104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    nem volt annyira régen :P
  • kraawz
    akkor rúgjuk ki capellot :DS:AD:AS:D:Ads.das
  • zorrobomber
    nagy turkálást tartok a cd-imen, dvd-imen, durva mik kerülnek elő :)
    találtam pár ilyen season report-ot, még anno txt-en generáltam nem is tom melyik cm-ből már. Akkoriban még simán lehúztam 10 szezont egy csapatnál, ma már finyásabb vagyok :)
    Szóval én Dortmundra emlékeztem, de most jött hogy Hertha volt az 56 gólos Robbie Keane-es mentésem. Vki említette hogy irreális a 89 gól, hát igen, voltak vicces dolgok

pl Aimar 40 meccs 30 gól 29 assziszt

meg sztem 53 meccsen 22 bekapott gól se sok, bár ezt nem szoktam nagyon figyelni...
  • soma22
    elsőre, asszem, régen volt
  • Balázs 17
    azt látom hogy kik neveztek...:D
  • hamary
    Soma, hányadik évben jutotál fel az Angol Liga 2-be?
  • Fabio Capello
    banner :) (szerda délig PMben lehet jelentkezni)

és végre én is tékelhetek:
    TÉK :D
  • Balázs 17
    már nyomjátok?
  • Mor3llo
    majd teszek én róla ;) :D
    közben töltöm HETÁFÉT :)
  • soma22
    sose tudhatod hogy nem e én leszek a leggyengébb:)
  • Mor3llo
    pazzek, már GTheo lóg ki :D pedig olyan jó lett volna Téged látni a leggyengébb láncszemnek
    [csakviccel:D]
  • hamary
    Somarol jut eszembe, biztos ő akadályozta meg, hogy nyerjek a Torquay ellen... 94 percben egyenlítettek
  • soma22
    mér?:D
  • hamary
    én vűlaszoltam, b+, te viszont nem is reagártál, szóval ne írogassál f*szt, értelmeském..
  • Mor3llo
    Soma, te kilógsz a sorból :D
  • Fabio Capello
    vettem, de kérlek titeket, a PM dolgokan jobban tartsátok be főleg majd a meccseknél (hála St bácsinak, már lehet csatolni PM-ben :))
  • hamary
    értem :P
  • SNP
    Köszi a válaszokat mostmár tudom mit kell csinálni a védőkkel .!.
  • GTheo
    Én leszek az utsó :D
    GTheo92(Tottenham)
  • Fabio Capello
    igen

soma: úgyis lesz még pár jelentkező :D - a szerda dél még messze van, de ha ilyen ütemben megy a jelentkezés, lehet leviszem kedd délig.
  • soma22
    nabazz akkor én leszek az uccso?:D
  • hamary
    egy kérdés: új játékot indítunk, s azután rögtön játszhatjuk is a meccset ugye?
  • Fabio Capello
    Nagyon köszönöm az ekkora érdeklődést a kupa iránt, ti is látjátok máris mennyien neveztek be a versenyre :)
    Egy két tisztázandó dolog:
    1. A szabályzatot a 6393-as hozzászólásban találhatjátok
    2. A meccseken hét azaz 7 csere hajtható végre
    3. Első meccsen kiállított vagy lesérült játékos a második meccsen NEM vehet részt
    4. Megegyezés szerint játsszátok a meccseket, idegenben vagy otthon, a lényeg hogy két meccs legyen

Egy-két szó az online játékról:
    Használathoz a hamachit javasolnám, az egyik fél rácsatlakozik a hamachival a másik fél szerver IP-jére, és mehet a játék. FIGYELEM: online játékhoz a két játéknak ugyanazokkal a peccsekkel kell rendelkezni (alap - 801 és 802)

Végezetül a sorsolásról:
    Mivel úgy néz ki lesz elég jelentkező, ezért a kupa lebonyolítása csoportmeccsek+kieséses szakasz lesz. A csoportmeccseknél a játékosok lejátsszák mindkét meccsüket, amelyek két meccsként kerülnek bejegyzésre, az eredménytől függően. (A csoportmeccsek alatt csak a két képet kérem a két meccsről, mást nem). Csoportonként az első két helyezett automatikusan továbbjut, ezen felül hogy a gyengén szereplőknek is megadjuk a lehetőséget, a harmadik helyezettek körmérkőzést/kieséses meccset (jel. számától függően) játszanak egymás ellen, ugyanígy a negyedik helyezettek is. Tehát a kieséses szakaszban résztvevők száma: csoportonként első kettő+1 a harmadik helyes vigaszágról +1 a negyedik helyes vigaszágról. Amennyiben a kieséses meccseken döntetlen eredmény születik, úgy egy harmadik mérkőzés kerül megrendezésre, ami első gólig tart, a gól után vége a mérkőzésnek, és egy olyan képet kérek, amin rajta van az 1-0 eredmény, és a góllövő.

