104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#9109 am nekem mivel nagyon nem jött be a murcia, mármint bejött csak nem tudtam sehogyse összerakni a csapatot, tegnap a leverkusen-hannover meccsen felbuzdúlva kezdek a leverkusennel, egész jó csapatuk van, uefa lesz a cél
majd...... -
hamary #9108 most nézem Capello bejegyzését. Régen én is írtam ilyeneket - a nemzeti sport fórumába, bár azt azóta hanyagolom :) - lehet ide is elkzdek, mert sztem jo poén. Ja a Debrecen csapatával voltam anno... hmm el is kezdem, itt is , ott is :D -
#9107 nekem be se jön továbbra se, 100ból köbö 2x ha bejön >.< -
pinnacle #9106 FMBlog:
Én irtam egy új karrier kezdéséről, senki nem reagált rá, így hanyagoltam!
-
Balázs 17 #9105 -,-
jólenne ha aranylabdának írnák év játékosa világban díjat
hát én semmi változást nemlátok:D -
#9104 hajrá -
Utley #9103 Meggyőztél,elkezdem újra,kivi vagyok 150-es reputációval rendelkező csapatommal mit érek el -
Csesza #9102 ugyanaz mint az e-mail cím :P -
Csesza #9101 myl0 vegyél fel msn-en, a címem az adatlapomon van :) -
#9100 ha ezeket nem tudod elfogadni akkor nem kell ilyen kiscsapattal kezdeni.
ha meg mégis akkor nem kell csalni, mert pl olyan szitut hozol létre mintha egy ples élcsapatot visszatennél a bajnokságba, és utána annak örülnél, hogy csint nélkül feljutottál.
mindegy, mindenkinek a saját dolga, de pl tudom, hogy a rep-nek mennyi jelentősége van, ugyanis én az editorban csak kicseréltem a két csapatot, viszont a klubnak olyan repje volt, hogy senki nem akart idejönni. mostanra,(3. idény) jutott el olyan szintre a rep(megbecsülés, hirnév), hogy az eredeti osztálybol szürke, közepes plejákat tudok hozni.
ennyit arrol, hogy az amit te csináltál mennyire befolyásolja a végkimenetelt. -
Utley #9099 Szerintem az,hogy 30 feletti freen lévő emberkékkel erősítettem...Nem tudom,de pl egy megye 2-be lévő csapat sose tudná leigazolni olyan embereket mint pl:Holló,Plókai,Rob,Horváth Péter-t a Fadiból...és még sorolhatnám...Persze csalás ezt aláírom.Vagy Pl:Garforth Town leigazolta annó Socrates-t,és most Romariót akarják.Szerinted valóságalapja lehetne az Fm-be,mert szerintem nem.. -
neB #9098 Hali!
Szerintetek eldjam Torjét az Aston Villának 11 millió-ért + 30%-ért? :D -
#9097 ugyanugy él mint eddig, csak nem irnak bele.
sosem értettem az ilyen jellegű fellángolásokat -
hamary #9096 Idegenben? Az szép, grat :D
Amúgy: FMBloggal mi van ? :P -
#9095 Vaalmit vissza adott a progi a cselzi elleni vezeségből
Fordítás a Pool ellen:) Jah cserélni tudni kell:P És bemutatkozott az új igazolásom: Pocognoli (U21es Belga válogatott)
-
#9094 ez azért még joindulattal is erős csalás. -
hamary #9093 Köszi. Amúgy Hartnak sokat köszönhetek :) -
#9092 grat -
#9091 gyűlölöm a cslezit ebben a játékban. Végig támadom a meccset, jobb a labdabirtoklásom, több a helyzetem, de semmi. Erre ők támadnak 3szor és abból születik egy teljesen lúzer gól.
pfff -
hamary #9090 Fúú gyerekek, a meccs lefújásakor kisebb orgazmusom volt :D. Arsenal vezeti a bajnokságot, és én szakítottam meg a veretlenségét... Na, ezt nem gondoltam volna... :) AQUINO!
-
Utley #9089 Na rátaláltam álmaim csapatára...St. Helens Town West Ham-et elhagyó Izlandi Magnusson lett a csapat elnöke editoron keresztül Tudom nem szép dolog,de az elnök úrral jöttek páran,mert a zacsi tele volt,hogy a kutyát nem tudtam igazolni...Igy pár öreg meg 1-2 kiégett focista csatlakozott a csapatomhoz...Szerintem pénz nélkül igy is elég nagy kihívás lesz felmenni a Premierig... -
#9088 tess:
A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról. A 2 legjobban fejelő játékosodat- általában a 2 közéspő védő - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill. a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelő a rövidre érkezzen ( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbről támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option ( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el. Nekem általában az egyik szélső. A jobb hátvéd és a védekezőbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area ) a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál ( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod - csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középső védő pozícióba akik jól fejelnek ( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ).
-
#9087 szép napot és grat mindenkinek!
Borzalmas kezdés után, normalizálódni látszik a helyzet a csapatomnál, a West Ham United-nél.
Íme a tabella:
-
hamary #9086 köszönjük :) -
#9085 -
#9084 MarcoVB elkészítette a 8.0.2 adatbázis új tételeinek a fordítását (ezúton is köszönet érte!), valamint a 8.0.2 új szövegeit is lefordította, javította a korábbiakat, és kiegészítette a meccs kommentárt is.
És ez mind letölthető a szokásos helyről, az FM magyarítások lapjáról. -
hamary #9083 Két meccs után így fest a tabella. De a neheze még hátra van:
-
hamary #9082 Megvan... Aquinoból mekkora playa lesz, egy gyémánt :D
-
#9081 Robinsok szimplán csak 2 büntetőt fogott meg a meccsen... A bíró a 90dik percben egy teljesen szabályos gólt nem adott meg, elmehet a ...... Pedig ha nyertem volna akkor 1 ponttal ott vagyok az első mögött :@
-
hamary #9080 Mindjárt jön egy UEFA Kupa meccs. Nyerni kéne. -
#9079 Valaki belinkelné ezt a szöglettaktikát nekem is? Vagy megmondaná melyik hozzászólásban találom meg? Köszi előre is. -
#9078 ja jo olcson meglehet szerezni azért naon jó -
hamary #9077 üdv... tegnap mérges lettem a játékra, ma folytatom :) -
mallamut #9076 manager :D -
#9075 Ment is az ajánlat, 2,8 millió fontért nyártól az enyém :D
Van der Vaart helyet jó lesz, Ő most a Werderbe igazolt és drága lenne elhozni...
Jelenleg a 8dik fordulóban járok, 5 győzelemmel és 3 xel a 3dik helyen állok, 3 pontra a Pooltól, akit mellesleg megvertem :) -
#9074 hát ez ilyen!!:) -
#9073 jó sok az angol
Grat, majd jövőre triplázol ;) -
#9072 tess:
-
#9071 thx! ja jol veszed észre rá volt!:) naon állat Jimenez! pill és rakok be rola képet! -
#9070 Grat a Bajnoksághoz és a Kupához
Luis Jimenez ekkora állat?
Látom(gondolom) Goianra volt állítva a szöglettaktika... :)