104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    A 2.meccsről még nincs kép,majd este lesz remélem Megvannak az első pontjaink.Capello-tól elvettem 3 pontot,szóval Darkon,Soma várom az ajándékokat Eredmény 2-1 lett Koman győztes gól 83.perc körül
  • hamary
    Nagyon rondán elkalapált a Man Utd. Látszik hiányzik Der vaart. Nyáron egy védőt mindenképp szeretnék igazolni. Meg Bodmert akarnám idehozni :o
  • Utley

Dr Capello ellen letoltuk a 2 derbit...Na erről a meccsről nem akarok nagyon beszélni...Gratulálnom kellett a "dokinak"
  • pinnacle
    Megvoltak az igazolások a Man. Utd.-al.
    Jött:
    Drenthe(kölcsönbe megy is 90%), Greene(ő Neville-t helyettesíti míg sérült), Legear(C.Ronaldo cseréje), Bodmer(szigorúan Scholes helyettese), Leandro Lima( brazil fiatal csatár).
    Park Ji elment a Bayernbe. Richardson meg a WHU-ba kölcsön.
  • hamary
    ez olyan lehet, mint a Benzemas ügy a valóságban :) 70 milliót kérnek érte, s ha valakinek kell adjanak annyit :)
  • pinnacle
    az még kevés is szerintem:)
  • hamary
    Arsenal: A bajnokságot több mint valószínű megnyerte
    Benn van az FA-Kupa döntőben
    BL döntőt fog játszani a Chelsea ellen

• soma22
    mi az irreális ebben?
    irl el sem adnák...
  • Help17
    Fabregast 90 millió fontért adják el, ez kicsit irreális szerintem, nicns valami patch ehhez hogy az árak ne legyenek ennyire valótlanok?
  • hamary
    Jó reggelt! Tegnap túl álmos voltam ahhoz, hogy befejezzem a szeznt, így erre ma kerül sor. Hátra van a MAnchester United elleni bajnoki, a Bolton elleni ugyancsak bajnoki, valamint az Arsenal elleni FA-Kupa döntő. Igaz, hogy az UEFA indulás biztos, de mégis jólenne győzni :)
  • soma22
    jaja, és szerencsémre a reinstall után minden beállitás skin megmaradt és a modositott db miatt sem baszkodott, szal minden rendben

most vertük épp az afc wimbledont 3-1re otthon:)
  • pinnacle
    :SSSSSS
    de legalább a mentés megmaradt
  • Mor3llo
    1. Football Manager
    2. Modellautók
    3. GeForce 9 series
    4. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
    5. Ismerd fel a képről az autót
    6. Mi az élet értelme
    7. Photoshop Munkák
    8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    9. Humoros és aranyos képek, videók
    10. Test Drive Unlimited

:)))
  • soma22
    hátbazz...

gondoltam töredezettségmentesítek egyet, erre a winfos, mivel már régi telepitésű a gamma, igy azt hitte az nekem nem kell, így törölte...még jó hogy a mentésem megmaradt...telepithetem ujra.
  • soma22
    okké mester:)
  • Csesza
    :DDDDddddd
  • Fabio Capello
    :DDD
  • Utley
    Ha kérhetek egy pöttyös labdát Dr Capello már az oviba is az volt a jelem hátha szerencsét hozna
  • Mor3llo
    vörös csillag ? rohadt komcsi :D
  • Fabio Capello
    170 új üzenet, termeltetek rendesen :) Elnézést, egyéb elfoglaltságaim miatt csak most tudtam géphez jutni, de megpróbálok mindenre reagálni (sry mire a végére értem elfelejtetttem ki kérdezte a kérdést, úgyh. csak név nélkül :))

1. A szintek nem azt jelentik ki mennyit pattoghat, ahogy valaki megfogalmazta, közösségkovácsoló célja van, valamint ezzel szeretnék mindenkit motiválni a fórumbéli aktivitásra. Itt senki nem kiskirálykodik, egyszerűen kijelöltem a fórum azon tagjait, akik valamit tettek a fórumért, ősidők óta résztvevők, illetve kiemelkedő a teljesítményük (értsd: sokat ír, régi tag és nem balhézik), hogy legyenek segítségemre, nehogy az legyen hogy én döntök kényem kedvem szerint. Pontosan ezért van öt tag, a heti megbeszélésen mindenki megajánl egy szintet a fórumozónak, a többség véleménye lesz elfogadott.

2. Aki nem kapott most labdát, gumicukrot, molekulát, nevezzük bárhogyis :D, az ne csüggedjen, megfelelő fórumbeli aktivitással nagyon hamar elérheti hogy kapjon.