A csapatok/kiesés beosztását egy random programmal fogom megcsinálni: minden játékos jelentkezési sorrendben kap egy számot (Mike -1, kraawz -2....), és a gép ez alapján fogja őket bedobálni, illetve később beosztani. A csoportmeccsek után első helyezett második helyezettel fog játszani az első kieséses szakaszban.

Egyenlőre nagyjából ennyi, minden változásról értesíteni foglak titeket a fórumon!
  • hamary
    nemhiszem, hogy ülönösebb kommentárra lenne szükség :D :P :
  • kraawz
    SNP felhasználói adatlapja
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: ismeretlen

Regisztráció időpontja: 2005. 01. 18.
    Utolsó üzenet időpontja: 2008. 02. 17. 19:29
    Utolsó látogatás időpontja: 2008. 02. 17. 19:29

[b]Megnyitott témák: 2007. 12. 16. - kemény emberek
  • hamary
    töltösd le az fmhungaryról :P és rakd be oda, ahova írják :P
  • myl0
    mit csináljak vele?:)
  • hamary
    vegyél újat. fenn van a patch?
  • SNP
    mit kell beállitani ahhoz hogy a védő játékosaim ne legyenek balfaszok ??
    jön a támadó a szélen szembe vele a jobb szélső védőm de nem lépne ki rá hogy elvegye a labdát hanem közvetlen előtte szalad hátraflé a támadó jön előre nem történik semmi hagyja hogy beadja a labdát engem pedig szétbasz az ideg. nem birok megnyerni egy meccset már sehogysem ötször töltöttem vissza és semmi kurvára idegesit ez a játék már darabokra törtem a cd-t pedig eredeti. szal mit csináljak a védőimmel?
  • hamary
    lang.db
  • neB
    Most komolyan nem lehet Defoe mizériát megcsinálni új játék nélkül? Na nembaj max a Tottenham gazdag lesz de mostmár olyan jó megy a Chievoval hogy az nem igaz csak van 1 furcsa hiba ellenfélnek 9/4-es kapuralövés és találati arány és 4-4-be végzünk meg 1/1 -el 3-1-re nyertem épp az előbb de nem nagy probléma

Egyébként megfigyeltem több lett a gól fejesből és nincs annyi elsgól se még tovább redukálták ezeket (Seria B 3. hely 1 pontra a 2. és 2-re az 1. :D)
  • myl0
    ha egy csapatnak nem rja ki a nevét a program, azt hogyan lehet orvosolni?
  • hamary
    engem meg a 12.-re. És középmezőnyt ígértem, hogy ne rúgjanak ki, ha nem jutok fel... :D
  • myl0
    Egyébként 8. helyre vár a média, de én bajnoki címet igértem nekik. Majd elválik...
  • hamary
    Értem :D :D Most 1. vagyok a bajnokságban :P :)
  • myl0
    Én csak BL-t akrok nyerni:P
  • kraawz
    1. WAREZ mentesítés!
    2. XBOX360
    3. Football Manager
    4. Modellautók
    5. GeForce 9 series
    6. Test Drive Unlimited
    7. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    8. Logóműhely
    9. PlayStation3
    10. Milyen videokártya?
  • hamary
    nálam is nagyon izgalmas a bajnokság. ezért is jó az alsó osztály :D milyen céljaid vannak a csapattal? csak én akarok Premier Ligába jutni? XD
  • myl0
    bocsi, hamarynak ment (csak elfelejtettem választ nyomni :D)
  • myl0
    hja játszott 3 bari meccset, aztán lesérült 1 hónapra (2 nap és visszatér)

2 vok úgy h az első 6 csapatnak 13 pontja van és az 1. és a 10. csapat 3 pontra van egymástól:P (6. forduló)