104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8709 Na re.
Jelen pillanat 5.dik vok a man cityvel a bajnokságban 8 meccs alatt.. -
#8708 úgy is kell
alap -.- -
hamary #8707 ez de g*ci... Bodmer folytatná a tárgyalásokat... Nem volt megelégedve a szerződés hosszával, hasszab szeződést ajánlottam, nem volt jó, kevesebbet, az se volt jó, s elutasította.. Akkor miért nem mondja meg, mennyit akar? :@ -
hamary #8706 Lehet Megszerzem Bodmert :| :D -
hamary #8705 játékos -
#8704 végre befejeződött az ifiedzőközpont fejlesztése, remélem a felnőtteké is hamarosan befejeződik -
#8703 VÉDŐ
milyen munkája lenne? :D -
#8702 hamachival nincs gond mostanság. -
#8701 majd ki kéne probálni hogy egyáltalán tudok-e játszani...mert emlékszel régen mikor Fyrex-nél nyomtuk az online-t akkor nálam elég sokszor megszakadt...(azóta uj gép van meg router...)
(1x majd probálhatnánk 1 meccset:P) -
hamary #8700 ahogy látom az sincs beállítva, milyen munkája lesz. -
#8699 2-3 hét.
most lesz vége a csoportmeccseknek -
#8698 oké:) és mikor várható ennek a vége?:) -
#8697 Ilyet láttatok már?????
ingyen akar dolgozni a srác :D
kivagyok én hogy ellentmondkaj neki :D
-
#8696 Szeva régen látott efemes:D
erre már nem mert javában zajlik, maradj köztünk és jelentkezz a következőre -
#8695 Sziasztok! mik ezek a táblázatok!? Online fm van??:D Lehet-e még jelentkezni?:P -
#8694 vagy a database vagy a mentés nem lehet 100 megánál nagyobb. -
Mario Santana #8693 86, de van egy másik az 33
na mindegy érdekes
visszasírom a 2007-et :D -
hamary #8692 Soma, kösz az FM Miniscout tippet, ez is elég vagány :D -
hamary #8691 Nagy grat! -
#8690 mert az még csak 100 mega alatti valoszinü -
Mario Santana #8689 3 mentésből miért csak egyet nyit meg az fm genie? kénytelen leszek azzal játszani, hihi -
#8688 -
Mario Santana #8687 bátyámnál is hasonlóképp aprít a fiú, majd kezdek egy újat valami nagycsapattal és majd elcsábítom én is..
45/50
-
#8686 gyors tempónál kevésbé higgadt csatárok nem tul nyerőek, ezért kértem volna a képeket. nézd meg ezt náluk
nálam 17 meccs alatt fujtak ellene 10x 11est, és semmit nem rugunk be. szopóág van de ilyenkor kell erősnek lenni -
#8685 Bent még mindig:
-
#8684 Meg nem is az...2 meccs alatt fújnak ellenem 3 büntetőt, adnak 1 kiállítást?Az a 2 ellenfelem rúgott összesen kapura kb 20-at, míg én egymagam lőttem 40-et.Ez jelképezné a valóságot ? nanemár... -
#8683 Darren Bent csak kicsit állat:
-
#8682 Próbáltam gyors tempót, akkor csak helyzetek vannak, képtelenek berúgni bármit is, szökőévben kb egyszer.Ha lassúra van állítva a tempó, akkor meg helyzetek nincsenek... -
#8681 gratula! -
#8680 jah amugy ez a BL döntős kép a Chelsea ellen
-
Mario Santana #8679 82 perc emberhátrány és 2 ellenbüntető
kicsit unfer -
#8678 nah. 2010.
bajnok Tottenham
FA kupa: MU- (dönőben a Tottenham vagyis engem vert meg.)
Liga kupa: Tottenham
BL : Tottenham
egész jó évet csináltam.
képek mingyárt.
-
#8677 csatáraidrol tolnál képet?
sebesség mennyire van állitva? -
#8676 amint aktiv részese leszel a fórumnak -
#8675 hogy a tetves kiba***tt szájbak**t annyát az SI-nek, remélem örülnek h ezért a szarért valaha is kiadtam 1 fillért is.dugják fel maguknak a peccseiket is, szart nem használnak.
-
Mario Santana #8674 amúgy mikor lesz nekem is kiscicám? *-* -
#8673 bannerkép alatt ott egy link. ott feltöltöd a képet, majd az ott kapott 3 link közül az alsot egy az egyben bemásolod ide. -
#8672 valaki el tudja magyarázni pls h lehet képet berakni ide? raknék képeket tabella... -
#8671 nem sok a különbség már, mondjuk inkább hogy gyorsabb, és kényelmesebb -
#8670 lehet h azé vok ien szar mert nem használok ien keresőket?:D én csak a igazi scoutokat használom..:D