3. Amennyiben sikeresen lezárul a jelenlegi kupa (momentán ezt egy olyan három hét múlvára tenném), azesetben egy kis szünet után természetesen lesz új kupa, kidolgozás alatt az új szabályrendszer, egyenlőre annyit tudok biztosan mondani, hogy 16 vagy 32 fő indul jelentkezőktől függően, előnyben részesített az aki az első kupán nem tudott résztvenni, valamint az aktuális címvédő.

4. A kupával kapcsolatosan: ha végetért a jelenlegi fordulóbeli meccsetek, lejátszhatjátok az utolsó fordulót is, és a jövő héten akkor már a negyeddöntőt tarthatjuk :)

5. A hét menedzserének megválasztása: jó meccsek, képek, sikeresség, aktivitás és békés fórumozás. Ezt az öt kritériumot vesszük figyelembe a megválasztáskor :)

6. A kupameccsekről: Soma, előbb lejátszom én Utleyval a meccsemet, legyünk túl rajta, aztán átadom a terepet, Utley keress msnen (vszeg este leszek), a tabellákat nemsokára felfrissítem és természetesen kijelölöm a továbbjutókat is (a továbbjutók csillagot kapnak a fejlécükbe - első helyen való továbbjutásért vörös csillag, második helyért bronz).

7. Természetesen gratulációm mindenkinek, aki szenved, annak kitartást :)
  • Gunnersboy
    hát én nem igazoltam nagy neveket, első évben egy első 10be kerüléssel elégedett lennék, jelen pillanatban 3. vagyok

egyetlen nevesebb igazolásom volt, ő Dudás Ádám, a többi játékos ingyen jött
  • soma22
    szezonkezdés: 3 m 0gy 2d 1v

nem valami fényes, de mondhatni ennél csak jobb lehet:)
  • soma22
    részvétem a napodhoz!

Oly:
    aztán nem ám szégyent hozni rájuk:)
  • Darkon
    Hosszu es faraszto es elegge elcseszett napom volt ugyhogy rovid leszek. eloszoris nagygrat pepenek az elsohelyert es a meccsekert. masodsorban az eredmenyek

Vill-ATM 1-4
    ATM-Vill 4-2
  • pinnacle
    Mivel itt most soma a FC Utd-al tolja, ezért gondoltam én meg elkezdem a nagy Utd-al. :)

Darkon kivel tolod?
  • Darkon
    Jaaaaj ez jo. Azert ilyen egetos skript nemkene szerintem.

Amugy csuwwinak van igaza ez a gumicukor nagyonronda:)

Pepe33 ha meg vagy ma lenyomhatjuk a meccset kb 2-3ig vagyok(es kerem az ejjelibaglyomat:P)
  • hamary
    én vok. négy meccs van a bajnokságból hátra, szvsz még lejátszom
  • pinnacle
    van még vki?
  • soma22
    nemfogsz:D
  • GTheo
    Unalmas nekem picit a másodosztály, jelenleg nincs hozzá kedvem. a Tottenhammel meg imádok játszani, már a 3dik játékomat kezdem a Spurssel a folyamatos patchek miatt..
    De szerintem párhuzamosan fogom vinni majd a Fradit is, megelőzlek a BL győzelemben :P :D
  • hamary
    :D

Majd rakok akkor azt is :P
  • soma22
    capello az illetékes
  • Magic Boy
    Értékelem és szerintem nagyon találó is.
    Olyat nem kepok, hogy hanyas szintü fórumozó vagyok, vagy valami hasonlót?
  • 5w0rdf15h
    kurvaszád :ASDadsadsa adok én neked kittyt
  • soma22
    képek miért nincsenek?:)

így nem tudunk majd réd szavazni a hét menedzsere szavazáson:D
  • hamary
    ManC - Arsenal 1-1. ( nem a döntő )
  • soma22
    leginkább az én ötletem volt, remélem értékeled a poént:)
  • soma22
    sima a feljutás abból a "szennyből" egy ilyen kerettel. utána pedig ha ügyesen igazolsz akkor el lehet indulni felfele.

jelenlegi taktikámmal újra belevágnék a fradiba, de megint sokan tolják, így egyenlőre nem állok be a sorba, remélem nem nyer előttem senki blt velük:)
  • Gunnersboy
    másodosztály, rajtad múlik meddig.... én szinte igazolások nélkül jutottam fel simán....
  • Magic Boy
    Mi a baj a másodosztállyal?