104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#6626 ha látnád hogy elsüllyedtem a föld alá most :D köszönöm ez a mondatod nagyon jólesett :) -
Balázs 17 #6625 demár elég kocka vagy hozzá, így nem ellenkezhetsz, ez parancs volt -
#6624 ezt is én csinálom :D
vazze még 14t se töltöttem be :D -
#6623 Grat Capello, most látom igazán h Soma után méltó utód vagy házigazdaként ;) sztem fifa sg kupa elbújik emögött :D
Amúgy az A csoport télleg elég veretős :D -
hamary #6622 -
#6621 egy egyszerű html -
hamary #6620 milyen honlap? fórum, e_107, gportal, ipb? :P -
Balázs 17 #6619 enyém profilban -,- -
#6618 Amúgy Mikenak hála lesz honlap is, ott mindenkinek fel lesz tüntetve az msn címe is, hogy ne kelljen vadászni :) -
#6617 az én cimem [email protected] -
#6616 a spambotok miatt spoilerben ugyan de itt az enyém:
-
hamary #6615 én is leírom az MSN-em, azt ne visszaélni vele :D :P
[email protected] -
#6614 jah szerencsére
-
#6613 jaja :D de most pihensz :P -
#6612 nah aki velem van egy csopotban annak itt az msn-em:
[email protected]
-
hamary #6611 OMG :D :D :D Szép csoport :P -
#6610 hehh most nézem capelloval egy csoportban vagyok:) -
#6609 A csoport=halálcsoport
Hajrá mindenki! :) -
#6608 nem fogok ilyen limitet bevezetni, ha felgyógyul a második meccsig, játszhat, ha nem akkor term. nem :) de kétmeccses periódusokban működünk, tehát a köv. fordulóban játszhat a pléja. A szabály a kiállított játékosra vonatkozik, kiállítás esetén nem léphet pályára a köv meccsen (akkor sem ha a köv. meccs már a következő forduló!) -
#6607 Marmint aki egyszer leserul pl az elso meccsen 5honapra akkor o nem jatszik tobbet ugye? -
#6606 bezony. Jobb így, nem kell hogy kavar legyen h valaki már a kiesést akarja játszani, más még el se kezdte a csoportmeccset :) Persze ha gyorsan bejön minden meccs akkor továbblépünk, nem várjuk ki a határidőt :) -
Balázs 17 #6605 most komolyan megkell várni majd amíg mindenki lejátsza és utána mehet köv. kör?:S -
#6604 Ha tud játszani, jáccik, ha nem nem :) -
#6603 Jo ez a csoport:P. Serult jatekosokkal mi lesz?! -
#6602 A meccsek lejátszásával kapcsolatban: Keressétek egymást PM-ben, vegyétek fel egymást MSNre, és mehet a móka :)
[nemszeretné aztolvasni a fórumban hogy holvaaagy XY hahóóóó] -
Balázs 17 #6601 weheh még sose láttam itt , szal nemtom -
#6600 nemtom miről beszélsz :P inkább keresd meg az ellenfeled és zúzzátok :D -
Balázs 17 #6599 02.13?:D -
#6598 első kupa, még engedékeny vagyok :D -
#6597 7 csere sok, minden versenyen 3 a max + ha ezután sérülés van -
#6596 A csoportokat lássátok a banner alatt :)
A sorsolás képeit is betettem ha valaki nem bízna meg bennem -
Balázs 17 #6595 jee jócsoportba kerültem:D -
zsoma79 #6594 Majd számoljatok be folyamatosan az eredmények alakulásáról! :)
képekben :) -
hamary #6593 A játék írtózatos csalásának hála, kikaptam 2-1-re :):
-
hamary #6592 Kikaptam elég csúnyán :( Valamit tenni kell. Idén szerintem nem lesz feljutás, remélem jövőre összezoknak. -
#6591 Uraim, örömmel jelentem be, hogy megvan a kellő létszám, így kezdetét veheti a kupa :)
20an indulunk a versenyen, a lebonyolítás kétfordulós lesz: az első fordulóban a 20 embert négy ötfős csoportba sorsolom egy programmal, az első két helyezett továbbjut az egyenes kieséses szakaszba
HIVATALOS SZABÁLYOK
1. Mindenki két meccset játszik egymás ellen, a meccs kimenetelétől függően meccsenként 3, 1 vagy 0 pont szerezhető
2. A lejátszott meccsekről a forduló határidejéig képet kell küldeni nekem PM-ben, különben nem lejátszott meccsként lesz bejegyezve.
3. Nem lejátszott meccs esetén mindkét fél 0 pontot kap, függetlenül attól hogy ki miatt, miért, hogyan nem sikerült lejátszani a meccset (akinek valami komolyabb baj miatt nem sikerül lejátszani vmelyik meccsét, az írjon PMet)
4. A játék indításának módja: három (kettő) bajnokságot kell elindítani: a két országot (egyet) ahol a játékosok csapata található, valamint Kína (a játékosok erőnléte miatt). A játék indításának helye és ideje: Kína, 2008 január
5. A meccsek lejátszásának formája: a játék elindulása után a felek két barátságos meccset kötnek le egymással, lehetőség szerint egyet otthon, egyet pedig idegenben.
6. A meccsekhez csak és kizárólag az alapkeret használható, ahhoz igazolni SZIGORÚAN TILOS!!! (Természetesen tartalék és U19 keret is használható)
7. A meccseken 7 azaz hét csere hajtható végre
8. Az első meccsen kiállított játékos a második meccsen nem léphet pályára
9. A képről: a forduló végéig kettő képet kell küldenetek, a két meccsről, amin látszódjon az eredmény illetve a gólszerzők. A PM tartalma a következő legyen: a tárgy legyen a párosítás (pl.: Fabio Capello-Csesza), a csatolmányban legyen ott a két kép, az üzenet pedig, hogy történt e valami rendkívüli esemény (félbemaradt játék, szabályok megszegése, stb).
10. Minden forduló 5 napig tart
11. A fordulók végén frissülni fog a tabella, illetve a képek bekerülnek a fórumba/ha lesz elég lelkierőm akkor a bajnokság honlapjára, amit elkészítek. Mindenki tudni fogja a többiek eredményét, kérlek titeket ne ezzel spammeljétek a topikot, az eredményeket ki fogom tenni :)
12. Csoportonként a két legjobb jut tovább
13. Pontegyenlőség esetén a gólkülönbség a mérvadó, majd a kapott gólok, végül az egymás ellen játszott eredmény.
14. Bármelyik pont megszegése AZONNALI KIZÁRÁST von maga után.
Nos, egyenlőre ennyi, ami a csoportmeccsekre vonatkozik, sok sikert kívánok mindenkinek, szép, tiszta játékot várok mindenkitől!
Fabio Capello (házigazda)
-
hamary #6590 töltöm wokingot :) Üdv a játékosoknak :) -
#6589 Szívesen :) -
zsoma79 #6588 Köszi! -
#6587 kicsit sok volt a faq de sebaj