104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8309 javaslom az azonnali kizárását, az ellene szerzett/vesztett pontok törlését. -
#8308 capello
a kérdés ugyanaz. ha nincs arminho, mi történik ? -
hamary #8307 Jön a Chelsea... Így alvás után aszondom: MENEKÜLÉS A GYŐZELEMBE. -
#8306 ennyi:D -
#8305 ijnye de pangunk fasszátok meg :( -
Csesza #8304 :DDDDddddd
senki sem képes olyan nagy eredményeket elérni ezzel a csapattal, mint te István :P -
#8303 Szerintem , hagyd a csapatom :D -
#8302 igazad van, elfelejtetttem beleszámolni Mor3llo plusz két meccsét :) -
#8301 Utleynak: elmarad az órám, le tudjuk most tolni a meccseket :)
Vegyél fel msnen:
-
#8300 sztem Mor3llo is 6 meccset játszott, és sztem nem kérdés hanyadik vagyok, matematikailag se -
#8299 jegyzem.
Mike: Biztos továbbjutó vagy, már csak az a kérdés hanyadik helyen. Gratulálok :) -
neB #8298 Ezaz az utolsótól kikaptam 6-3-ra ... Nem baj Kamerunnal már a negyeddöntőben vagyok Afrika Kupán -
#8297 Én gratulálok neked !
Sajnos abszolút rossz voltam ma, egyszerűen képtelenek voltunk támadni. -
#8296 nah lenyomtuk a meccseket Mor3llo-val
első meccs (5. gól szerzője Carragher, statisztika kedvéért):
második:
gratula Mor3llo! -
#8295 -
#8294 -
hamary #8293 aston legyőzött.. azért hozzátenném, hogy az összes játékos, fél másodpercaltt végig futottam a pályát... DE A GÉP NEM CSAL. -
#8292 optimistán állok a dolgok elébe ;) -
hamary #8291 mondjuk nekem kelett kétszer egyenlíteni... :o Mindkettőször szögletből sikerült :) -
hamary #8290 no comment.. 2-2 lett, 3-szor annyi helyzettel 23-8 ... -
hamary #8289 Üdv!
töltöm a Cityt, jön a Spurs. Létfontosságú meccs. -
#8288 lesz ehhez Myl0-nak 1-2 beleszólása :P:D -
#8287 jaigen myl0 nekem pénteken délután lenne időm letolni, ha neked is oké majd jelezz lécci aztan megdoblak egy msn cimmel :D -
#8286 aki kikap azt meg én beelőzöm :DD -
neB #8285 Képzeljétek el a legutóbbi 13 mérkőzésemen 10-szer kaptam ki 3 döntetlen mellet adnátok valami tippet hogy mit csináljak mert már szét**** az ideg :D
Szidtam is őket mint az állat eredmény: 1-5 -ös vereség a Samp-tól de legalább gólt rúgtunk 9 meccs óta egy kiló új taktikát próbáltam de semmi
(ez a sorozat akkor kezdődött amikor megsérült Obinna aki a legutóbbi 2 évben 63 gólt rúgott 83 meccsen :S) valamit tudnátok ajánlani mert már lassan lefogom törölni kínomban ( egyébként pont ugyanez történt az előző játékomban ugyanebben az időszakban :S a peccs előtt) -
#8284 használj hamachit és biztos menni fog, más megoldás nincs. -
owen20 #8283 Hello!
De hamachi nélkül is mennie kéne másik haverral meg hamachi nélkül megy akkor az hogy van?Valaki más ötlet?
Sziasztok! -
#8282 A Hamburg jó csapat, de nagyon Rafael van der Vaart-ra épül a játékuk IRL és ez meg is látszik amikor ő nincs a pályán, mert akkor el vannak veszve.
Amúgy tényleg jó kis csapat akik egy-két igazolással bajnokesélyesek lehetnek.
Miért pont velük kezdtél? -
#8281 :D A ti meccseteken a továbbjutás a tét - aki nyer, már a köv körben van -
#8280 micsoda mérkőzések -
#8279 Kezdtem egy új gammát a német bundesligában a Hamburggal
Átigazolás: 4,2M font (eddig nem hoztam senkit, elég jónak néz ki a csapat)
Ígéret: A vezetőség élmezőnybe kerülést vár el.
És végül az első tét meccsem, az AA Gent ellen az Intertotó kupában:
-
#8278 Grat mindenkinek! én vezetem jan.ban a bajnokságot bl-be a barca mögött továbbjutottam a csoportbol és a milant kaptam elég necces!!!:) ligakupába kihullotam a mu vert ki! fa kupa most kezdtem!:) egyelőre ennyi, képek később -
#8277 Reggelt mindenkinek :)
Soma: látom végül nem sikerült letolni a meccset :P
Magicboy: mindenki fog kapni majd valamilyen úton-módon, egyenlőre tesztelésképp megtartottam a gyereknapot :)
owen: próbáljátok meg hamachival, de figyeljetek arra is, hogy a nagyobb erőforrásokkal bíró gép legyen a szerver. -
#8276 egyébként az hogy mi alapján lesz "kiosztva" még egyeztetés alatt, most csak próbaképpen kapott pár ember. -
#8275 Tudom azért volt a kacsintás. -
#8274 azt szerintem valami módon ki kell érdemelni -
#8273 Én is? -
#8272 ha 2x nyersz vagy egyszer nyersz és egy x, én 2x megverem myl0-t akkor 2. vagyok :DDD -
#8271 toljátok hamachival -
owen20 #8270 sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egyik haverral toljuk neten a játékot én vagyok a server és olyan gondunk van hogy amikor kezdődik a meccs neki megszakad a kapcsolat és ujra kell csatlakoznia majd ezt 2-3x megtörténik még és csak utánna tudja lejáttszani a meccsét és ez igy nagyon rossz és idegesitő neki is nekem is!
Mit lehet tenni hogy ezt a hibát kiküszöböljük?
Halottam másoktól ezt a hibát valami megoldás van rá de az ilető nem tudta megmondani mi ha valaki tudja és leirná ide vagy privádba annak nagyon örülnénk!
Előre is köszönöm a segitséget!
Sziasztok!