104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#9029 nagy grat! tabellán h állsz? -
pinnacle #9028 Nah, széééééppp (Y) -
#9027 A három nagytól (MTK, UTE, ZTE) 9 pontból hetet hoztunk el, nemrossz :)
-
pinnacle #9026 azt látom:)
én viszont megyek nemsokára focizni a fősulira:) -
#9025 Kezdem megkedvelni ezt a csapatot, most egy sima hármast vártam az UTE-től, erre majdnem megnyertük a meccset... :)
-
#9024 de én mán itt vagyok :D -
pinnacle #9023 senki nem votl látom:) -
pinnacle #9022 SZIASZTOK!
Egy kis FM igy estére!
Van vki?:) -
#9021 ittál vagy mifene? :D -
#9020 szerintem 15 perc alatt elég .. -
#9019 kész, nekem reszeltek.... Az első kapusomat lerúgták két hónapra, és nincs más normális kapus... most kiderül szerovay mire elég -
#9018 :DDDD -
#9017 a nőági felmenőd még ébren tart :D -
#9016 Na mindenki lefeküdt szunyálni vagymi? :D -
#9015 okés :) -
#9014 fuu, most nyomtam ki PS-t de holnap suli utan megcsinalom -
#9013 bordótopikban melód van ;) :D Sajnos kikaptunk :( Plusz Wendelre is keresztet lehet vetni egy ideig, még nem tudni biztosat -
#9012 énmár befostam :DDDD
atletico madriddal közbe haladgatok, most télen elment Reyes, Perea, Seitaridis, jött Wijnaldum, Faty, Bosingwa, nyáron jön Mati Fernandez valszeg
nyáron csak b csapatba igazoltam, főleg fiatalokat, nem akartam erősíteni a keretet, mondom megnézzük mire is képesek, hát eddig tetszik, 4.ek vagyunk, de kicsit sok a döntetlen, viszont egyik nagy csapattol se kaptunk ki :) (Real - Barca - Valencia)
Spanyol kupában állunk, Uefa kupában is, remélem mind a 2ben továbbjutok :}
na nekem mára ennyi, jó 8 :) -
#9011 nyáron olyan embereket hozok be is fostok :D -
#9010 Mikor idekerültem a csapathoz, az egyenlegem 5millió volt, most 20millió felett van, pedig igazoltam is :)
Capello: kösz :) -
#9009 mindenki ijenkor este á faszom:D de oké, msnen ugyis fennvagy akkor majd kedden felzaklatlak :)
amugy grat, uefát megnyerni majd :) -
#9008 grat :) -
#9007 kedd este 9 után kb...:D -
#9006 Pazzek most nézem mégis indulhatok az Intertotó kupában :DDDDD
-
#9005 na hunnvagy miszter nürnberg :D
nekem kedden jó, meg pénteken, többi napon edzésem van hétköznap, majd jelezz lécci neked mejik jó :}}}} köszipuszi -
#9004 nc...aj lav disz gém:
-
#9003 szépjoestét!
gratulálok a sikereseknek, és a leendő citromdijasoknak is:)
gecihosszu 2 napon vagyok tul, 0 efemmel, igy huzok is aludni.
-
#9002 jegyzem
a B csoport lejátszhatja az utolsó fordulóját: myl0-Csesza, Gunnersboy-Lederhose. -
#9001 Mi is letoltuk Myl0val a meccseket, mitnemonnyak, izgalmas vóót :DDD
első meccs:
második:
-
#9000 Sajna jövőre nem veszünk részt semmilyen európai kupában!Minden megtettünk, de a Hannover 4-0-ra(!) verte a Bayernt :S
-
hamary #8999 na engem most felbaszott a játék, egy ideig pihentetem...................................... -
#8998 Ajj, annyira nem ezt érdemeltük volna :( talán ezzel el is úszott a 6. hely...
-
#8997 jó nekik...:D nem befolyásolnak a többiek:P velük kezdek...:) -
hamary #8996 Negyeddöntőbe a Derbyt kaptam. -
#8995 hát egyikben sem:)
2 második helyem van és egy 12. asszem
Coca-Cola 1 kezdetben -
#8994 Nemgyenge :|
Hányadik PL-es évedben nyerted meg a PL-t?
Doncaster melyik osztályban van?
Most ez kezd motivációt adni nekem egy kiscsapattal való kezdhéshez angliában, de csak később mert most Spurs és Fradi.
Anno a 8.0.0-val A Wycombeval jutottam fel 3. osztályba és ott játszottam fél évet, de kijött a 8.0.1 aztán új mentést kezdtem... -
Csesza #8993 ne kezdj a Fradival, mindenki a Fradival van.... :) -
#8992 nekem igyen csinálja ezt :D -
hamary #8991 Végigtámadtam a meccset, hálisten a sors igazságot szolgáltatott. :
-
#8990 akkor inkább megyek is..hellokitty..olyat adjál Monotonnak ő úgy is szereti:P(hellomono... ) :DSADAsdas (vitszel)
am nem jött be ez a Newcastle...lehet kezdek majd egyet a Fradival...