104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #4414 én már mondtam véleményt? mikor? :D
amugy nekem nagyon nemgyerebe :S -
#4413 akkor 5-5 :D -
#4412 hidd el tudnak "párín" jobbat ennél (csak egy pl: kraawz) -
#4411 tényleg ne ezen görcsölj, max kiírunk egy bannerpályázatot, csináljon jobbat ha tud. Ennyi :D -
#4410 az enyém meg mint volt hgjé is kettő szal nyertünk szavazás lezárva Mike megnyugszik és jáCCik! -
#4409 15 forduló után ugyanígy álltam a watforddal csak kevesebb kapott góllal :D
grat -
#4408 na jo azért nem kell mindent onnan koppintani, azért mégiscsak a Córdobával vagyok, liga bbva vagy mijafaszomban:DD
egyébként nájszos -
#4407 sőt Henginek sem tetszik (tudom senki sem tudja kiaz de járt ő is ide egy keveset)
így még ha HG úr szavazata kettőt ér akkor is 5-4 -
#4406 nah szal az eredmények:
nem állt módomban egyszersem kilépni majd újrajáccani.
majd akkor megnézem az edzéstervedet meg az edzőidet és kezdek igazolni edzőket :D -
#4405 nekem nem tetszik, de eddig sem a banner miatt jártam ide :) -
#4404 házigazdaként az én szavazatom kettőt ér :D -
#4403 most gúnyolódsz kotsog?:DDDDD -
#4402 jo de ez egy real, szal lehet hogy hosszu távon nem elsz jo az edzés(persze lehet hogy az enyém a szar:D) -
#4401 Dr. Soma, online taktikai és edzéstanácsadás, nyitva 0-24 h :D
BBeno: szvsz minden posztedzésre legalább 3 jó kvalitású edző kell -
#4400 ugyis capello szava a mérvadó mit görcsölsz?:D -
#4399 amugy az eredményeimmel nincs gond csakhát a sok sérülés. :( -
#4398 khöm eddig tudom Kraawz, Capello, Csesza, Miki, Gunner és te véleményed, ez nem sok :D eddig 3-3 -
#4397 nah arra kiváncsi vagyok mert nem rég kezdtem az FM-et. és kiváncsi vok hogy a Pro-k hogy tolják az edzéseket pl. -
#4396 ha vársz este 10 utánig akkor feltolom a sajátomat, ami ugye szerintem jó és a kettőből összehozol valamit: -
#4395 oké kösz akkor szerzek még egy erőnléti edzőt és a KP-knak akkor mindenből ugyananny kb.
CSATÁR edzésemet bedobjam? hogy megmond mi nem frankó? -
#4394 kurvajó, de tudsz róla, és ne rágd már ezen magad -
#4393 mindenképpen változtatni kell azon, hogy ne legyen kemény az edzők terhelése. -
#4392 ez szerintem elég szar edzés, egy kpnak majdnem mindent kell csinálnia igy mindennek hasonlo értékek+ kevés az erőnléti edzés -
#4391 szvsz kurvajó -
#4390 Edzőim:
-
#4389 Soma itt van a TKP edzésbeállításom. mit változtassak ezen?
-
#4388 nekem nem jön be sorry:( -
#4387 kövélemény kutatás szőkekapitány módra:
TEGYE FEL A KEZÉT AKINEK TETSZIK AZ ÚJ BANNER! (elég ha leírjátok a véleményeket :D) -
peruzzi8 #4386 Valaki tudna segíteni hogy hogyan kéne beállítanom a siman 4-4-2-t? valahogy soha nem sikerül 2csatáros játékkal, az érdekelne hogy a szélsők meg középső középpályások mennyire legyenek támadó felfogásuak stb. -
#4385 Quagliarella és Rosina nem jó pótlás? Mind2 180 körüli PAval van... Mondjuk Rosina nem akar jönni, Downing vagy Bentley érkezhet. -
#4384 dejó hárman is megcsináltuk :D -
#4383 ne buzgálkodjatok mán:D -
#4381 -
Csesza #4380 -
Csesza #4379 jobb gomb; kép megjelnítésével lehet látni :) -
neB #4378 azt hiszem ezt nem kell kommentálnom beismerem LÁMA vagyok ehez amit akartam mutatni egy 198-as PA-jú brazil srác és amit mutat neki a genie: 6 20-as tulajdonság technika cselezés befejezés (ebben jók a brazilok) + AMR a srác mégegyszer bocs -
neB #4376 Irigylem az ifiket a felnőtt csapatom csak nagy nehézségek árán tud mindig egy góllal győzni
+ most sikerült őt megszereznem (tudom kö****ség scouttal nyomni de nem hagyhattam ki :S
-
#4375 én is így csinálom . aszem nálam 6 posztos edzés van mert van még a tiéden kívü középsővédő és külön szélső védő + vkp.
plusz én is külön veszem az edzők beosztásait. minnyá dobok képeket ha tudok :D :P -
neB #4374 Mégse csal a gép 5 perc alatt 2 büntetőt fúj ide végülis a szerencse forgandó... -
#4373 egyébként visszatérve az edzésekre:
majdnem minden részben posztonkénti edzést csinálok, legalább a pálya 4 részére külön(kapus, védő, középpályás, csatár), de a legtutibb amikor vkp, tkp, szélső külön edzést kapnak.
az, hogy az edzésterved jó még közel sem elég
megfelelő stáb kell, itt is minden edző(legalábbis nálam) mást mást edz, igy könnyebb jo edzőt találni, mert lehet hogy valaki 18asan oktatja a támadást de technikailag semmi, ő támadást edz 6 csillaggal.
a megfelelő stáb sem ér sokat ha szar az erőnléti és fizikoterépiás edződ
emellett pedig legelső dolgod legyen ha rendben vagy anyagilag tápolni az edzőkomplexumot. érdemes kezdeni a felnőttekével, de az ifistáké is megtérül, csak később
remélem hasznos volt