott már! -
#3501 (H)
igen:D -
Gyureszka #3500 Veretlen a Bayern? Ezt nemhagynááám!!! ELŐRE DORTMUND!! (ez vért kíván) az első helyért előőre!! (rem egyetértesz ^^) -
#3499 (Y)
peccs nélkülivel tolod? -
#3498 -
Gyureszka #3497 lol... mondjuk igaz :) -
#3496 hát.....legalább jó a helyzetkihasználásuk...:D -
#3495 am nem tudom,ide milyen képet kell tolni,hogy reagáljanak rá
ne értsétek félre,nem az én képeimről beszélek speciel,de visszaolvasok 2-3 oldalt,alig van hozzáfűznivalója valakinek a másik képéhez :| -
#3494 tabella a felénél...
eddig nagyon elégedett vok a csapattal,remélem tudjuk tartani a jó formánkat,és európai kupát érö helyen végzünk...
-
Gyureszka #3493 :D thx, neked jó munkát :P -
#3492 Ejj de nagyon aktív mindenki! FMezgetünk, fórumozgatunk én meg dolgozok?!?
Hogy nektek bizony a ...... kellemes játékot kívánok.