104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    javaslom az azonnali kizárását, az ellene szerzett/vesztett pontok törlését.
  • kraawz
    capello

a kérdés ugyanaz. ha nincs arminho, mi történik ?
  • hamary
    Jön a Chelsea... Így alvás után aszondom: MENEKÜLÉS A GYŐZELEMBE.
  • soma22
    ennyi:D
  • Mike94
    ijnye de pangunk fasszátok meg :(
  • Csesza
    :DDDDddddd

senki sem képes olyan nagy eredményeket elérni ezzel a csapattal, mint te István :P
  • McFrost
    Szerintem , hagyd a csapatom :D
  • Fabio Capello
    igazad van, elfelejtetttem beleszámolni Mor3llo plusz két meccsét :)
  • Fabio Capello
    Utleynak: elmarad az órám, le tudjuk most tolni a meccseket :)

Vegyél fel msnen:
  • Mike94
    sztem Mor3llo is 6 meccset játszott, és sztem nem kérdés hanyadik vagyok, matematikailag se
  • Fabio Capello
    jegyzem.

Mike: Biztos továbbjutó vagy, már csak az a kérdés hanyadik helyen. Gratulálok :)
  • neB
    Ezaz az utolsótól kikaptam 6-3-ra ... Nem baj Kamerunnal már a negyeddöntőben vagyok Afrika Kupán
  • Mor3llo
    Én gratulálok neked !
    Sajnos abszolút rossz voltam ma, egyszerűen képtelenek voltunk támadni.
  • Mike94
    nah lenyomtuk a meccseket Mor3llo-val
    első meccs (5. gól szerzője Carragher, statisztika kedvéért):

második:

gratula Mor3llo!
  • Gunnersboy
  • Gunnersboy
  • hamary
    aston legyőzött.. azért hozzátenném, hogy az összes játékos, fél másodpercaltt végig futottam a pályát... DE A GÉP NEM CSAL.
  • Gunnersboy
    optimistán állok a dolgok elébe ;)
  • hamary
    mondjuk nekem kelett kétszer egyenlíteni... :o Mindkettőször szögletből sikerült :)
  • hamary
    no comment.. 2-2 lett, 3-szor annyi helyzettel 23-8 ...
  • hamary
    Üdv!

töltöm a Cityt, jön a Spurs. Létfontosságú meccs.
  • Mor3llo
    lesz ehhez Myl0-nak 1-2 beleszólása :P:D
  • Gunnersboy
    jaigen myl0 nekem pénteken délután lenne időm letolni, ha neked is oké majd jelezz lécci aztan megdoblak egy msn cimmel :D
  • Gunnersboy
    aki kikap azt meg én beelőzöm :DD
  • neB
    Képzeljétek el a legutóbbi 13 mérkőzésemen 10-szer kaptam ki 3 döntetlen mellet adnátok valami tippet hogy mit csináljak mert már szét**** az ideg :D

Szidtam is őket mint az állat eredmény: 1-5 -ös vereség a Samp-tól de legalább gólt rúgtunk 9 meccs óta egy kiló új taktikát próbáltam de semmi

(ez a sorozat akkor kezdődött amikor megsérült Obinna aki a legutóbbi 2 évben 63 gólt rúgott 83 meccsen :S) valamit tudnátok ajánlani mert már lassan lefogom törölni kínomban ( egyébként pont ugyanez történt az előző játékomban ugyanebben az időszakban :S a peccs előtt)
  • Fabio Capello
    használj hamachit és biztos menni fog, más megoldás nincs.
  • owen20
    Hello!
    De hamachi nélkül is mennie kéne másik haverral meg hamachi nélkül megy akkor az hogy van?Valaki más ötlet?
    Sziasztok!
  • Magic Boy
    A Hamburg jó csapat, de nagyon Rafael van der Vaart-ra épül a játékuk IRL és ez meg is látszik amikor ő nincs a pályán, mert akkor el vannak veszve.
    Amúgy tényleg jó kis csapat akik egy-két igazolással bajnokesélyesek lehetnek.

Miért pont velük kezdtél?
  • Fabio Capello
    :D A ti meccseteken a továbbjutás a tét - aki nyer, már a köv körben van
  • Mor3llo
    micsoda mérkőzések
  • myl0
    Kezdtem egy új gammát a német bundesligában a Hamburggal
    Átigazolás: 4,2M font (eddig nem hoztam senkit, elég jónak néz ki a csapat)
    Ígéret: A vezetőség élmezőnybe kerülést vár el.
    És végül az első tét meccsem, az AA Gent ellen az Intertotó kupában:
  • Darthmushroom
    Grat mindenkinek! én vezetem jan.ban a bajnokságot bl-be a barca mögött továbbjutottam a csoportbol és a milant kaptam elég necces!!!:) ligakupába kihullotam a mu vert ki! fa kupa most kezdtem!:) egyelőre ennyi, képek később
  • Fabio Capello
    Reggelt mindenkinek :)

Soma: látom végül nem sikerült letolni a meccset :P

Magicboy: mindenki fog kapni majd valamilyen úton-módon, egyenlőre tesztelésképp megtartottam a gyereknapot :)

owen: próbáljátok meg hamachival, de figyeljetek arra is, hogy a nagyobb erőforrásokkal bíró gép legyen a szerver.
  • soma22
    egyébként az hogy mi alapján lesz "kiosztva" még egyeztetés alatt, most csak próbaképpen kapott pár ember.
  • Magic Boy
    Tudom azért volt a kacsintás.
  • soma22
    azt szerintem valami módon ki kell érdemelni
  • Magic Boy
    Én is?
  • Gunnersboy
    ha 2x nyersz vagy egyszer nyersz és egy x, én 2x megverem myl0-t akkor 2. vagyok :DDD
  • soma22
    toljátok hamachival
  • owen20
    sziasztok!
    Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egyik haverral toljuk neten a játékot én vagyok a server és olyan gondunk van hogy amikor kezdődik a meccs neki megszakad a kapcsolat és ujra kell csatlakoznia majd ezt 2-3x megtörténik még és csak utánna tudja lejáttszani a meccsét és ez igy nagyon rossz és idegesitő neki is nekem is!
    Mit lehet tenni hogy ezt a hibát kiküszöböljük?
    Halottam másoktól ezt a hibát valami megoldás van rá de az ilető nem tudta megmondani mi ha valaki tudja és leirná ide vagy privádba annak nagyon örülnénk!
    Előre is köszönöm a segitséget!
    Sziasztok!